Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Я не цікава чоловікові: що мені робити?

  1. На які поради не варто звертати увагу
  2. Чи не надумався проблем
  3. Подружитеся з чоловіком
  4. займіться собою

На жаль так трапляється, що проживши кілька років у шлюбі, в якийсь момент жінка усвідомлює: Я стала зовсім нецікава чоловікові

На жаль так трапляється, що проживши кілька років у шлюбі, в якийсь момент жінка усвідомлює: "Я стала зовсім нецікава чоловікові". Це проблема стара як світ. Але зіткнувшись з нею вперше, кожного разу її потрібно вирішувати заново.

Чому так відбувається? В чому причина? Що далі робити? Як вибудовувати відносини, коли твій чоловік, здавалося б, зовсім не звертає на тебе уваги? Чи не хоче проводити час в твоїй компанії.

Від такого ставлення жінка стає похмурою, йде в себе, закривається в своїй проблемі. Або, навпаки, стає нервовою і дратівливою, часто влаштовує скандали. Звичайно, відносинам це не йде на користь. Не потрібно створювати додаткових проблем. Потрібно працювати з тим, що є.

На які поради не варто звертати увагу

У пошуках рішення жінка часто зустрічає такі безглузді поради: "будь загадкової", "завжди інтрига", "навчися бути першим, другим і третім в одній особі". Але стривайте! Хіба ви були такою неповторною, запаморочливої, неймовірно привабливою в самому початку відносин. Можливо, хтось відповість: "Так". Але більшість жінок, будемо відвертими, ніколи не являли собою щось подібне.

Проте чоловік вас прийняв такою якою ви є. Адже щось він в вас знайшов. Адже саме вас, він вибрав ту єдину, якій запропонував провести разом все життя. Куди ж все пішло? І чому тепер йому нецікаво?

І чому тепер йому нецікаво

Якщо жінка задається таким питанням, значить, раніше все було по-іншому. Значить, був інтерес, були теплі відносини. Що змінилося? А чи змінилося? Чи не може проблема бути надуманою?

Відносини - одна з найскладніших психологічних субстанцій. Вона не вирішується ні за день, ні за два. Над відносинами потрібно працювати. Їх потрібно вибудовувати.

Логічно все просто: проблему в стосунках можна вирішити, змінивши ставлення до проблеми. Неможливо викликати інтерес працюючи тільки над зовнішністю. Погодьтеся, чоловік вас вже давно і чудово знає. Зміна зачіски або стилю в одязі викличе хіба що подив. На годину, на день, але не інтерес на довгі роки.

Безумовно, цими прийомами можна скористатися, щоб додати собі впевненості. Але тільки такими діями проблему не вирішити. Подивіться на своїх подруг, знайомих, незнайомих. Привабливих, доглянутих жінок, з ідеальною фігурою. Чи всі без винятку з них щасливі в шлюбі? Звичайно ж ні.

Ніхто не говорить, що не треба за собою доглядати. Краса для жінки завжди повинна бути в пріоритеті. Інша справа, що зовнішня краса повинна ще чимось підкріплюватися. Люди, що живуть довгі роки в шлюбі взагалі перестають надавати значення зовнішності своєї половинки.

Чи не надумався проблем

Як повернути інтерес чоловіка? Уявіть собі людину, якій нічого їсти, ніде переночувати. Як думаєте, що турбує його в першу чергу? Думка оточуючих про нього або інші нагальні проблеми? Про що це говорить?

Звичайно, це перебільшений приклад, але все ж він показовий. Жінка, спантеличена ситуацією: "Чоловікові більше зі мною не цікаво. Що робити? ", Швидше за все, не має більш істотних проблем. Людина шукає вихід із ситуації, яка найбільше його хвилює, отже, всі інші питання не так важливі і не так гострі.

Порада номер один. Спробуйте поглянути на все з боку. Уявіть себе мало знані людиною. Порада номер один

Він входить в ваш будинок. Що бачить він? Що перше кидається йому в очі? Який він бачить вашу родину, ваш будинок? Озирніться навколо. Адже, правда, у вас не так мало приводів для радості? Затишна домашня обстановка, приємні дрібниці. Найцінніше - люди, які у вас є, здоров'я близьких. Як можна цьому ні радіти?

