Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Дебрецен

Дебрецен - другий за масштабністю місто Угорщини, після Будапешта Дебрецен - другий за масштабністю місто Угорщини, після Будапешта. Він розташований в східній частині країни на висоті 108 м над рівнем моря, в історичному регіоні Альфельд, в 220 км від столиці. Цей затишний куточок Угорщини несе в собі унікальне поєднання багатовікових традицій з сучасними технологіями, розвинутою економікою, а також культурним та інтелектуальним спадком.

Місто приваблює туристів різноманітністю пам'яток і екскурсій. Якщо ви вперше опинилися на відпочинку в Дебрецені, внесіть в список обов'язкових місць для відвідування музей Дері, Велику церкву і головну центральну Ринкову вулицю.

Тури в Дебрецен користуються популярністю не тільки у любителів пам'яток, а й у тих, хто хоче зміцнити імунітет і поправити здоров'я. Місто є бальнеотерапевтичні курортом і одним з найбільших центрів термальної мінеральної води в Європі. Дебрецен, в першу чергу, славиться своїм парком Надьердё (в перекладі «Великий Ліс»), площею в 92 га, з яким в 1939 році був привласнений статус заповідника. Це неймовірно красиве і мальовниче місце, площа якого займають курортний комплекс, зоопарк, парк атракціонів, Ботанічний сад, ставок. Перша купальня в Надьердё була побудована в 1826 році.

На території парку діє термальний аквапарк «Акватікум», який пропонує гостям криті та відкриті басейни з термальною водою, печерні купальні, джакузі, водні гірки та масажні кабінети На території парку діє термальний аквапарк «Акватікум», який пропонує гостям криті та відкриті басейни з термальною водою, печерні купальні, джакузі, водні гірки та масажні кабінети. Аквапарк розташований при чотиризірковому готелі Акватікум, і пропонує відпочинок і незабутнє проведення часу як для дорослих, так і для дітей.

У Надьyoрде і аквапарк можна приїхати на один день, або залишитися в готелі Акватікум на більш тривалий термін, щоб провести повноцінний лікувальний курс. Лікування на курорті пропонується у вигляді комплексних програм, розроблених лікарями-фахівцями на основі результатів медичного обстеження. Лікувальна вода Дебрецена містить велику кількість магнію, кальцію, і рекомендується для лікування таких захворювань, як хвороба Бехтерева, захворювання хребта, хронічні запалення суглобів.

Відпочинок в Дебрецен з туром від «ДВМ» - це прекрасна можливість знайти умиротворення, подихати чистим повітрям і відпочити душею і тілом в будь-який час року.

Новости