Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Автобусний тур на Католицьке Різдво! «Мелодійний вікенд у Відні»!

Маршрут туру: Львів - Краків - Відень - Оломоуц - Львів
(Австрія, Польща, Чехія)

Днів: 4

Дата туру: 23, грудня

Вартість: 152 € (дорослі), 138 € (діти до 16 років)

програма туру

День 1. Львів - Краків - Брно
Безкоштовні трансфери «ж / д вокзал - Термінал-А».
Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Перетин кордонів. Переїзд в Польщу.
Екскурсія «Королівський шлях». Краків-місто - вражаюче, красиве і загадкове. Місто художників і музикантів, зі своїми легендами і, звичайно ж, милими польськими жартами. У ньому потрібно зупинитись хоча б на мить ...
Вавельський пагорб, Кафедральний собор, Двір резиденції. Зупинки на фотопауза. Вулиця Гродська, Королівський шлях ми дійдемо до Ринкової площі, послухаємо трубача в Марянському костелі, зайдемо і виберемо сувенір на торгових рядах Сукенніци.
Вечірня прогулянка по Казімежу (18Є / 13Є). Казімєж -Цікаві район зі своєю особливою атмосферою. Тут збереглися сім синагог, середньовічне єврейське кладовище, єврейська Миква-ритуальна лазня для чоловіків і жінок. Століттями район виконував торгову функцію, трохи пізніше став популярним місцем серед богеми і студентів. «Пива багато не буває» (26Є / 21Є). У Польщі варять гарне пиво і знають про нього безліч історій. Пропонуємо Вам спробувати польську кухню і зануритися в пивну атмосферу різних епох. Переїзд до Чехії. Розміщення в готелі. Ночівля.

День 2. Відень - Шенбрунн - Палац Бельведер
Сніданок. Переїзд в Австрію.
Пішохідна екскурсія "Віденський вальс". Відень - місто музики і великих композиторів, місто чаруюче і прекрасне ... Його заслужено називають серцем Європи. Це надзвичайне місто! - вузькі середньовічні вулички, широкі імперські площі ... Ми прогуляємося по самому серцю Відня. Величний місто зачаровує шармом і витонченістю ... Ми заглянемо в світ Swarovski і зможемо придбати собі сувенір на память.Свободное час в Відні. Для бажаючих:
«Велична Вена» (26Є / 21Є). Таємниче середньовіччя, блискучий 19 століття, Єкруговорот музики, історії, мистецтва - все це Відень, неповторна і прекрасна! «Це моя воля!» - цими словами імператор Франц Йосиф розпорядився про будівництво Рінгштрассе, де велично розташувалися будівлі Парламенту, Ратуші, Бургтеатра. Ми також побачимо найвеселіший пам'ятка - химерний будинок Хундертвасер! А в завершенні екскурсії - «відвідаємо» принца Євгенія Савойського і побачимо дивовижний за своєю красою замок Бельведер!

«Бельведер і його скарби» (18 € + вх квиток). Чи хочете Ви побачити маленький Версаль з видом на Відень і пройтися по його барочному саду? Тоді ця екскурсія сподобається вам. Це не тільки палац австрійського полководця, якого називали «разючим мечем дому Габсбургів». Принц Євгеній Савойський був меценатом і всіляко підтримував талановиту молодь, у якої не було коштів на самостійний пошук свого «місця під сонцем». Тому в його палаці і була заснована австрійська національна галерея. Чим славиться колекція Бельведера? Про це ми і дізнаємося і побачимо знаменитий «Поцілунок» Густава Клімта.
«Кавова Відень» (21 € / 16 €). Свій розквіт віденські кав'ярні пережили в 19 столітті. У віденських кафе спілкувалися, читали газети, грали в доміно, писали листи, закохувалися і розходилися. Звичайно, у Відні є кафе зі світовим ім'ям. Наприклад, Захер, є містечко, де готують чудові печеньки і макаруни, ми покажемо кондитерську, де найсмачніші шоколадні цукерки. Тут праліне з нугою, кокосом, шампанським, мигдалем і марципаном роблю вручну. Цукерки, як ювелірні вироби, продаються в шкатулочках. Солодке життя - вона прекрасна ....
Можливість спробувати австрійську кухню «Віденський хойріген» (30 € / 26Є). Нас запрошують на обід в ресторан-хойріген, де буде можливість продегустувати молоде вино, спробувати віденську кухню, почути знайомі мелодії австрійських композиторів! Адже Відень може бути не тільки аристократичним, але й розкутим, по-домашньому затишним.
Ночівля Австрія.

