Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Найкрасивіші настільні ігри. Поради від магазину настільних ігор Ігровед!

  1. Звонго
  2. Такеноко
  3. Маленький принц
  4. Заборонена пустеля і Заборонене острів
  5. Ніагара
  6. річкові дракони
  7. Історії з привидами
  8. лорди Ксідіта
  9. Пори року
  10. Діксіт і доповнення
  11. індиго

Світ настільних ігор налічує тисячі коробочок: від багатогодинних тактичних головоломок до п'ятихвилинних розважальних вікторин на швидкість і реакцію. Різноманітні механіки, оригінальні сюжетні лінії, нестандартні рішення ... Видавництва щорічно дивують шанувальників черговими яскравими новинками. При цьому автори і ілюстратори намагаються виділити свої творіння серед інших - адже настільна гра, крім захоплюючого сюжету, повинна бути ще і красивою! У цій статті Ігровед підібрав для вас яскравих представників найкрасивіших настільних ігор. Без сумніву, будь-яка з них стане прикрасою ігрового столу, а купити їх можна в одному з наших магазинів.

Звонго

Усередині симпатичною сумочки приховані металеві дзвіночки настільної гри Звонго Усередині симпатичною сумочки приховані металеві дзвіночки настільної гри Звонго. Різнокольорові кульки мелодійно побрязкують при найменшому торканні, а пластиковий помаранчевий циліндр так і хочеться взяти в руки. Краса Звонго полягає не тільки в ефектному виконанні, але і в організації зберігання компонентів: варто розкрити блискавку, і перед вами виявиться ігрове поле з різнокольоровими сферами. Підготовка до захоплюючої партії займе не більше десяти секунд!

У цієї красивої настільній грі суперникам, за допомогою спеціальної палички, належить збирати металеві дзвіночки обраного кольору. Підступність полягає в тому, що необхідні кульки знаходяться в оточенні інших кольорів, а витягти їх з цього хаосу дозволяється лише за допомогою магніту. Найменша неточність і ... «Дзинь!» - на паличці весело дзвенить гроно різнокольорових бубонців. Доведеться починати все заново ... Дзвінко і незвично - Звонго розфарбує в яскраві кольори навіть похмурий вечір!

Такеноко

Панди - самі миловидні істоти на планеті, при погляді на яких рідко хто втримає сльозу розчулення Панди - самі миловидні істоти на планеті, при погляді на яких рідко хто втримає сльозу розчулення. Присутність цього звірка в настільній грі не тільки піднімає суперникам настрій, але і робить Такеноко однієї з найкрасивіших настільних ігор. Мальовничі ділянки місцевості, зрошувальні канали і джерела, що тягнуться до сонця паростки різнобарвного бамбука - все це з'явиться на вашому ігровому столі. І, звичайно ж, насичений подіями ігровий процес, який нікого не ставить байдужим ...

У грі Такеноко суперники отримають індивідуальні завдання і будуть керувати зголоднілій пандою, що поїдає все на своєму шляху, або нададуть посильну допомогу садівникові, намагаються перетворити пустельну місцевість в бамбуковий сад. Боротьбі милою ненажерливості зі східним працьовитістю і присвячена ця красива настільна гра. З її допомогою можна розбити прекрасний сад прямо на вашому ігровому столі і негайно згодувати його ручної панді!

Маленький принц

Зворушливу історію про маленького хлопчика, керуючому крихітної планетою з дикорослими баобабами, знає багато хто Зворушливу історію про маленького хлопчика, керуючому крихітної планетою з дикорослими баобабами, знає багато хто. За мотивами цієї повчальної історії і створена настільна гра Маленький принц. У ній суперникам доведеться буквально по шматочках збирати свої маленькі планети і запобігати розростання на них лісів з баобабів. Також стережіться вулканів, які, безумовно, оживляють пейзаж, але зменшують шанси на перемогу.

Проводити час на самоті навіть на власній планеті не настільки весело ... Тому маленького принца обов'язково відвідають друзі, які дозволять заробити додаткові призові очки і розважать юного планетостроітеля цікавими бесідами. Маленький принц - добра казка, яка перетворилася в красиву настільну гру для сімейного проведення часу.

