Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Дешева оренда автомобілів в Парижі - забронювати авто на Bookingcar.su

  1. Гарячі пропозиції в Париж Аеропорт Шарль Де Голь Компанія Bookingcar пропонує широкий вибір варіантів...
  2. Що подивитися в Парижі: цікаві пам'ятки міста
  3. Ейфелева вежа
  4. будинок інвалідів
  5. Собор Паризької Богоматері
  6. Лувр
  7. Каплиця Сент-Шапель
  8. В околицях Парижа: кращі автомобільні маршрути
  9. Версаль
  10. Кладовище Сент-Женьева-де-Буа
  11. Шартр
  12. По-Ле-Віконт
  13. Діснейленд
  14. Їжа: атмосферні ресторани, кафе і бари
  15. Le Comptoir du Relais
  16. Le J'Go Drouot
  17. Le Reminet
  18. Cafe de la Jatte
  19. Де жити: затишні готелі Парижа
  20. Le General
  21. Henri IV
  22. Les Degres De Notre-Dame
  23. Mama Shelter
  24. Eldorado
  25. Де паркувати орендований автомобіль в Парижі

Гарячі пропозиції в Париж Аеропорт Шарль Де Голь

Компанія Bookingcar пропонує широкий вибір варіантів оренди автомобілів в Парижі
У нас ви зможете підібрати машину будь-якого класу, оптимально відповідає вашим потребам.

Наші ціни - одні з найвигідніших на ринку
Переконайтеся в цьому самі!

Офіс в Москві
Ми завжди раді, зустрітися з вами в нашому офісі і відповісти на всі ваші запитання.

професійна підтримка
Наш професійний колл-центр допоможе вам розібратися у всіх тонкощах оренди автомобіля. Ми гарантуємо повний супровід протягом усього терміну оренди.

Ми гарантуємо повний супровід протягом усього терміну оренди

Париж є мрією номер один для багатьох туристів. Мандрівників тягне різноманіття і вічна романтика столиці Франції. Режисер і актор Саша ГИТР одного разу тонко підмітив: «Парижанин - не той, хто народився в Парижі, а той, хто народився в ньому заново». Уявіть собі таку картину: вранці ви виходите зі свого готелю, неспішно прогулюється до площі Вож, де на терасі одного з кафе снідаєте свіжим круасаном і гарячим терпким кави, а після відправляєтеся, наприклад, в Сент-Шапель, щоб побачити барвисті вітражі, ніби зійшли зі сторінок казок. Погодьтеся, що це дуже привабливий план для ранку в Парижі. А щоб кожен ваш день в Парижі був яскравим і незабутнім, ми вам радимо взяти напрокат машину і поїздити не тільки по самому місту, а й по його околицях, де так само романтично, затишно, тепло і атмосферно, як і в самій столиці.

Bookingcar рекомендує:

Оренда авто в аеропорту Парижа

Міжнародний аеропорт Шарль-де-Голль (Сharles de Gaulle Airport) -   скачати схему   Код IATA: CDG   Розташування: 25 км від Парижа   Офіційний сайт:   Довідка: +33 1 70 36 39 50   Послугу оренди автомобіля в аеропорту Шарль-де-Голль надають такі прокатні компанії, як Avis, Budget, Europcar, Firefly, Hertz, Sixt, Alamo, National та інші Міжнародний аеропорт Шарль-де-Голль (Сharles de Gaulle Airport) - скачати схему
Код IATA: CDG
Розташування: 25 км від Парижа
Офіційний сайт:
Довідка: +33 1 70 36 39 50
Послугу оренди автомобіля в аеропорту Шарль-де-Голль надають такі прокатні компанії, як Avis, Budget, Europcar, Firefly, Hertz, Sixt, Alamo, National та інші. Стійки прокату розташовані в терміналі 1. На території аеропорту знаходиться кілька короткострокових і довгострокових парковок, місця на яких бронюються онлайн.

