Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Новий рік у Відні. Магія новорічних свят в Австрії - Німеччини - Чехії

  1. 1 день 29.12 Москва - Брест Відправлення з Білоруського вокзалу ( номер поїзда і час см. тут ...
  2. 3 день 31.12 Відень - Шенбрунн *
  3. 4 день 01.01 Відень - Баден * - Римські терми *
  4. 5 день 02.01 Зальцбург - Мюнхен
  5. 6 день 03.01 Мюнхен - Линдерхоф * - Оберамергау * - абатство Етталь *
  6. 7 день 04.01 Нюрнберг - Ротенбург-на-Таубер *
  7. 8 день 05.01 Прага - замок Сихров *
  8. 9 день 06.01 Польща - Брест
  9. 10 день 07.01 Москва
1 день 29.12 Москва - Брест

Відправлення з Білоруського вокзалу ( номер поїзда і час см. тут ) Або іншим поїздом, зустріч для отримання документів за 40 хвилин до відправлення (гіда, № поїзда і вагона дивіться в розділі «Відправлення» за тиждень до виїзду).

2 день 30.12 Брест - Польща

Рано вранці прибуття в Брест ( номер поїзда і час см. тут ).

Зустріч з туристами, що прибувають в Брест самостійно. Туристам необхідно бути на місці зустрічі не пізніше прибуття основної групи. Розміщення в автобусі згідно заброньованим місцях.

Переїзд по Польщі (~ 580 км) із зупинками, в тому числі на обід *.

Переїзд по Чехії та Австрії (~ 300 км) з зупинкою, ніч в готелі в Відні .

3 день 31.12 Відень - Шенбрунн *

Сніданок у готелі.

Зустріч з авіагрупою і туристами, які прилетіли до Відня самостійно зі свого міста. Далі програма проходить спільно.

Оглядова екскурсія по місту : Опера, Ратуша, Парламент, собор Св. Стефана, площа Грабен, Хофбург, будинок Хундертвассера і ін. Вільний час або для бажаючих поїздка * в Шенбрунн (Дор. € 30 / діти до 18 років € 20, трансфер + квиток + гід). Розміщення в готелі. Підготовка до зустрічі Нового Року.

Для бажаючих передноворічний вечерю * в ресторані готелю у Відні.

Для бажаючих відвідування * (€ 70) Передноворічного концерту музики Моцарта і Штрауса в Курсалон Для бажаючих відвідування * (€ 70)   Передноворічного концерту музики Моцарта і Штрауса в Курсалон     22 22.30 - 23.40, по завершенні концерту феєрверк (бронювання на маршруті неможливо)

Зустріч Нового 2020 Року на святкових вулицях і площах Відня.

"... 31 грудня Віденський Старе місто перетворюється на величезну розважальний майданчик: з 14 години дня до 2 години ночі краща розвага гарантує Новорічна стежка в центрі Відня, на Ратушній площі і в Пратере. Уздовж Новорічної стежки численні гастрономічні заклади пропонують покуштувати гарячий пунш і традиційні кулінарні шедеври. На численних сценах міста святковий настрій створюють різноманітні шоу-програми, звучить вальс, оперета, рок, поп та фолк-музика, проходять виступи діджеїв. Особливо великою популярністю ю користується «класична миля» на вулиці Грабен. Віденські танцювальні школи на площі Штефансплац пропонують бліц-курси з навчання вальсу. Опівночі на Ратушній площі і в Пратере відбудеться великий феєрверк .... " докладніше читайте на сайті wien.info

4 день 01.01 Відень - Баден * - Римські терми *

Сніданок у готелі.

Вільний час в Відні для прогулянок і відпочинку.

Днем для бажаючих поїздка * (€ 15, трансфер) в імператорське місто Баден , Розташований в самому центрі Віденського лісу, краю виноробів і термальних джерел, де ще в античні часи лікувалися римські легіонери (можливо відвідування * термального комплексу «Римські терми», квиток на 3 години € 18). Відвідування * традиційного віденського винного ресторану - хойріген (від € 20). Ніч в готелі.

Нагадуємо, 01.01 музеї, магазини, палацові комплекси закриті!

5 день 02.01 Зальцбург - Мюнхен

Сніданок у готелі.

