Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відень Будапешт тур з Праги.

  1. Програма туру:
  2. 2-й день.
  3. Вартість туру від 136.00 Євро на 1 особу.

Сказати, що тур Відень і Будапешт з Праги - це спроба об'єднати в одному турі два цікавих і дивовижних казки - нічого не сказати. Помпезна Відень і не менш помпезний Будапешт, дві столиці, два різних абсолютно держави, але історія їх переплітає. Ми зробили так, щоб тур дозволив доторкнутися до самих головних визначних пам'яток Відня і Будапешта. Щоб було по-справжньому цікаво. У цьому турі не біжить за гідом натовпи туристів. Всі комфортно, цікаво, по-родинному затишно і зовсім не дорого.

Бельведер з чудовим палацовим комплексом. Прекрасний собор носить ім'я Святого Стефана. Шенбрунн, Ратуша, торт з веселою назвою Захер і рецептом овіяному таємницею зберігається століттями. Це Відень. Пам'ятки Відня різноманітні, прекрасні і їх безліч. Найцікавіші, гідні особливої ​​уваги Вам покажуть на екскурсії входить в програму цього казкового туру Відень і Будапешт з Праги. За день у Відні, Ви зможете, надихатися повітрям Відня і перейнятися її духом. Вас ні на секунду не покине відчуття свята і чогось незвичайного. Відень завжди дихає святом, Відень завжди святкове. Як би не було здорово, але приходить вечір і сівши в невеликий і комфортний автобус люди засинають після екскурсії по Відні миттєво.

Всього 2,5 години сну і Ви вселяєтеся в готель Будапешта. Вночі Будапешт має іншу сліпучу навіть нереальну красу. Все виблискує, вогні підсвічують мальовничі місця і надають їм зовсім інші відтінки і фарби. Якщо хочете буде можливість дізнатися нічний Будапешт і насолодитися його космічної красою.

Охочі побачити все і відразу, можуть покататися на нічному курсує по Дунаю кораблику. Вранці цікава і некваплива екскурсія природно по головним і дивним пам'яток Будапешта. З обіду вільний час, можна відвідати купальні Сечені, самостійно або групою. Будівля настільки незвичайне і величезне Угорського Парламенту, оперний театр, проспект Андраші, Керепеші, Замок Вайдахуняд, Рибацький бастіон, нескінченний список прекрасних пам'яток Будапешта, можливість з ними познайомитися - для Вас. При бажанні, можна затриматися в Будапешті на потрібний час або кількість днів.

Програма туру:

1-й день.

в 8-00 виїзд з Праги до Відня. (Можливий виїзд з будь-якого іншого міста або країни).

в 11-30 прибуття до Відня Австрія.

Сказати, що тур Відень і Будапешт з Праги - це спроба об'єднати в одному турі два цікавих і дивовижних казки - нічого не сказати

з 11-30 до 18-00 екскурсії по Відні - дивіться опис Відень одноденні екскурсії з Праги , Вільний час, шопінг.

в 18-00 виїзд з Відня в Будапешт.

в 20-45 прибуття в Будапешт Угорщина, розміщення в готелі Будапешта, вільний час.

з 21-00 Нічні прогулянки по Будапешту - особистий час.

2-й день.

з 09-00 до 18-00 екскурсії по Будапешту - дивіться опис Будапешт одноденні екскурсії з Праги , Вільний час, шопінг, відвідування купалень Сечені.

в 18-00 виїзд з Будапешта в Прагу.

в 23-30 прибуття в Прагу Чехія.

Вартість туру від 136.00 Євро на 1 особу.

Тур розрахований на групу до 6-ти осіб.
Програму туру в будь-який момент можна коригувати.
(У вартість входить трансфер на автобусах і мікроавтобусах туди і назад, екскурсії та проживання в готелях)

Щоб замовити тур Відень Будапешт з Праги!
перейдіть на сторінку замовлень Тур по Європі з Праги.

Вартість турів може змінюватися при коригуванні маршруту, сезонності і номерів в готелях за бажанням клієнта.

Новости