Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Потяги City Airport Train CAT

© City Airport Train (CAT) / Zinner

Потяги City Airport Train (CAT) забезпечують сполучення між аеропортом і транспортним вузлом Відень-Центр за 16 хвилин і пропонують численні додаткові послуги, наприклад, міську реєстрацію на рейс зі здачею багажу.

Потяги CAT - це найшвидше повідомлення з аеропорту в центр Відня (Відень-Центр, пересадка на метро U3, U4, міську залізницю) і назад з 30-хвилинним інтервалом між аеропортом і центром міста або назад.

Реєстрація на міському аеровокзалі Відень-Центр здійснюється щодня з 5.00 до 21.00 для деяких рейсів авіакомпаній альянсу Star Alliance (Austrian Airlines Group, Lufthansa і т. Д.) Найраніше за 24 години і найпізніше за 75 хвилин до вильоту, реєстрацію на рейс, вилітає на наступний день, можна пройти напередодні ввечері з 18.00 до 21.00. Інформацію про те, на які рейси можна пройти реєстрацію на міському аеровокзалі, ви отримаєте на сайті www.cityairporttrain.com

Пройти реєстрацію на рейси авіакомпаній Eurowings, Level, Aeroflot, Rossiya Airlines, US Airways, Luxair і Peoples Viennaline також можна на міському аеровокзалі Відень-Центр.

Більш точний час, відведений на реєстрацію на ці рейси, можна дізнатися через відділи обслуговування клієнтів конкретних авіаліній або на сайті www.cityairporttrain.com

Під час реєстрації на рейс обраної авіакомпанії на міському аеровокзалі Відень-Центр по пред'явленні дійсного квитка CAT можна здати багаж і отримати посадковий талон. Таким чином, пасажиру вже не потрібно проходити реєстрацію на рейс і здавати багаж в аеропорту, і він може відразу вирушати на огляд.

Час відправлення:

З аеропорту Відень на міський аеровокзал (Відень-Центр):
щодня з 6.09 до 23.39 з 30-хвилинним інтервалом

З міського аеровокзалу (Відень-Центр) в аеропорт Відень:
щодня з 5.37 до 23.07 з 30-хвилинним інтервалом

квитки:

  • Квиток в одну сторону: 12 євро, квиток туди і назад: 21 євро (дійсний протягом шести місяців з дати покупки)
  • Квиток коштує дешевше з Vienna City Card , А також при онлайн-бронюванні
  • Діти до 15 років мають право безкоштовного проїзду, особи на інвалідних візках набувають квитки зі знижкою
  • Поїздка з аеропорту / в аеропорт включена в «Vienna City Card Transfer» і «Vienna City Card Transfer + Tour»

Квитки можна придбати онлайн на сайті www.cityairporttrain.com , В автоматах і в центрі туристичної інформації в аеропорту.

У разі якщо тривалість транзитного перебування у Відні перевищує чотири години, має сенс відхилитися від свого шляху і провести час в місті.

На вибір пропонуються три комбінованих пропозиції в поєднанні з квитком на поїзд CAT:

  • Автобусна екскурсія по місту «Hop on Hop off»: оглядова екскурсія по місту на автобусі з вільною посадкою і висадкою (червона лінія). Зупинка знаходиться всього в декількох хвилинах ходьби від вокзалу Відень-Центр, на який прибувають потяги CAT.
    Ціна: 39 євро
  • Поїздка на віденському колесі огляду в віденському Пратере.
    Ціна: 39 євро
  • Кавова пауза у Відні: чашка кави і шматочок яблучного штруделя в типовій віденської кав'ярні.
    Ціна: 39 євро

Кожна пропозиція включає в себе квиток до центру Відня і назад - CAT-Return-Ticket. У пропозиції «Віденське колесо огляду» і «Кавова пауза у Відні» також включений денний квиток на громадський транспорт у Відні (діє до півночі). Для всіх трьох варіантів діє наступне: з квитком CATch the City пасажири можуть скористатися Security Fast Lane в аеропорту, щоб після повернення з міста в аеропорт якомога швидше дістатися до свого виходу на посадку на подальший рейс.

Квитки CATch the City можна придбати біля стійки CAT в залі прильотів в аеропорту Відень.

Для того щоб відвідати Відень, ви повинні відповідати умовам в'їзду на територію країн Шенгенської угоди (паспорт, віза ...).

Більш детальну інформацію ви знайдете на сайті www.cityairporttrain.com

Новости