Вранці переїзд (~ 290 км) в Зальцбург і оглядова екскурсія по історичному центру Собор, абатство Св.Петра, церква францисканців, вулиця Гетрайдгассе, будинок Моцарта, Юденгассе, Старий ринок, Резиденція, палац Мірабель і ін.

Переїзд (~ 150 км) в Мюнхен , огляд з супроводжуючим історичного центру міста : Марієнплац, Ратуша, Собор Фрауенкірхе, церква Св. Михайла, резиденція курфюрстів, церква Св. Петра, пивна Хофбройхаус , Де можна весело провести час з фірмовою літровим кухлем пива * (відвідування *, від € 15).

Розміщення в готелі в Мюнхені або в передмісті.

6 день 03.01 Мюнхен - Линдерхоф * - Оберамергау * - абатство Етталь *

Сніданок у готелі.

Вільний час в Мюнхені або поїздка * "Казкова Баварія" , € 40/35 (трансфер + квиток в замок, аудіогід). Переїзд в замок Ліндерхоф - маленький «Версаль в Альпах», найдивовижніший з трьох замків, побудованих баварським королем Людвігом II. Відвідування: огляд казкових інтер'єрів, прогулянка по парку. відвідування села Обераммергау , Яка прославилася писаними фасадами своїх будинків. Переїзд до чинного бенедектінській монастир Етталь, один з найбільших пам'ятників бароко на півдні Німеччини, вишукане внутрішнє оздоблення. На території монастиря діють сироварня, пивоварня, винокурня. Монастир славиться своїми цілющими трав'яним лікером, що складається з сорока альпійських трав, рецепт якого відомий з доби середньовіччя. Можлива дегустація * лікеру (€ 9).

Повернення в Мюнхен.

Увечері переїзд в Нюрнберг (~ 170 км).

Ніч в готелі, можливо в передмісті.

7 день 04.01 Нюрнберг - Ротенбург-на-Таубер *

Сніданок у готелі.

Оглядова екскурсія по історичному центру Нюрнберга: ринкова площа з фонтаном, ратуша, замок Кайзербург, церква Св. Лаврентія, церква Св. Зебальда, Палац правосуддя, будинок Дюрера, міст ката і ін.

Вільний час. Для бажаючих * поїздка (80 км, трансфер 25 €) в містечко Ротенбург-на-Таубер , Місто-муз їй під відкритим небом, знаменитий своїми різдвяними традиціями. Це один з найбільш чудових міст Романтичної дороги Німеччини - незвичайно казковий, красивий і затишний. Огляд з супроводжуючим історичного центру: потужні кам'яні бастіони, Ринкова площа з Ратушею, церква святого Якова з унікальним дерев'яним вівтарем і багато іншого.

Повернення в Нюрнберг, переїзд в Прагу (~ 300 км).

Ніч в готелі.

8 день 05.01 Прага - замок Сихров *

Сніданок у готелі.

Скрізь з готелю, оглядова пішохідна екскурсія по історичному центру Праги: Празький град, Градчанська площа, Собор Святого Віта, Королівський палац, Карлов міст, Староміська площа та ін.

Вільний час в Празі або для бажаючих екскурсія * в замок Сихров, € 35 (трансфер + вхідний квиток); відвідування замку Сихров з казковим псевдоготичному виглядом: інтер'єри, що відрізняються видатною роботою геніального різьбяра по дереву Петра Бушека і портретною галереєю роду де Роган, парадні і особисті покої, колекції скла та порцеляни. Повернення в Прагу.

Переїзд (~ 150 км) до Польщі, ніч в готелі.

9 день 06.01 Польща - Брест

Ранній виїзд з готелю - сніданок "в дорогу".

Переїзд по Польщі (~ 370 км) з зупинкою на обід *.

У другій половині дня переїзд (~ 290 км). і в ввечері прибуття в Брест.

Завершення туру, для туристів самостійно відправляються з Бреста.

10 день 07.01 Москва

Посадка на нічний поїзд №132 в зазначені періоди.

Якщо ви купуєте квитки самостійно, важливо відправлятися з Бреста в Ваше місто не раніше основної групи. Наявність квитка у туриста на більш ранній поїзд, ніж в основної групи, не є підставою для зміни графіка руху групи. Актуальна інформація компанії за розкладом тут .

Прибуття до Москви. Інформацію по прибуттю дивіться в розділі «Прибуття» .

Новости