Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Екскурсії з Відня

  1. Пішохідна екскурсія по Відні (2 години).
  2. Оглядова автобусна екскурсія по Відні (2 години).
  3. Оглядова екскурсія по Відні, палац Шенбрун і Штрудель-шоу (3 години).
  4. Автобусна екскурсія «Віденський ліс + Баден» (4 години).
  5. Вечірня Відень (4 години).
  6. Концерт і вечерю в Курсалон.
  7. Зальцбург (11-12 годин, включаючи дорогу).
  8. Братислава 6 годин.
  9. Долина Вахау.
  10. Бургенланд - спадщина династії Естерхазі на 8 годин (вкл. Кави і торт).

Ціни для дітей актуальні для дітей до 11,99 років !!!
• Ціни на групові екскурсії дійсні ТІЛЬКИ при бронюванні готелів.
• Регулярні групові екскурсії проводяться цілий рік.
• Місце зустрічі з гідом на пішохідній екскурсії - площа Марії-Терезії (станція метро Volkstheater або Museumsquartier, лінії U2 і U3)
• На всі екскурсії крім пішохідної можливий збір від готелю (за домовленістю). Доставка від готелю до місця початку екскурсії ТІЛЬКИ в одну сторону. Повернення в готель-самостійно.
• Зустріч з гідом за 10-15 хвилин до початку екскурсії.
• Анулювання регулярних екскурсії без штрафу за 48 годин до початку екскурсії. Далі штраф 100%
• Ціна розрахована на 1 чол.

Пішохідна екскурсія по Відні (2 години).

В ході екскурсії ви познайомитеся з основними пам'ятками розташованими в центрі Відня, прогуляєтеся по вулицях і площах старого міста з їх неповторною архітектурою. Ви побуваєте на місці, з якого Відень починалася; почуєте історію палацу Хофбург; побачите музичні години «Анкер» з дванадцятьма позолоченими фігурами; знамениту Іспанську школу верхової їзди, чумний стовп; Капуцінеркірхе з імператорської усипальницею, в програму включено також відвідування Собору Св. Стефана - символу Відня і резиденції австрійського архієпископа.
Дати проведення - неділя 18:00. Вартість - 45 € / чол.

Оглядова автобусна екскурсія по Відні (2 години).

Екскурсія починається з проїзду по Бульварному кільцю (Ringstrasse): Ви побачите Хофбург, будівлі музею історії мистецтв і музею природної історії, будівлі Парламенту, Ратуші, Бургтеатра, барокової церкви Карлскирхе, Сецессиона, Віденської Опери. Далі маршрут йде до парку розваг Пратер зі знаменитим колесом огляду. Проїхавши по мосту через Дунай, Ви опинитеся у штаб-квартири ООН, а потім минете набережну Дунайського каналу і побачите Хундертвассерхаус. На закінчення екскурсії - відвідування літньої резиденції династії Габсбургів - палацово-паркового ансамблю Шенбрунн і Штрудель-шоу. Додатково оплачуються: вхідні квитки в палац Шенбрунн
Дати проведення - Понеділок, Вівторок, Середа 9:30. Вартість - 45 € / чол.

Оглядова екскурсія по Відні, палац Шенбрун і Штрудель-шоу (3 години).

Кава, штрудель і маса вражень! Екскурсія по місту з відвідуванням парку Шенбрун. Ми подивимося все ті пам'ятки, які Ви не побачили під час оглядової екскурсії по Відні. У літній резиденції Габсбургів, в палаці Шенбрунн, Вас чекає захоплююча шоу приготування штруделя, а також дегустація свіжо приготованого яблучного пирога з чашкою кави!
Дати проведення - п'ятниця, субота, неділя 9:30. Вартість - 60 € / чол.

Автобусна екскурсія «Віденський ліс + Баден» (4 години).

У вартості дегустація вина і сирів! (4 години)
Віденським Лісом називають південні передмістя Відня, красивий куточок Австрії. Ви зробите унікальну прогулянку на човні по Зеегроте - найбільшому підземному озеру в Європі, Далі маршрут включає огляд цистерцианского монастиря Хайлигенкройц з усипальницею Бабенбергів, відвідування містечка Майерлинг, мето трагедії родини Хабсбургов. На завершення екскурсії - відвідування курортного містечка Баден, під час пішохідної прогулянки по історичному центру міста Ви побачите місця, пов'язані з життям і творчістю Моцарта і Бетховена (квитки в Зеегротте оплачуються додатково).
Дати проведення - Понеділок, Середа, П'ятниця 13.00. Вартість - 75 € / чол.

Вечірня Відень (4 години).