Заборонена пустеля і Заборонене острів

Всі ми любимо подорожувати, особливо якщо поїздки пов'язані з незабутніми, часом небезпечними, подіями Всі ми любимо подорожувати, особливо якщо поїздки пов'язані з незабутніми, часом небезпечними, подіями. Красива кооперативна настільна гра Заборонене острів дозволить з головою зануритися в пучину пригод і відвідати загадкові, оповиті багатовікової таємницею місця. Так як долати труднощі найкраще в компанії друзів, то на острів ви висадитеся згуртованої командою однодумців. Постарайтеся уникнути пасток, захованих в перевертати платформах, і грамотно використовуйте властивості персонажів. Вас чекають стародавні скарби і незабутні враження - поспішайте, острів невблаганно йде під воду, несучи з собою безцінні артефакти і шанси на перемогу!

Ваша команда бажає змінити свіжий бриз на обпалює спеку пісків ?! В такому випадку ласкаво просимо в покинуте місто зниклої цивілізації, прихований в самому серці забороненій пустелі. Піщані дюни ускладнять шлях експедиції, вода стане на вагу золота, невідомі частини механізму складуться в єдине ціле і дозволять покинути це безлюдне місце. Від вас буде потрібно злагодженість дій і підтримка товаришів. Адже перемагає або програє в цій красивій настільній грі вся команда, одноосібних переможців тут немає ...

Ніагара

Як приємно в жаркий деньок покататися на каное по дзеркальній поверхні річки під все наростаючий шум водоспаду, особливо, якщо це звивається між каменів Ніагара Як приємно в жаркий деньок покататися на каное по дзеркальній поверхні річки під все наростаючий шум водоспаду, особливо, якщо це звивається між каменів Ніагара. Хоча, спокійною цю поїздку назвати не можна - човни зносить бурхливою течією вниз, до крайки стихії. Але, що це блищить на березі ?! Так це ж розсипи дорогоцінних каменів, що переливаються в променях сонячного світла! І, чим ближче до краю безодні, тим цінніше ці поклади. Доведеться ризикнути ...

У красивою настільній грі Ніагара суперникам доведеться планувати свої пересування по руслу річки, ризикувати і передбачати дії супротивників, висаджуватися на берег і збирати скарби. Але найголовніше - долати підступне протягом і повертатися з видобутком на місце старту, уникаючи нападів опонентів. Яскрава поліграфія, щільний картон, тривимірне ігрове поле, іскристі сапфіри і смарагди ... Ніагара - дорогоцінний камінь серед красивих сімейних настільних ігор.

річкові дракони

Хто це так спритно перестрибує по містках і стрімголов мчить до протилежного берега озера Хто це так спритно перестрибує по містках і стрімголов мчить до протилежного берега озера? Так це знамениті Річкові дракони - майстри будівництва містків з підручних засобів, віртуози балансування на розгойдуються дощечках, еквілібристи з ідеальним окоміром. У цієї красивої настільній грі ви будете керувати різнокольоровими фігурками майстрів найдавніших шкіл, дощечками прокладете шлях над стрімкими водними потоками і посмієтеся над незграбними діями суперників.

Річкові дракони приємно здивують вас високоякісними дерев'яними компонентами, насиченими фарбами, тонким гумором, незвичайною і веселим ігровим процесом. Нескладні правила цієї красивої настільної гри без праці освоїть навіть дитина, а повний несподіванок шлях до протилежного берега озера не залишить байдужим ні самих гравців, ні спостерігають за ними друзів.

Історії з привидами

Виганяти з села злісних привидів - заняття вкрай небезпечне, особливо якщо ці духи - шанувальники східних єдиноборств Виганяти з села злісних привидів - заняття вкрай небезпечне, особливо якщо ці духи - шанувальники східних єдиноборств. Лише відважні і міцні духом гравці можуть вписати свої імена в Історії з привидами! Дійте злагодженою командою, застосовуйте заклинання, знищуйте поплічників наймогутнішого чаклуна Стародавнього Сходу. У цій кооперативної настільній грі групі ченців належить дати відсіч силам Зла і врятувати сільських жителів від смертельної небезпеки. Лише спільно ви зможете виконати цю складну задачу.

Східний колорит, аура пригод, непередбачуваність партій - все це робить Історії з примарами не тільки красивою настільною грою, а й однією з кращих кооперативних ігор-пригод. Чи вдасться відважним монахам здолати сили Зла? Чи зможуть жителі села повернутися до свого спокійного життя? Лише майбутня битва дасть відповідь на це питання ...

лорди Ксідіта

Ксідо - чарівна погляд фантастична країна з чудовими пейзажами і примітними особистостями Ксідо - чарівна погляд фантастична країна з чудовими пейзажами і примітними особистостями. Кілька століть мир і спокій панували на цих землях. Але так не могло тривати вічно - могутні чудовиська захотіли завоювати і знищити королівство. Їм назустріч виступили армії захисників під керівництвом Лордів Ксідіта - остання надія місцевих жителів. Одну з таких армій належить очолити і вам ...

