Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відень за 2 дні

Розуміючи, що цілий місяць в Будапешті треба чимось розбавити, ми заздалегідь запланували кілька поїздок. Одна з них - вихідні в Відні.

Житло на одну ніч ми зняли на сайті Airbnb за 2 дні до приїзду.

Зазвичай в таких поїздках у нас є приблизний маршрут по місту. В цей раз не хотілося нічого планувати, вирішили плисти за течією і міняти свої плани по ходу подій.

Так, по ходу і прийшла ідея взяти квитки на один з City Bus, щоб отримати оглядову екскурсію російською мовою і мати можливість все об'їхати і зрозуміти, на що ми зробимо акцент при наступному відвідуванні Відня.

Варіантів City Bus у Відні основних два:

  1. червоні автобуси Big Bus Розуміючи, що цілий місяць в Будапешті треба чимось розбавити, ми заздалегідь запланували кілька поїздок
  2. Жовті автобуси Vienna Sightseeing

Різниця між автобусами-конкурентами полягає в маршрутах:

На картах видно, що маршрут у "жовтих" трохи більше, АЛЕ найцікавіші для туристів місця охоплюють обидві фірми. Просто у "червоних" ця програма розбита на 2 маршрути, а у "жовтих" аж на цілих 5 (і додатково +1 піший, +1 кінний, +1 річковий за додаткову плату зрозуміло).

Ми вибрали "жовтих" і за фактом виявилося, що поділ однієї і тієї ж програми на багато маршрутів - це навіть мінус, так як проміжок між автобусами на додаткових 3х лініях доходить аж до 35 хвилин, в той час, як на 2-х основних маршрутах 10-15 хвилин. А в жовтні, наприклад, біля палацу Шенбрунн (там поблизу немає нічого, де можна зігрітися Глюхвайна або чаєм) дуже втомлює чекати свій автобус пів години.

Протягом всього маршруту нам не втомлювалися нагадувати, що практично всі проїжджають пам'ятки ми можемо безкоштовно відвідати з viennapass,

з цінами на яку можна ознайомитися на   офіційному сайті
з цінами на яку можна ознайомитися на офіційному сайті . І судячи з кількості проїжджаємо пам'яток, якщо у вас в вені не менш 2-x днів, не пошкодуйте грошей і купіть її, тому що на будь-який смак ви знайдете що подивитися гарантовано, але виділіть на це 2-3 дня щоб не бігати від одного музею до іншого!

Квитки можуть бути різні за вартістю, часу дії і охопленням маршрутів:

Висновок: якщо час вашого перебування в Відні і в будь-який іншій європейській столиці обмежено, то City Bus - це відмінне рішення проблеми. Після такої екскурсії з гідом в навушниках легко скласти свій подальший маршрут, визначити на яких зупинках вам хочеться вийти, щоб відвідати той чи інший музей.

PS Про нашому маршруті і його тонкощах, деталях і принади, читайте статті!


PS Житло на час подорожі ви можете знайти на Booking.com

Якщо Вас цікавить бюджетний варіант розміщення, рекомендую шукати на Hotelscombined.com

Широкий вибір приватних будинків, квартир і кімнат в оренду на будь-який смак і ціну пропонує Airbnb.ru

Новим користувачам знижка на оренду житла на Airbnb.ru - 35 $.

ru   - 35 $

PPS Отримайте першу безкоштовну поїздку через сервіс Uber , Зареєструвавшись за засланні

Новости