У вартість включено вечерю в хойрігерів (4 години)
Відвідування Пратера - знаменитого парку атракціонів і відпочинку, можливість покататися на унікальному Віденському колесі огляду. Далі Вам на гору Леопольдсберг, звідки відкривається чудова панорама вечірнього Відня.
А також ви зможете повечеряти в традиційному віденському «хойрігерів» (в меню - традиційні австрійські страви, молоде вино, вироблене виноробами Відня). По дорозі назад в готель перед Вами постане центр міста у вечірній ілюмінації.
Додатково оплачуються: квиток на колесо огляду.
Дати проведення - Вівторки і пятніца18: 00. Вартість - 95 € / чол.

Концерт і вечерю в Курсалон.

Початок вечері: 18:00
Початок концерту: 20:15
Пишність класичної музики в Курсалон можна чути щодня. Для тих гостей, які хочуть насолодитися музичною виставою і традиційної віденської кухнею - спеціальна пропозиція «Концерт & вечерю». Найвишуканіші страви зі свіжих місцевих продуктів приготує для Вас шеф-кухар в ресторані «Йоганн» (Cafe Restaurant Johann). Ви будете насолоджуватися прекрасним концертом Штрауса і Моцарта в Ланнер-залі, зможете оцінити смачну вечерю і відмінний сервіс самого стильного закладу Відня

Дати проведення - Щоденно 18:00. Вартість: Вечеря з 3 страв: 175 € / чол
Вечеря з 4 страв: 186 € / чол

Зальцбург (11-12 годин, включаючи дорогу).

Дорога в Зальцбург проходить уздовж найкрасивіших альпійських озер з чудовими гірськими пейзажами. Знайомство з Зальцбургом почнеться з пішохідної екскурсії від палацово-паркового ансамблю Мірабель. Далі маршрут проходить по старому місту: Ви побачите старовинну торгову вулицю Гетрайдегассе, Домський собор, монастир Св.Петра, монастирі Капуцинів і Францисканців, будинок-музей Моцарта, фортеця Хоензальцбург. А також дізнаєтеся, кому потрібен череп Моцарта, скільки заробляє Нетребко, навіщо Зальцбургу сіль, а також хто підробляє цукерки «Моцарт»!
Дати проведення - четвер 08:00. Вартість - 125 € / чол.

Братислава 6 годин.

Столиця Словаччини Братислава розташована всього в 45 хвилинах їзди від Відня, на скелястому березі Дунаю. Під час пішохідної екскурсії по історичному центру міста Ви побачите середньовічну площу з фонтаном Максиміліана, Стару Ратушу, Братиславський Град.
На зворотному шляху - відвідування торгового центру Designer Outlet Parndorf всього в 50 км від Відня. Любителі шопінгу знайдуть тут 150 бутиків і 600 торгових марок. Товари відомих фірм і модних будинків продаються тут зі знижкою в 30-70%
Дати проведення - Вівторок 09:00. Вартість - 115 € / чол.

Долина Вахау.

Екскурсія проходить через долину Вахау - одну з наймальовничіших винних долин Європи, серед схилів пагорбів, посипаних виноградниками. Ви побачите містечко Дюрнштайн, руїни однойменного замку Дюрнштайн, з яким пов'язана захоплююча легенда про полонення короля Англії - Річарда Левове Серце. У програму включено відвідування бенедектінскім монастиря Мельк, занесеного в список всесвітньої спадщини «Юнеско».
На закінчення - музей вина "LOISIUM" (Лоізіум), з прилеглим до нього дизайн-готелем, проект якого розробив всесвітньо відомий архітектор СтівенХолл.
Екскурсія по музею вина LOISIUM починається з відвідин його підвалів - 900-річний, містичний, загадковий лабіринт старовинного винного підвалу запрошує здійснити незвичайну прогулянку, супроводжувану цікавими історіями про вино.
Додатково оплачуються: квиток в монастир Мельк (11,50 EUR)
Вартість і дати проведення під запит.

Бургенланд - спадщина династії Естерхазі на 8 годин (вкл. Кави і торт).

Ця екскурсія перенесе Вас в минулі часи світанку колишньої західної Угорщини з неповторним австрійським колоритом - землю Бургенланд, знамениту своїми фортецями, виноробством і класичною музикою. Ви проїдете через мальовничу околицю до фамільного замку родини Естергазі - Форхтенштайн, дізнаєтеся про життя цієї багатовікової династії. Після прогулянки по Айзенштадт, столиці Бургенланд, Ви побачите палац Естерхазі, де близько 40 років жив і працював великий Гайдн. У палаці Ви спробуєте кави Меланж і знаменитий торт Естерхазі, а так само отримаєте його рецепт. Прогулянка по місту лелек - середньовічному Русту і вид австрійського моря - степового озера Нойзідлер з його легендами надовго залишиться у вашій пам'яті!
Вартість і дати проведення під запит.

Опис турів і ціни докладніше дивіться на сторінці ПОШУКУ ТУРУ або зв'яжіться з менеджером.

Новости