Красива настільна гра Лорди Ксідіта вразить вас багатством компонентів: близько 70 фігурок солдат, картонні фортеці, розсипи жетонів, чудово продумані екрани-підказки суперників, затята поліграфія та вишукані малюнки. Ілюстратори та дизайнери змогли створити справжнє свято на ігровому столі, а захоплюючий сюжет допоможе повністю зануритися в атмосферу фантастичного королівства. Не баріться - чарівна країна чекає своїх героїв!

Пори року

І знову Ігровед запрошує вас відвідати чарівне королівство Ксідо, але на цей раз ми відправимося в зачарований ліс, де проходить поєдинок магів, що впливають на Времена года І знову Ігровед запрошує вас відвідати чарівне королівство Ксідо, але на цей раз ми відправимося в зачарований ліс, де проходить поєдинок магів, що впливають на Времена года. Великі яскраві кубики сезонів визначать долю учасників сутички, безліч карт з чудовими ілюстраціями дозволять впливати на результат битви, аура магії буде витати над ігровим столом. Ця красива настільна гра стане прикрасою вечора і справить на вас незабутнє враження.

У грі Времена года вам належить накопичувати магічну енергію, щоб використовувати її для активації різноманітних заклинань. Покличте на допомогу чотири стихії і міфічних істот, стережіться підступності опонентів і прораховують свої ходи на кілька кроків вперед. На думку багатьох експертів настільних ігор Времена года визнана найкрасивішою настільною грою 2012 року. І Ігровед з цим повністю згоден!

Діксіт і доповнення

Асоціації - невід'ємна частина повсякденного життя Асоціації - невід'ємна частина повсякденного життя. Ми постійно щось порівнюємо; зустрів на шляху люди, побачені предмети і пейзажі пробуджують в нашій душі спогади ... Незвичайна красива настільна гра Діксіт дозволить побувати в світі фантазій і мрій, поділитися враженнями з друзями і дізнатися багато нового про людей, що сидять з вами за одним столом. А чудові ілюстрації не залишать байдужим ...

Суперникам доведеться згадувати асоціації і пов'язувати їх з картинками таким чином, щоб оточуючі змогли їх вгадати. Так як в Діксі немає повторюваних ілюстрацій, зробити це буде не так просто. Якщо ви освоїли базову версію, то зверніть увагу на доповнення - все їх можна купити в наших магазинах. Перед вами відкриються нові горизонти асоціацій, ви зможете оживити в пам'яті знаменні події і в незвичайній формі розповісти про них своїм друзям. Красива настільна гра Діксіт з доповненнями - це чарівний світ сотень вишуканих картин.

індиго

Достатньо лише поглянути на коробку цієї красивої настільної гри, і ви будете полонені її казковою аурою Достатньо лише поглянути на коробку цієї красивої настільної гри, і ви будете полонені її казковою аурою. Індиго нагадує одну з казок «Тисячі і однієї ночі» - хитросплетіння дороговказних доріжок, тьмяно поблискують дорогоцінні камені, інтрига і непередбачуваність сюжету, несподівана розв'язка ... Суперникам належить створити павутину шляхів і провести по ним дорогоцінні камені до своїх воріт. Але опоненти не дрімають, і в будь-який момент часу можуть перехопити заповітний приз і одним рухом змінити хід подій.

Індиго, без сумнівів, можна назвати найкрасивішою абстрактної настільною грою - для перемоги вам потрібно прийняти безліч оригінальних рішень, продумати ходи за себе і суперника, постійно стежити за ситуацією на ігровому полі. Це відмінна сімейна гра для будь-якого віку - Індиго подарує вам багато приємних хвилин!

У цій статті Ігровед постарався підібрати для вас найкрасивіші настільні ігри, представлені в асортименті мережі наших магазинів. подивіться ще більше красивих настільних ігор в магазині Ігровед. Багато з них ви можете купити, а деякі - спробувати перед покупкою під чуйним керівництвом наших досвідчених продавців. Ласкаво просимо в світ красивих настільних ігор від Ігроведа!

Ваша команда бажає змінити свіжий бриз на обпалює спеку пісків ?
Але, що це блищить на березі ?
Чи вдасться відважним монахам здолати сили Зла?
Чи зможуть жителі села повернутися до свого спокійного життя?

Новости