Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Тури (путівки) до Відня з Москви. Поїздка на відпочинок до Відня за низькою ціною від туроператора Мосінтур

  1. Тури до Відня з Москви - ціни, знижки, програми та деталі
  2. Відпочинок в Відні - додаткова інформація
  3. Історичний центр Відня
  4. Екскурсійні тури до Відня
  5. Інші пам'ятки Відня
  6. Історичні райони Відня
  7. транспорт Відня

Відень, столиця Австрії, елегантний імперський місто, є одним з тих місць, яке треба відвідати хоча б один раз.

Ті, хто побував тут туристи використовують багато епітетів для опису Відня, наприклад, чарівна, чудова, старовинна. Але краще побачити це місто своїми очима і скласти власну думку.

Бажаєте провести відпустку у Відні та Австрії? Просто зателефонуйте нам:

+7 (495) 730-13-30

або забронюйте тур онлайн:

Мосінтур - туроператор по Австрії з 1984 року. Можемо сміливо стверджувати, що знаємо про цю країну практично всі.

Зверніться до нас, і всі турботи і клопоти по організації ми візьмемо на себе.

Все ще сумніваєтеся? почитайте відгуки наших клієнтів .

Ми працюємо з 09:00 до 20:30 в будні дні і з 11:30 до 17:00 по суботах.

До нас завжди зручно заїхати до або після роботи або у вихідні.

Ми пропонуємо тури до Відня на поїзді і на літаку тривалістю від 3 до 20 днів, а також подорожі по Австрії і сусідніх країн. Скільки коштує поїздка до Відня, ви можете дізнатися на нашому сайті або зателефонувавши

(495) 730-13-30.

Тури до Відня з Москви - ціни, знижки, програми та деталі

Найдешевша путівка до Відня, ціна якої становить близько 23 000 рублів на одну людину, передбачає 4-денну подорож з четверга по неділю, в програму якого включені автобусна і пішохідна екскурсії по місту. Тури до Відня без екскурсій, зрозуміло, коштують дешевше. Але чи варто позбавляти себе задоволення познайомитися з цікавою історією столиці Австрії?

Детальне ознайомлення з Віднем, наприклад, тижневу подорож, зрозуміло, буде коштувати трохи дорожче, від 31 000 рублей на одну людину.

Ми пропонуємо і комбіновані тури до Відня з відвідуванням сусідніх міст і країн. Це ідеальний варіант для тих, хто хотів би за один тиждень побачити якомога більше, наприклад:

Відень - Зальцбург - Мюнхен - від 39 300 рублів;

Відень - Будапешт - від 33 800 тисяч рублів;

Відень - Будапешт - Братислава - від 39 900 рублів;

Відень - Зальцбург - Мюнхен - Люцерн - Монтре - Лозанна - Женева - від 63 400 рублів.

Втім, перераховувати можна довго. Ми пропонуємо багато різних турів до Відня, в тому числі з відвідуванням сусідніх міст і країн. Актуальні ціни на тури до Відня в 2014 році представлені на нашому сайті.

До речі, путівник по Відні ми надамо вам в подарунок. Може бути, це і дрібниця, але зайвим він адже точно не буде в майбутню подорож.

Тури до Відня - відгуки туристів

  1. Аліна, 21 рік, відвідала Відень в травні 2013 року:

Відень - це казка! Це музика, розлита в повітрі! Це чарівні парки, в кожному з яких хочеться присісти і вдихати чудовий віденський повітря! Відень - це захоплення! А ще тут дуже смачні сосиски, які продають на вулиці, чудовий кави і шалені тістечка. Хоча хвалений торт «Захер» ні мені, ні моїм подружкам особливо не сподобався. Загалом, Відень - це місто, в якому хочеться гуляти і радіти життю.

  1. Марина Валентинівна, 45 років, відвідала Відень в серпні 2013 року:

Я втомилася від Відня, але в хорошому сенсі. Всі три дні, які я провела в цьому місті, я була зайнята. Так багато всього цікавого в цьому місті. Скрізь хочеться побувати. Один день - святий Штефан, Рінгштрассе, Ратуша, ввечері Опера. Другий день - два музеї на площі Марії-Терезії та Хофбург. Третій день - Шенбрунн і Бельведер. Ніколи в житті стільки по музеям не ходила. Для мене Відень - це місто мистецтв. Хоча позолочений пам'ятник Йогану Штраусу в міському парку видався мені надто помпезним.