День 3. Відень - Зальцбург - Баден - Дюрнштайн - Мельк
Сніданок. Вільний час в Відні. Для бажаючих пропонуємо на вибір:
«Віденський Ліс і Баден» (38Є / 30Є + вхідний квиток). Чарівні в зимовий час мальовничі передмістя Відня, оспівані Штраусом. Ми побачимо родове гніздо князівської династії У всьому. Побуваємо в старовинному монастирі Святого Хреста 12 століття, і дізнаємося про першу правлячої династії Бабенбер. Дізнаємося про те, як жили монахи цього ордена, і чому стали знамениті на весь світ. Заїдемо в село Маерлінг, де знаходиться мисливський будиночок імператорської сім'ї Габсбург. Продегустіруем вино. А в ув'язненні нашої програми, ми зробимо прогулянку по місту Баден. Або покатаємось на човниках по чудесному підземного озера.
«Австрійський Ескоріал - Клостернойбург» (26Є / 21Є + вхідний квиток). Знаменитий монастир Клостернойбург - це абатство августініанской ордена, засноване в 1110 році, було найважливішим для Бабенбергським династії. Ми побачимо величні архітектурні споруди, знаменитий старовинний вівтар. У скарбниці монастиря є те, що століттями зберігалося під сімома замками, а сьогодні доступно всім - символ австрійських земель - багато прикрашену шапку ерцгерцога. Відвідаємо найбільші і старі винні підвали Австрії і Ексоріала Карла VI, розташовані на глибині до 36 метрів і продегустіруем найвідоміші вина.
«Легенди Долини Вахау» (38 € / 30 €). Ця надзвичайно романтична місцевість відома завдяки м'якому клімату і вважається головним винним і фруктовим районом Нижньої Австрії: тут виробляють чудові вина і вирощують кращі в Австрії абрикоси. Прогулянка по одній з найкрасивіших річкових долин Європи починається з відвідання містечка Дюрнштайн - справжнього оазису краси і гармонії на фоні величної природи ... У підніжжі неприступних гір, на березі мальовничого Дунаю, хвилі якого кудись так поспішають, підганяючи один одного, розташований замок-легенда, згідно з якою, тут довгий час був ув'язнений Річард Левове Серце ... А яка ж екскурсія по знаменитому виноробному регіону без дегустації вина ?! - У кожного буде можливість спробувати не лише смачні місцеві вина, але й традиційний австрійський напій - шнапс - приємний і правильний сувенір з Австрії! А в завершенні прогулянки ми відвідаємо Мельк - коли то першу столицю Австрії, а зараз - місто, який занесений в список об'єктів ЮНЕСКО.
АБО «Зальцбург і Зальцкаммергут» (60 € / 48 €). Тим, хто хоче насолодитися неповторною австрійської природою, заглянути в автентичні куточки отримати цілісне уявлення про озерному краї Зальцкаммергут буде цікаво на цій екскурсії. Цей регіон був знаменитий завжди: тут відпочивали Франц Йосиф I і імператриця Сісі, Густав Клімт, Йоганнес Брамс, Теодор Більрот, Гельмут Коль і безліч інших діячів науки і мистецтва. Озера Фушльзее, Вольфгангзее. Фотопауза в чарівних місцях. Зальцбург симфонія звуків і пейзажів. Нас запрошує «Північна Флоренція», «Золоте місто Високого Бароко», «Альпійське серце Австрії», місце, де народився Моцарт. Переїзд до Чехії. Поселення в готель в Чехії. Ночівля.

Ночівля

День 4. Оломоуц - Львів
Сніданок. Можливість відвідати супермаркет!
Екскурсія по місту Оломоуц. Це прекрасне чеське містечко храмів і монастирів, воно не схоже на інші чеські міста і тому дуже цікаве .... Тут особливі люди, особливі характери, манера одягатись; та й діалект інший: моравський .... Це місто багате легендами та історичними пам'ятками.
Переїзд по території Польщі.
Соляні Копальні "Велічки" (18Є + вх. Квиток). До речі, з їх відкриттям пов'язана одна гарна легенда .... Яка ...? Відповідь ви знайдете тільки тут! Це місце цікаве і тим, що тут зроблено все тут із солі: маленькі каплички і великі зали, чаруючий погляд підземні озера, всілякі скульптури, статуетки, фрескі- ціле підземне місто!
Час прибуття до Львова орієнтовно 23:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А». Переїзд на поїзди на залізничному вокзал. До нової зустрічі!

До нової зустрічі

У вартість входить:

• Групова страховка (в разі самостійної подачі необхідна індивідуальна страховка - оплачується додатково);
• У випадку, коли вік туриста більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу;
• Проїзд по маршруту автобусом єврокласу;
• Супровід гіда-керівника по маршруту;
• Проживання в готелі 3 * зі сніданками;
• Внутрішні пороми;
• Екскурсії, вказані в програмі.

Додатково оплачується:

• Послуга «гарантійний платіж від невиїзду» - 16 €;
• Послуга «гарантовані місця на початку автобуса» - 16 € (місця з 1 по 16);
• Індивідуальна страховка (при самостійній подачі);
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти;
• факультативні екскурсії
• Проїзд в громадському транспорті;
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).

Чи хочете Ви побачити маленький Версаль з видом на Відень і пройтися по його барочному саду?
Чим славиться колекція Бельведера?
А яка ж екскурсія по знаменитому виноробному регіону без дегустації вина ?

Новости