Аеропорт Орлі (Orly Airport) -   скачати схему   Код IATA: ORY   Розташування: 13 км від Парижа   Офіційний сайт:   Довідка: +33 01 70 36 39 50   Якщо ви хочете орендувати машину в аеропорту Орлі, то ви можете звернутися до представників наступних прокатних компаній: Europcar, Budget, Avis, Alamo, Interrent, National, Thrifty, Dollar, Sixt і інші Аеропорт Орлі (Orly Airport) - скачати схему
Код IATA: ORY
Розташування: 13 км від Парижа
Офіційний сайт:
Довідка: +33 01 70 36 39 50
Якщо ви хочете орендувати машину в аеропорту Орлі, то ви можете звернутися до представників наступних прокатних компаній: Europcar, Budget, Avis, Alamo, Interrent, National, Thrifty, Dollar, Sixt і інші. Стійки видачі авто знаходяться в терміналі Ouest. У аеропорту є короткострокові і довгострокові парковки, де ви зможете за невелику плату залишити свій прокатний автомобіль. Забронювати місце для паркування можна на сайті аеропорту.

Аеропорт Бове (Beauvais Airport) -   скачати схему   Код IATA: BVA   Розташування: 70 км від Парижа   Офіційний сайт:   Довідка: +33 892 68 20 66   Орендувати машину в аеропорту Бове ви можете у таких лідерів прокату, як Avis, Europcar, Hertz, Sixt, Ucar і Enterprise Аеропорт Бове (Beauvais Airport) - скачати схему
Код IATA: BVA
Розташування: 70 км від Парижа
Офіційний сайт:
Довідка: +33 892 68 20 66
Орендувати машину в аеропорту Бове ви можете у таких лідерів прокату, як Avis, Europcar, Hertz, Sixt, Ucar і Enterprise. Стійки видачі машин розташовані недалеко від терміналу 1. Поруч з терміналами аеропорту відкриті недорогі парковки, де можливо залишити прокатне авто як на кілька хвилин, там і на пару днів.

Що подивитися в Парижі: цікаві пам'ятки міста

Ейфелева вежа

Champ de Mars

Обов'язковий пункт у списку must see в Парижі - це Ейфелева вежа. Було б дивно починати список паризьких пам'яток з іншого місця, адже Ейфелева вежа є символом міста. Немає сенсу переказувати історію вежі, її вам розповість будь-який путівник. Є кілька варіантів насолодитися видом вежі. Перший - це, захопивши кілька круасанів і склянку кави, влаштуватися зручніше на Марсовому полі і поспостерігати за тим, як рухається життя навколо творіння Гюстава Ейфеля. Другий - піднятися на оглядовий майданчик і фотографувати до тих пір, поки не сяде батарейка на камері. Від побаченого перехоплює подих, розум і почуття. Париж прекрасний з усіх ракурсів, але з висоти він ще прелестнее.

будинок інвалідів

129 Rue de Grenelle

До наступної пам'ятки можна прогулятися через 7-ий округ Парижа. Тут живуть «старі гроші» - саме так французи називають тих місцевих, які розташувалися в цьому окрузі. По дорозі до Будинку інвалідів ви зустрінете посольства, міністерства і резиденції. Будинок інвалідів - це ще одна значуща точка на карті Парижа. Він був побудований Людовіком XIV в якості притулку для «інвалідів війни» - армійських ветеранів. Оцінивши масштаб будівлі і його урочистість, загляньте в сусідній Собор інвалідів, де знаходиться саркофаг Наполеона, виконаний з темно-червоного кварциту. Також радимо зайти в Музей армії, де можна побачити унікальну колекцію іграшкових солдатиків XVIII-XX століть.

Собор Паризької Богоматері

6 Parvis Notre-Dame | Place Jean-Paul II

Якщо у вас в запасі є кілька днів, то на другий день ваших паризьких пригод можна відправитися на острів Сіте, щоб побачити Собор Паризької Богоматері (або Нотр-Дам де Парі) і розглядати його фасад, на якому письменник Віктор Гюго зауважив першу букву свого прізвища - «Н». Собор багато разів добудовували і перебудовували, він сильно постраждав в розпал революції, тоді був зруйнований його фасад і втрачені голови 28 біблійних царів. Після його неодноразово реставрували і зуміли повернути втрачені елементи. Сьогодні Нотр-Дам є чинним собором, тому обов'язково загляньте всередину.

