Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Рекомендовані готелі та мотелі в центрі Відня

  1. Кращі готелі Відня
  2. Дешеві готелі в центрі Відня
  3. Рекомендовані туристами віденські апартаменти

Після візи і квитків пошук оптимальної гостинці в австрійській столиці займає перше місце за кількістю витраченого на нього часу в процесі підготовки самостійного подорожі. Вибору готелю ми надаємо великого значення, тому що враження про місто, за відгуками туристів, на третину залежить від того наскільки зручним і комфортними виявилося вибране місце проживання.

Нестачі в пропозиціях по готелям, апартаментів, хостелах, готелях різної зірковості у Відні немає. Як правило, економний і ощадливі турист при бронюванні готелю вирішує дилему: або замовляти недорогу готель, але далеко від центру, або віддати перевагу додаткові витрати на готель в центрі Відня, який «природно» коштує дорого. Давайте тепер розбиратися.

Давайте тепер розбиратися

Частина фасаду готелю "Москва" на Манежній площі

У Відні проживає зараз близько двох з половиною мільйонів чоловік і з усіма передмістями займає він величезну територію, але (!), Завдяки богу і історії, всі основні визначні пам'ятки столиці Австрії (на карті позначені червоним) розташовуються в компактному старому місті (Альтштадт, позначений на карті зеленим), обмеженого межами Бургрінга. Ця вулиця, по якій «бігає» екскурсійний віденський трамвайчик обмежує територію старого центру з розмірами приблизно 2 км на 1,8 км. Саме тут знаходиться «серце Відня» - Собор СВ. Стефана, палац Хоффбург, Альбертіна, Віденська опера.

  1. Від Кварталу Музеїв до Соборної площі (безпосередньо) всього 1,3 км.
  2. Від центрального залізничного вокзалу (Хауптбанхоф, синій прямокутник внизу) до Кафедрального собору 4 км, а до Бельведера 3 км.
  3. Тільки палацовий комплекс Шенбрунн знаходиться в деякому віддаленні від старого центру Відня - близько 5 км від Хофбурга.

Де оселитися у Відні? Карта готелів

Якщо врахувати, що кількість пам'яток на кв.м. у Відні практично прагне до якогось рекорду, то завжди краще мати під рукою можливість перепочити від нових вражень в будь-яку хвилину, а не приїжджати дивитися віденський Альтштадт на цілий день, як «на роботу».

По карті готелів Відня видно, що як раз в центрі міста знаходяться переважна більшість пропозицій по готелях, апартаментах, гостьовим будинкам і хостелах. Цікаво, що більше половини (51%) пропозицій виходить від одно-зіркових готелів. Далі по «багатства вибору» занімают3-х зіркові готелі Відня (23,74%), потім з 16,96% йдуть пропозиції від 4-х зіркових готелів. Пропозиції від готелів у 2 зірки займають 5,6%, і найменший сегмент вибору пропонують шикарні п'ятизіркові віденські апартаменти / готелю (2,65%).

Пропозиції від готелів у 2 зірки займають 5,6%, і найменший сегмент вибору пропонують шикарні п'ятизіркові віденські апартаменти / готелю (2,65%)

Карта готелів в центрі Відня

Тут виникає цілком закономірне питання: чи можна довіряти «зірковості» віденських готелів. Відповідаємо: так, можна! Якщо ви зважилися витратитися на шик 5-ти зіркового готелю, то з упевненістю в 99,9% можна сказати, що про комфорт і хорошому сервісі ви будете згадувати ще довго.

Кращі готелі Відня

Мають, як правило 5звезд рейтингу і досить дорогі. Середній цінник за номер на 1-го становить близько 8 тисяч рублів. Але тут туристів чекає приємний сюрприз: серед таких висококласних по комфорту і сервісу готелів зустрічаються і «дешеві варіанти»:

  1. за ціною від 4300 рублів. Знаходиться готель неподалік від Нойшмаркта.
  2. поруч з Бедьведером з цінником від 5200 рублів
  3. в районі Руперткірхе (в самому центрі Відня) з номерами від 5300 рублів
  4. . Це самий дешевий готель з усіх п'ятизіркових у Відні. Номер обійдеться за ціною від 2500 рублів, але тут доведеться пожертвувати зручним місцем розташування: приблизно в кілометрі на північ від парку Пратер.

(* Ціни тут і нижче дані на листопад 2014 року).

Дешеві готелі в центрі Відня

  1. . Ціна від 1600 рублів. У п'яти хвилинах ходьби від Церкви Обітниці і Віденського Університету.
  2. . Ціна за номер від 1900 рублів. До Собору Святого Стефана десять хвилин пішки.
  3. . Це мережева готель з незмінно високим рівнем сервісу. Номер коштує від 2600 рублів. У 10 хв ходьби від Відень-Мітте на Ландштрасе і Музею образотворчих мистецтв (МАК).

Готелі в районі аеропорту Швехат

Тут вибору не великий, всього кілька готелів:

  1. з ценjq від 3200 рублів. За рівнем класу = 4 *. До терміналів аеропорту 5 хвилин
  2. . Тризірковий готель з вартістю номера від 3700 рублів. Особливість: знаходиться у відносному віддаленні від аеропорту (4 км), зате в тихому місці. Є платний трансфер до швехатовскіх терміналів.
  3. . Ціна від 4200 рублів. Від аеропорту в 4-х км.

Рекомендовані туристами віденські апартаменти

  1. . Це «всього» двозіркових готель, але займає він перше місце в рейтингу відвідали його мандрівників. Ціна порядку 4-5тисяч за двомісний номер. Знаходиться на північ-захід від Альтштадте. Найближче метро (U6) - Michelbeuern.
  2. . Знаходиться поруч з головним залізничним вокзалом. На решепшене говорять по-російськи. Забронювати номер можна без кредитки.
  3. . Знаходиться в інненштадте, в 10 хв ходьби від площі Собору Св.Штефана
  4. . Службовці готелю говорять по-російськи. У 400 метрах від метро Neubaugasse. Поруч Квартал Музеїв і залізничний вокзал Вест-Банхоф (на карті синій верхній прямокутник).
  5. . Знаходиться на Meidling Hauptstraße, поруч з парком Шенбрунн.

У цих перерахованих вище готелях з високими оцінками зручності і якості сервісу є один єдиний недолік: встигнути забронювати там номер - велика удача! Поспішайте!

Ще по темі Відень

Де оселитися у Відні?

Новости