Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Поради бувалих для вашої подорожі до Відня

Що ви знаєте про Відні Що ви знаєте про Відні. Подорож до Відня обіцяє багато цікавого. Відень - це культурна столиця Європи, місто музики, культури і романтики. Цей чарівний місто розташоване на берегах Дунаю і мрія для кожного, хто цікавиться культурою, історією і мистецтвом. Вам сподобається гуляти по зелених площ Відня: відвідайте палац Шенбрунн або Імператорський палац (Хофбург), слідуючи по слідах принцеси Сісі і імператора Франц-Йосифа і увібрати музичну атмосферу Моцарта, Бетховена, Шуберта і Штрауса. Якщо ви любите оперу або оперету, вам буде чим зайнятися в Відні.

А між культурними пам'ятками відпочиньте в одному з Віденських кафе, відомих у всьому світі, або в одній з традиційних таверн ( 'Heurige'). Maschu Maschu (Fleischmarkt 7) - ідеальне кафе, якщо ви хочете вгамувати апетит екзотичними стравами. Тут ви знайдете кращі фалафель (коржі з турецького гороху) у Відні. Це кафе зроблено в ізраїльському стилі, і ви знайдете тут багато вегетаріанських страв. Якщо ви віддаєте перевагу оригінальну австрійську кухню, відвідайте Amerlingbeils (Stiftgasse 8) і насолоджуйтеся типовими віденськими стравами. Влітку там особливо красиво в тінистому саду ресторану. Один з найкрасивіших місць у Відні в центрі міста - це ресторан Steirereck (Am Heumarkt 2) - тут ви переконаєтеся, що австрійська кухня це не тільки шніцель і ковбаски!

Ви знайдете у Відні кращі солодощі в світі: відвідайте кафе всесвітньо відомої шоколадної фабрики Демель, який знаходиться на Кольмаркт 14. Там ви знайдете дивовижні тістечка і торти і вам не легко буде вибрати між знаменитим шоколадним тортом Захер або яблучним штруделем. У літню пору на вулицях Відня ви почуєте: 'Підемо в Тічи!'. У Відні все знають знамените морозиво Тічи Морозиво (Reumannplatzt 13), оскільки воно краще в місті і існує з 1967 року. Курт Тічи винайшов свій найвідоміший сорт: абрикосові кнедлики з морозивом всередині, які називаються Айсмарліенкнёдел Eismarilenknödel - Вам обов'язково треба це спробувати!

А якщо ви боїтеся повернутися після поїздки до Відня з декількома кілограмами на стегнах, не треба турбуватися. Вечірка у Відні в одному з клубів допоможе вам повернутися в форму і насолоджуватися тістечками і морозивом без докорів сумління!

Найкраще місце, щоб піти потанцювати або розважитися - це 'Острів - Die Insel' , Це частина Дунайського острова з близько 20 барами, кафе і ресторанами, деякі з них є плавучими. У теплі літні ночі - це найкраще місце, щоб людей подивитися і себе показати! Якщо ви хочете веселитися і фліртувати, підіть в клуб Камея (Cameo) в Rotgasse 9, прекрасне місце для вечірки. Міцні напої і високі шанси для флірту роблять цей заклад привабливим для молоді. Всіх любителів електронної музики приверне клуб Camera Club (Neubaugasse 2), по четвергах тут грають знамениті Ді-джеї з національної та міжнародної сцени. В інші дні ви будете танцювати під техно та інші запальні мелодії. Якщо ви шукаєте щось особливе, перейдіть до Volksgarten CLUBDISCOTHEK (Burging) - це клуб особливо хороший, якщо ви запланували танцювати до ранку. Вхід коштуватиме 11 євро, але ви будете винагороджені видом на сексуальних танцюристів і ритмів відомих ді-джеїв і реперів.

Якщо вам треба купити сувеніри, найкраще місце, де ви знайдете все - це Нашмаркт (Wienzeile) - це найбільший ринок в світі і має давні традиції. В суботу не пропустите блошиний ринок в Нашмаркт (відкритий з 6.30 ранку до 5 вечора), найкраще місце, щоб знайти забуті скарби Відня!

Для того, щоб насолоджуватися усіма пам'ятками і радощами Відня, відвідати нічні клуби і зробити покупки, вам, звичайно, потрібні гроші: HostelsClub рекомендує бронювати недорогі хостели в у Відні і економити гроші на більш захоплюючі речі. У хостелі Hostel Hutteldorf можна зупиниться за 17,50 євро на добу, в ціну включено сніданок, постільна білизна, інтернет, шафи в кожній кімнаті, карта міста та парковка. HАСТОЯЩЕГО бакпакери воліють Jacks Hostel , Ночівля можлива від 18 євро, хостел знаходиться в центрі Відня прямо у метро Thaliastraße і ви можете користуватися великою кухнею, вітальнею і затишними кімнатами з 4-8 ліжками.

Якщо ви віддаєте перевагу більш комфортне проживання, Hotel Pension Attaché пропонує чотиризірковий сервіс за 36 євро на добу. Тут ви знайдете з любов'ю оформлені номери, великий шведський стіл для сніданку,, автоматичний телефонний зв'язок, мікроавтобус, сейф, супутникове телебачення, факс і ванну кімнату з феном, велике дзеркало і багато простору.

Шукайте тут і бронюйте дешеві хостели у Відні і бюджетні готелі в Відні !

Новости