Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

З Днем Угорщини!

23 жовтня Угорщина відзначила державне свято - День Республіки 23 жовтня Угорщина відзначила державне свято - День Республіки. З цього нагоди 21 жовтня 2016 року Генеральне Консульство Республіки Угорщина в Санкт-Петербурзі організувало урочистий прийом.

На захід були запрошені провідні культурні, освітні та виробничі установи та представники державних органів влади.

Проректор з виховної роботи та зв'язків з громадськістю І.А. Алексєєнко та начальник відділу міжнародного співробітництва І.І. Карімова від імені СПбГУТ привітали Генерального Консула Угорщини - пана Ференца НАДЬ-Ребека і Консула, завідуючу консульським відділом - пані Ілдіко МАРКУШ із знаменною датою.

Наш вуз пов'язують тісні партнерські відносини з Університетом прикладних наук Сечені Іштвана (м Дьйор) і Університетом Мишкольца (м Мішкольц). В рамках наявних угод про міжнародне співробітництво щорічно за програмами академічного обміну успішно організовуються взаємні стажування для викладачів і студентів університетів-партнерів.

Відносини СПбГУТ і угорських вузів будуть розвиватися і підтримуватися - запевнили керівники консульської установи. А Бонч, в свою чергу, вітає Угорщину зі святом і з нетерпінням чекає в своїх стінах майбутніх студентів і стажистів з цієї прекрасної країни.

Інформація надана ОМС

Новости