Постарайтеся не надумалися зайвих приводів. Вчіться радіти тому, що є. Озирніться навколо, у вас є багато всього. Напевно вам можна позаздрити. Як думаєте, хотів би хтось виявитися на вашому місці?

До чого все це? Більшість проблем існують лише в нашій голові. Впевнені, що чоловікові більше з вами не цікаво? "Він не цікавиться мною, що робити?" Можливо, причина складнощів зовсім в іншому. Може, це тільки ваше бачення ситуації? Може бути, у чоловіка зовсім інша точка зору?

Хочете заперечити? "Він зі мною не розмовляє, не йде на контакт. Я не цікава йому, він не хоче нічим ділитися ". У тому чи причина, що йому більше не цікаво? Чи завжди він був балакучий і з захватом ділився всім, що у нього на душі?

Чоловіки не люблять розмовляти. Це факт. Вони не люблять розмовляти з жінками. Інша справа десь там в компанії друзів ...

Подружитеся з чоловіком

Вважається, що чоловік завжди повинен бути сильним. Безумовно, цей стереотип впливає на них. Кожен чоловік хоче здаватися сильним. Навряд чи він буде розповідати своїй половинці про всі переживання. Адже він повинен захищати вас і вам підставляти плече, а не плакатися в вашу жилетку.

Порада номер два. Уявіть себе на місці свого чоловіка. Ви прийшли додому після важкого трудового дня. Можливо, там, на роботі ви зіткнулися з серйозними проблемами, вам хтось добряче попсував нерви. Ви довгий час добиралися додому по нескінченних пробках.

І ось нарешті на порозі свого будинку. Яке бажання виникає в першу чергу? Поспілкуватися? Поговорити? Та ні, швидше за виспатися і відпочити. Полежати в тиші або переключитися на улюблений фільм. Поринути в спокійну обстановку. Ситна вечеря і тепла постіль - часом це все, що потрібно після напруженого дня.

Не вимагайте щось від чоловіка. Подумайте про те, чим Ви можете допомогти ЙОМУ? Залиште його в спокої, дайте йому прийти в себе. Невідомо, що у нього в голові, які проблеми він переживає. Дайте йому побути наодинці з самим собою. Можливо, він сам підійде до вас, коли скучити і висловить бажання поспілкуватися.

Пливучи в одному човні, потрібно дивитися в одну сторону, щоб вчасно ухилятися від перешкод. Коли човен дає текти, усувати проблему потрібно спільно. Постарайтеся не вставати з чоловіком по різні боки барикад. У родині ви союзники, а не супротивники. Не боріться один з одним, а допомагайте і підтримуйте.

Можливо, між вами пробіг холод. Виникла перешкода або навіть прірву. Подумки уявіть, що берете чоловіка за руку, тримайтеся за нього і пропонуєте опору йому. Така вправа допоможе вам зблизитися. Адже напевно не тільки він від вас, але і ви від нього віддалилися.

Постарайтеся розгладити всі складочки на лобі. Видихніть. І налаштуйтеся на краще. Станьте другом для свого чоловіка. Чи не приятелем, з яким весело і цікаво провести час. А іншому на все життя. Поважайте його бажання, його думка. Не стільки вимагайте, скільки пропонуйте свою допомогу. Вам окупиться це з лишком. Коли він буде відчувати себе розслаблено, а не напружено в вашій присутності, він подивиться на вас зовсім іншими очима.

займіться собою

Про що говорить вираз: "Чоловікові більше зі мною не цікаво"? Воно говорить про те, що так було не завжди. Колись було цікаво, колись було приємно в компанії один одного. Коли ж щось пішло не так?

Адже інтерес пропав не відразу. Цьому передували події, ситуації. Подумайте, проаналізуйте, що сталося у вашому житті за останній час? Як вплинуло на вас, як змінило? Можливо, не чоловік змінив своє ставлення, можливо, ви самі змінилися.

Рада номер три. Не думайте про те, як залучити чоловіка. Подумайте, чим ви його відштовхуєте? Може, в цьому криється вся проблема?