  1. Віктор Павлович і Віталія Іванівна, 63 і 59 років, відвідали Відень у вересні 2013 року:

Ми приїхали до Відня вже вдруге. По-перше, нам дуже сподобався цей місто, а по-друге, хотілося побалувати себе місцевими кулінарними шедеврами. Тому в нашій програмі значилися оглядова екскурсія, відвідування Хофбурга, а крім цього прогулянки і знамениті кафе. Як і планували, відвідали пивоварню «1516», де варто покуштувати віденський шніцель. Побаловали себе смакотою в двох найвідоміших кафе - «Захер» і «Демель». Потрапили на штрудель-шоу в Шенбрунні, спостереження за процесом приготування знаменитого віденського штруделя викликало не менш емоцій, ніж частування. Так що з Віднем тепер у нас пов'язані найтепліші і смачні спогади.

Відпочинок в Відні - додаткова інформація

Серце Відня - це центральна пішохідна вулиця міста Грабен, назва якої перекладається як «рів», «канава» Серце Відня - це центральна пішохідна вулиця міста Грабен, назва якої перекладається як «рів», «канава». Тут знаходяться найкрасивіші будівлі, цікаві історичні пам'ятки, а також безліч затишних кафе, в яких приємно відпочити і випити чашечку кави.

Прогулюючись по грабенах, потрапляєш на площі Шток-ім-Айзен і Перерсплац, де височить церква Петерськірхе, побудована на початку XVIII століття.

На площі Героїв знаходяться старовинні Палацові ворота, на яких встановлені чудові кінні статуї ерцгерцога Карла, який здобув перемогу над Наполеоном в 1809 році і тим самим розвінчав міф про його непереможності, і принца Євгенія Савойського, який вигнав турків із Середньої Азії.

З площі Героїв відкривається велична панорама парадній Відня: Художньо-історичний музей , В якому знаходиться одне з найбільших зібрань європейського живопису; Природно-історичний музей з зберігається в ньому старовинної колекцією скелетів доісторичних тварин і рідкісних коштовних каменів; Парламент, побудований в стилі неогрек, а також Ратуша, театри і Канцелярія федерального канцлера.

палац Хофбург - резиденція австрійських імператорів, в даний час являє собою унікальний архітектурний ансамбль, в якому розміщуються музеї і концертні зали. Плануючи свій відпочинок в Відні, багато любителів музики прагнуть потрапити сюди на концерт класичної музики, тим більше що ціни на квитки зовсім невисокі.

Не можна не згадати і про Віденській опері . Вона привертає і любителів архітектури, і цінителів музичного мистецтва, багато з яких прагнуть купити путівку до Відня, щоб побувати в одному з найкращих театрів світу.

Історичний центр Відня

Далеко не кожне місто може похвалитися такою кількістю пам'яток, як Відень. Під церквою св. Марії знаходиться Імператорська усипальниця роду Габсбургів, яка була побудована в 1622 році. У ній покояться Марія-Терезія, Франц I і Франц-Йосиф I. За усипальницею стежать монахи-капуцини.

Карлскирхе - найзнаменитіша церква Відня, побудована в стилі бароко Карлскирхе - найзнаменитіша церква Відня, побудована в стилі бароко. Вона була зведена під час великої епідемії чуми 1713 року за розпорядженням дав обітницю Карла VI.

Одна з найбільш розкішних торгових вулиць світу, що йде від собору св. Штефана до Віденської опери - Кертнерштрассе. На ній знаходяться палац Естерхазі, в якому сьогодні розміщується казино Cerole Wien, відомий салон мод Allmuller, що прославився своїми тортами готель Sacher.

Резиденція Cartier і кращі ювелірні магазини розташувалися на дуже красивій вулиці Кольмаркт.

Пратер, чудовий парк розваг, розкинувся на березі Дунаю . Його символом стало колесо огляду, споруджене в кінці XIX століття.

Будівля Ратуші, побудована в неоготичному стилі, є одним з найбільш значних пам'ятників світської архітектури. Його висота з фігурою Лицаря Ратуші і штандартом становить понад 100 метрів.

Екскурсійні тури до Відня

Туристична поїздка до Відня - це, перш за все, знайомство з найвідомішими палацами і музеями австрійської столиці, однією з головних визначних пам'яток якої є імператорська резиденція Шенбрунн . У навколишньому її парку знаходяться численні фонтани і статуї, а також найстаріший у світі зоопарк. У палаці, який нараховує тисяча чотиреста сорок одна кімнату, можна оглянути старовинні інтер'єри, імператорські покої, художні галереї, порцелянову та гобеленів кімнати, інші приміщення. Вартість різноманітних пропонованих екскурсій коливається від 6,5 до 36 євро.

На території Хофбурга знаходиться іспанська школа верхової їзди, заснована в 1572 році. На ранкові тренування породистих сніжно-білих ліпіццанеров можуть подивитися всі бажаючі.