Лувр

Rue de Rivoli

Будь-який школяр знає, що Лувр вважається одним з головних художніх музеїв не тільки Парижа, але і світу. Обійти його за один день неможливо, але затриматися в цьому важливому місці все ж варто. Щоб уникнути дикої черзі, радимо придбати квитки заздалегідь на офіційному сайті. До речі, спочатку Лувр був потужною середньовічною фортецею, потім став палацом, а в 1792 році набув статусу музею, відкритого для широкої публіки. В наші дні його остаточно реконструювали: в 1981 році було побудовано та сама прозора піраміда, впізнавана по всьому світі. Плануючи похід до Лувру, адекватно оціните свої сили і керуйтеся принципом «більше-не означає краще». Найоптимальніший варіант - це вибрати 3-4 залу і оглянути їх разом з аудіогідом.

Каплиця Сент-Шапель

8 Boulevard du Palais

Шедевр французької готики, каплиця Сент-Шапель, була побудована в 1241-1248 роках. Головний скарб каплиці заховано всередині - це фантастичні вітражне скло, виконані за мотивами біблійний текстів, починаючи з моменту створення людства і закінчуючи смертю Христа. Обов'язково загляньте сюди в ясну погоду: на сонці вітражі світяться всіма можливими кольорами, створюючи неповторну атмосферу всередині капели.

В околицях Парижа: кращі автомобільні маршрути

Версаль

Версаль

Взявши напрокат машину, вирушайте в Версаль - знакова для всієї Франції місце. Цей палацово-парковий ансамбль був символом монаршої величі країни. Під час правління Людовика XV палац служив справжньою столицею Франції, в якій жили тисячі чоловік, і ще стільки ж щодня відвідували його. Врахуйте, що поїздка в Версаль забере у вас цілий день, так як Версаль неможливо оглянути за одну-дві години. Рекомендуємо замовити екскурсію по палацу, щоб у вас склалося найбільш повне враження про цю французької перлині. Якщо ви хочете побачити фонтани Версаля, то нагадаємо, що вони працюють з квітня по жовтень.

Кладовище Сент-Женьева-де-Буа

Кладовище Сент-Женьева-де-Буа

30 хвилин їзди на орендованій машині - і ви опинитеся на знаменитому «російською» цвинтарі Сент-Женьева-де-Буа, де поховано понад 10 тисяч видатних російських: князь Фелікс Юсупов, письменники Іван Бунін і Дмитро Мережковський, поетеса Зінаїда Гіппіус, архітектор Альберт Бенуа , режисер Андрій Тарковський та інші. На території кладовища розташована церква Успіння Богородиці, розписана в 1939 році Альбертом Бенуа в дусі новгородських храмів. Також тут споруджено пам'ятник учасникам Білого руху, що є зменшеною копією оригінального монумента, зруйнованого поблизу міста Геліболу (Туреччина) під час землетрусу в 1949 році.

Шартр

Шартр

Знайомство з тихим і затишним містом Шартр варто почати з розкішного собору Нотр-Дам-де-Шартр, внесеного до Списку об'єктів всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Собор цінується своїм найповнішим набором готичного кольорового скла в Європі і, звичайно ж, вітражами, за своєю красою не поступаються вітражів каплиці Сент-Шапель. Після відвідин собору прогуляйтеся по вулиці Бур, загляньте у внутрішній двір старої ратуші, а після вирушайте пообідати в який-небудь ресторанчик. Радимо затриматися в місті до вечора, щоб побачити, як підсвічуються будівлі Шартра. Увечері на головній площі міста проходить даний музично-світлове шоу, яке повністю виправдовує друга назва Шартра - «місто вогнів».

По-Ле-Віконт

По-Ле-Віконт

Шикарний палац XVII століття, в якому колись гостював Петро I і черпав натхнення для забудови Санкт-Петербурга. Замок відкритий лише з квітня по жовтень, в травні тут проходять традиційні «вечори при свічках». Зайшовши всередину палацу, зверніть увагу на мармурові античні скульптури і попросіть екскурсовода провести вас по відкритим залах палацу, де можна побачити прекрасно збереглася меблі з минулих століть. Після відвідин замку не забудьте прогулятися по прилеглому до маєтку парку, де можна чудово провести час в тиші. Найзручніший спосіб дістатися до Во-ле-Віконта - це взяти напрокат авто і менше ніж за годину доїхати до цього чарівного місця. Поблизу тут відкрита стоянка, так що проблем з пошуком паркувального місця у вас не виникне.