Погляньте на себе з боку. Як себе ведете? Як виглядаєте? Які емоції викликаєте? Поставте себе на місце чоловіка. Що відчуває він, дивлячись на вас?

Можливо, у вас видався нелегкий період. З'явилася дитина, купа нових обов'язків, ви не справляєтеся і вже не знаєте куди себе подіти. Може, ви тільки що влаштувалися на нову роботу або, навпаки, втратили її. Стресова ситуація вибиває вас із колії. Якісь проблеми в вашому оточенні. Чи не вважаєте себе місце, часто нервуєте, скандали.

Наскільки вам цікаво було б спілкуватися з такою людиною? Не потрібно розцінювати відстороненість чоловіка як байдужість. Можливо, він просто уникає контакту з вами, відчуваючи вашу напруженість. Може, таким чином він не хоче потрапити під гарячу руку або, навпаки, дає вам час охолонути. А, може, він не бачить інтересу з вашого боку?

Може через своїх проблем і турбот ви самі втратили інтерес до себе? Подумайте, які емоції викликає людина з вічно похмурим, незадоволеним обличчям?

Марно шукати поради, як викликати інтерес у чоловіка, поки ви ходите з опущеною головою і сумними очима, вони вам не допоможуть.

Завжди викликають прихильність до себе впевнені, врівноважені люди. Знаючі про себе все, і не намагаються комусь щось довести. Палаючі очі і легка посмішка - ось, на що приємно дивитися.

Звичайно, якщо жінка глибоко застрягла в депресії, запалити погляд і натягнути усмішку буде досить важко. Але й не варто цього робити. Йти до себе потрібно легкою ходою, а не мчати стрімголов. До речі, існує ціла система, за допомогою якої можна позбутися назавжди від депресії, важких думок, комплексів, страхів і багато чого іншого ментального мотлоху. дивіться тут .

Подумайте про те, як оживити свій інтерес до життя. Адже є щось, що вас цікавить, захоплює. Приділяйте собі побільше часу. Знайдіть баланс між домашніми справами і своїми особистими. Чергуйте їх. Зробивши щось для близьких, зробіть щось і особисто для себе. Дозволяйте собі більше відпочивати. Необов'язково кожен день готувати звану вечерю. Бути може, ваших праць ніхто не оцінить. Можливо, домашні надають цьому значення набагато менше, ніж ви.

Якщо вам потрібно побути на самоті - закрийтеся в кімнаті. Погуляйте на свіжому повітрі. Пройдіться по магазинах. Зробіть приємну покупку.

Частіше відкладайте щось, у чому немає необхідності. Робіть вибір на користь своїх інтересів. Будьте цікаві перш за все собі. Неможливо в когось викликати симпатію, якщо ви самі від себе втомилися. Займіться собою. Підніміть собі настрій.

Іноді добре допомагає зміна обстановки. Можна відправитися в подорож або просто виїхати на природу. Можливо, принесе задоволення заняття спортом. Так, ви одночасно відволічетеся від домашніх справ, прогуляєтеся і вийдете в люди.

Якщо ви втомилися від нудьги і неробства, згадайте про свої інтереси. Подумайте про темах, які вас хвилюють. Займіться ділом, знайдіть своє місце.

Зрозумійте, що чоловікові не цікаво дивитися як ви страждаєте на самоті. Живіть повним життям. Поменше собі відмовляйте в задоволенні. Жінка, у якої повно справ і маса власних інтересів, весела, захоплива, точно здатна звернути на себе увагу.

Не біжіть від проблеми. Постарайтеся зрозуміти її причини ( і позбутися від них ). Не звинувачуйте у всьому чоловіка. Займіться собою. Запаліть в собі інтерес до життя. Навчіться радіти дрібницям. Коли здатні будете подарувати собі і оточуючим гарний настрій, повернеться інтерес і гармонія у стосунках.

Чому так відбувається?
В чому причина?
Що далі робити?
Як вибудовувати відносини, коли твій чоловік, здавалося б, зовсім не звертає на тебе уваги?
Куди ж все пішло?
І чому тепер йому нецікаво?
Що змінилося?
А чи змінилося?
Чи не може проблема бути надуманою?
Чи всі без винятку з них щасливі в шлюбі?

Новости