Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Скільки летіти до Відня з Москви прямим рейсом, час польоту з пересадками

  1. Переліт Москва - Відень
  2. Скільки летіти від Москви до Відня?
  3. Різниця в часі

Місто вальсів, мистецтв, музеїв, штрудель, Моцарта, Штрауса - Відень не перестає дивувати мандрівника, який бував тут неодноразово. На рівні з Парижем , Берліном , Барселоною , Прагою, це місто входить в список обов'язкових до відвідування європейських столиць. Неможливо дізнатися Європу без Відня.

З Росії сюди відправляються багато рейсів - і прямих, і з пересадками. На переліт Москва - Відень і час у дорозі протягом його впливає обрана вами авіакомпанія, кількість пересадок і багато інших чинників. Не варто забувати і про погані погодні умови, які можуть бути причиною затримки рейсу.

Переліт Москва - Відень

Всі перельоти в Відні приймає міжнародний аеропорт Швехат. Це великий аеровокзальний комплекс, що складається з 4 терміналів. Функціонують всього 3.

Термінал 1 обслуговує рейси тих компаній, які входять в альянси SkyTeam і Oneworld. У 1А прилітають літаки лоу-кост компаній. Термінал 2 закритий на ремонт. Термінал 3 приймає рейси Austrian Airlines, El Al, Emirates і компаній, що входять в Star Alliance.

Місто вальсів, мистецтв, музеїв, штрудель, Моцарта, Штрауса - Відень не перестає дивувати мандрівника, який бував тут неодноразово

Аеропорт Відня.

Швехат знаходиться в 10 км на південний схід від міста. Про те, як дістатися від нього до Відня, докладно розказано в цій статті.

З Москви літаки до Відня відправляються з "Домодєдово" або "Шереметьєво" .

Ціна авіаквитків на прямий переліт - від 9 900 руб., А з пересадками - 10 876 руб. Це середні цифри.

Скільки летіти від Москви до Відня?

Прямі польоти здійснюються S7 Airlines, Austrian Airlines і Аерофлотом. Скільки летіти до Відня з Москви прямим рейсом? Від 2 годині 40 хвилин. Зворотній рейс за часом складе те ж саме.

AirBaltic, LOT Polish Airlines, Austrian Airlines, Перемога або Аерофлот пропонують варіанти з 1 пересадкою. Вона може бути в Братиславі, Мюнхені, Варшаві, Ризі, тривалістю від години до 5. Таким чином сумарний час польоту Москва - Відень займе від 4 до 9 годин.

Відень.

S7 Airlines з Air Berlin здійснюють перельоти з пересадками в Мюнхені та Дюссельдорфі. Вони триватимуть від 3 з половиною до 18 годин. В результаті сам рейс складе 27 годин. Такі ж варіанти є у Air Berlin з Аерофлотом.

У авіакомпаній можна знайти перельоти і з 3 пересадками, але потрібно буде міняти види транспорту - з літака на автобус, з автобуса на поїзд. Це не найзручніший варіант, так як тривалий за часом - більше доби, і виснажливий.

Різниця в часі

Час в Москві на 1 годину більше, ніж у Відні. Це означає, що якщо в Москві 16:00, то у Відні - 15:00. Різниця в часі між Москвою і Віднем незначна, але її варто враховувати, коли ви підете до столиці Австрії. У квитках час вказується місцевий.

Скільки летіти від Москви до Відня?
Скільки летіти до Відня з Москви прямим рейсом?

Новости