Діснейленд

Діснейленд

Про Діснейленді можна розповідати багато і довго, але краще там побувати. Скільки б вам не було років, ви повинні хоч раз в житті відвідати це казкове місце. Ви зможете побачити і обійняти улюблених героїв з мультфільмів дитинства, покататися на захоплюючих дух атракціонах, придбати на пам'ять лист з Хогвартса і назавжди залишити в своїй пам'яті яскраві враження про збулася дитячу мрію. Дитині тут буде цікавий кожен куточок і кожне казкова істота, яке зустрінеться йому на шляху. Для дорослих рекомендуємо наступні атракціони: La Cabane des Robinson, Indiana Jones (в стилі американських гірок) і Pirates of the Carribean. На території Діснейленду відкрито безліч ресторанів, кафе і лотків з вуличною їжею, так що можете сміливо приїжджати сюди на цілий день і не переживати, що ваша дитина за всіма цими розвагами не встигне пообідати. Якщо ви плануєте добиратися до парку на прокатному автомобілі, то ви зможете залишити його на парковці поблизу.

Їжа: атмосферні ресторани, кафе і бари

Le Grand Vefour

17 Rue de Beaujolais

Найстаріший ресторан Парижа, відкритий ще в далекому 1784 році і до цих пір користується великою популярністю у парижан. Класична французька кухня з великим вибором м'ясних страв, вина і чудових десертів. Дизайн ресторану виконаний в кращих традиціях розкоші: багато позолоти, розписи на стінах, кришталеві люстри, м'які червоні дивани і ідеально біла посуд. Відчуття, ніби потрапив в музей або на сторінки якогось французького роману XIX століття. Подейкують, що тут бували Наполеон, Гюго, Бальзак і Сартр. Навіть якщо це тільки чутки для залучення відвідувачів, то все одно хочеться вірити, що саме за вашим столиком обідав хтось із великих. Врахуйте, що столик в Le Grand Vefour потрібно бронювати заздалегідь і обов'язково дотримуватися дрес-код.

Le Comptoir du Relais

9 Сarrefour de l'Odeon

Невеликий ресторан при готелі в серці Латинського кварталу. Французи вважають за краще приходити сюди в обідню перерву, щоб відпочити від роботи і смачно і недорого поїсти. Радимо спробувати тут каре ягняти з пюре або кускус з телятиною. У гарну погоду займайте столик на терасі, і поки офіціант буде нести ваше замовлення, рекомендуємо випити келих охолодженого білого вина. Увечері шеф-кухар влаштовує справжнє гастрономічне шоу, так що по можливості зайдіть сюди ще й на вечерю.

Le J'Go Drouot

4 Rue Drouot

На ланч забігайте в Le J'Go, де можна спробувати відмінну качку, баранину і свинину - справжній рай для любителів соковитого і ароматного м'яса. Якщо ви подорожуєте великою компанією, то обов'язково запам'ятайте адресу цього ресторану, так як тут подають спеціальні страви на кілька людей: наприклад, велику запечену баранячу ногу. Як гарнір рекомендуємо взяти смажену картоплю, яку в Le J'Gо готують просто фантастично.

Le Reminet

3 Rue des Grands Degres

Маленький романтичний ресторанчик поруч з Нотр-Дамом. Бронювати столик краще заздалегідь, іншого варіанту потрапити сюди і повечеряти просто немає. Занадто мало місць і занадто багато бажаючих спробувати місцеві страви. Замовте запечені гребінці і келих білого вина і ви точно не прогадаєте.