За наказом видатного полководця принца Євгенія Савойського на початку XVIII століття був побудований палац Бельведер . В даний час в ньому розміщується Австрійська галерея.

колекція графіки Альбертіна , Будівля якої була побудована в 1718 році, носить ім'я свого засновника герцога Альберта Казимира серпня Саксен-Тешенского. Ця колекція є одним з найбільших зібрань графіки в світі. В експозиції представлені роботи Леонардо да Вінчі, Рафаеля, Рембрандта, Рубенса, Мікеланджело, Дюрера.

Подорож до Відня дарує можливість познайомитися і з іншими цікавими колекціями, тим більше що в столиці Австрії налічується близько 200 музеїв.

Інші пам'ятки Відня

Пам'ятки Відня можна перераховувати дуже довго Пам'ятки Відня можна перераховувати дуже довго. До сих пір лише побіжно згадали готичний собор св. Штефана, побудований в XII - XV століттях. Його довжина перевищує 100 м, а висота веж сягає 136 м. Штефансдом вважається символом Відня.

У соборі знаходиться Печська ікона, яка прославилася своїми чудесами. Цікаві дзвони, один з яких називається Пумеррін. Він дзвонить 11 раз на рік по великих святах. У капелі собору зберігаються мощі св. Валентина, а в усипальницях поховані 72 представника династії Габсбургів і генералісимус Євгеній Савойський.

З оглядового майданчика собору відкривається чудовий вид на місто і даху з майоліковою черепицею. Туди можна піднятися пішки, відраховуючи 343 сходинки, або скористатися ліфтом.

Тури до Відня від туроператора "Мосінтур" включають в себе оглядові екскурсії по місту, як автобусні, так і пішохідні, і вільний час. Це дозволяє побачити різні райони австрійської столиці і найвідоміші пам'ятки. Наприклад, цікаві химерні фасади житлового будинку, зведеного за проектом архітектора Хундертвассера. На даху цей будівлі росте трава, а в деяких кімнатах - дерева.

У Відні є багато пам'ятних місць, пов'язаних з великими людьми: Музей-квартира Бетховена, Меморіальна кімната Гайдна, музеї-квартири Моцарта, Шуберта, Штрауса та інших діячів мистецтв.

Це лише незначна частина пам'яток Відня. Тому варто купити тур до Відня і побачити цей дивовижний місто своїми очима. Він захоплює в будь-який час року. Купити тур і уточнити вартість поїздки до Відня можна на нашому сайті або у менеджерів, зателефонувавши за номером (495) 730-13-30.

Історичні райони Відня

Територія міста нагадує витягнуту окружність, пересічену річкою   Дунай Територія міста нагадує витягнуту окружність, пересічену річкою Дунай . З часів Священної Римської імперії кордону Відня розширювалися концентричними колами.

Внутрішній місто (Innere Stadt) - історичний центр, який збігається з першим адміністративним округом. Район Бульварного кільця Рингу почав забудовуватися в 1857 році, коли були знесені фортифікаційні споруди.

Район Гюртель, розташований навколо наступної кільцевої дороги, відраховує свою історію з 1890 року. За ним слідує «червона Відень» - квартали робітників-соціалістів 1923-1934 років.

оздоблює столицю Віденський ліс , Де ростуть дуби і буки. Також тут розташовуються виноградники і курортні містечка. Тим, хто хоче побачити мальовничі околиці австрійської столиці, ми рекомендуємо купувати путівки до Відня з Москви, до вартості яких включено екскурсія по Віденському лісі. До речі, варто відзначити, що зелені насадження займають третину площі міста. Сади і парки Відня - це прекрасні місця для прогулянок і відпочинку.

транспорт Відня

У Відні є 5 ліній метро, ​​приміська залізниця, розвинена трамвайна мережа і міські автобуси.

Більш детальна інформація про громадському траспорту Відня приведена тут .

До речі, в центрі міста можна покататися в кінному екіпажі. Двадцятихвилинна поїздка оцінюється в 40 євро, 40 хвилин катання коштують близько 90 євро. Відень буває різною, і туроператор, що знає всі особливості цього міста, допоможе вам побачити все найцікавіше.

Додаткова інформація:

  • популярні екскурсійні тури в Австрію купити на сайті mosintour.ru;
  • забронювати прокат автомобілів Europcar по Європі в Москві.

Бажаєте провести відпустку у Відні та Австрії?
Все ще сумніваєтеся?
Але чи варто позбавляти себе задоволення познайомитися з цікавою історією столиці Австрії?

Новости