Cafe de la Jatte

60 Boulevard Vital Bouhot

Фішка цього ресторану в меню, яке змінюється щодня. На цьому сюрпризи не закінчуються. Опинившись в Cafe de la Jatte, ви відразу ж помітите скелет динозавра, що звисає зі стелі. Повірте, виглядає це не так жахливо, як може здатися. Незважаючи на такий своєрідний дизайн, в Caffe de la Jatte тепла і дружня атмосфера, ви досить скоро забудете про дивну люстрі над вашою головою і будете почувати себе тут максимально розслаблено і комфортно. Радимо спробувати трюфельну пасту, стейк і тірамісу - ці страви в ресторані особливо гарні.

Де жити: затишні готелі Парижа

Le General

5/7 Rue Rampon
+33 01 47 00 41 57
двомісний номер - від € 140

Для цінителів красивих деталей цей готель точно буде в самий раз. Просторі номери в пісочних відтінках, великі вікна, кофмешіни Nespresso в кожній кімнаті і косметика L'Occitane у ванних кімнатах. В Le General працює лаундж-бар, де можна приємно провести час увечері після довгої прогулянки по Парижу. Готель має вдале розташування: наприклад, до Центру мистецтва і культури Помпіду можна дістатися всього за пару хвилин на прокатному авто.

Henri IV

9-11 Rue saint Jacques
+33 01 46 33 20 20
двомісний номер - від € 137

Cімпатічний готель в ретро-стилі поблизу с Собором Паризької Богоматері. Оливкові відтінки в декорі, сувора меблі з темного дерева, великі вікна і ковані балкони, якими так знаменитий Париж, - простий, але стильний дизайн кімнат оцінять любителі неустаревающей класики. За бажанням гостя сніданок можуть накрити на терасі з видом на красиву вуличку.

Les Degres De Notre-Dame

10 Rue des Grands Degres
+33 01 55 42 88 88
двомісний номер - від € 125

Крихітна готель на 10 номерів, розташована навпроти Нотр-Дама. Головне достоїнство готелю - це його розташування на тихій і нетуристичній вулиці в центрі міста. Якщо не знати, де конкретно знаходиться готель, то можна запросто пройти повз і не помітити її серед кафе, магазинів і житлових будинків. Маленькі затишні номери з вінтажній меблями в типово паризькому стилі. Якщо ви шукайте недорогий і комфортний готель в центрі Парижа, то ласкаво просимо в Les Degres De Notre-Dame.

Mama Shelter

109 Rue De Bagnolet
+33 01 43 48 48 48
двомісний номер - від € 89

Дизайнерський готель в 20-му окрузі Парижа. Над інтер'єрами кімнат працював відомий французький дизайнер Філіп Старк, якому вдалося зробити з готелю справжній арт-клуб. Чорні стіни з графіті, мінімалістичний меблі, нічники у вигляді фігурок відомих мультяшних героїв - незвичайний, сміливий і, безперечно, що запам'ятовується. У готелі працює пивний ресторан, піцерія і відмінний бар Сhic-Chic, де можна випити якийсь коктейль і пограти в настільний футбол. Для подорожуючих на орендованій машині поруч з готелем відкрита платна парковка.

Eldorado

18 Rue des Dames
+33 01 45 22 35 21
двомісний номер - від € 85

Готель поруч з відомим кабаре Мулен Руж. У номерах відтворені стиль і атмосфера старого Парижа: шафи з різьбленими дверцями, пузаті комоди, стільці з оксамитовою оббивкою, старі фотографії та постери на стінах. До речі, в номерах відсутні телевізори, так як господарі готелю вважають, що кращий відпочинок не перед екраном, а за келихом червоного вина на затишній терасі з видом на сад, який, до речі, є в Eldorado. Приємний бонус для тих, хто скористався послугою прокату автомобіля: недалеко від готелю обладнана платна стоянка.

Де паркувати орендований автомобіль в Парижі

Оренда автомобіля в Парижі з BookingCar - вигідно, зручно, просто!

У разі виникнення будь-яких проблем, пов'язаних з прокатом автомобіля в Парижі, компанія BookingCar вирішить їх максимально оперативно.

Ми будемо поруч з вами 24 години на добу.
Всього-то й потрібно - зателефонувати +7 495 215 5438 .

© Ellina Rudenko, 2016

Стаття сподобалася? Поділитися в соціальних мережах:

Новости