Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Авіаквитки до Відня від Free Travel

  1. аеропорт Відня
  2. Лоукости до Відня
  3. Авіаквитки в Австрію

Авіаквитки до Відня можна знайти на сайті, причому надається можливість пошуку по всім авіакомпаніям. Нагадуємо, що найкраще шукати авіаквитки через вікно приватності у вівторок. Також є шанс купити найдешевші авіаквитки в лютому - мертвий сезон для авіації. Саме в цей період багато авіакомпаній пропонують квитки за 1 євро .

Як знайти дешеві авіаквитки :

  1. робите пошук авіаквитків по всім авіакомпаніям ;
  2. Якщо якісь зацікавили - перевіряєте вартість на рідному сайті авіакомпанії (уточнюєте наявність акцій);
  3. Додатково цікавитеся, чи є в цей аеропорт лоукост ( лоукост з України або сусідніх країн, як, скажімо, лоукост Польщі ).
  4. Купуєте найвигідніший квиток на літак до Відня.

замовляйте авіаквитки Київ - Відень безпосередньо і з пересадками на сайті

аеропорт Відня

Аеропорт Відня Швехат (Vienna Schwechat Airport IATA: VIE) - один з важливих повітряних хабів, з широкими можливостями міжнародного повітряного сполучення. Віденський аеропорт - база для національної австрійської авіакомпанії Austrian Airlines і лоу-коста Niki (материнська авіакомпанія - airBerlin).

Доїхати в аеропорт Відня можна:

  • Міський поїзд в аеропорт (City Airport Train, CAT). Час в дорозі - 16 хвилин. Лінія обслуговує пасажирів з 05.36 ранку. і до 23:39 вечора. Квиток коштує в одну сторону - 12 євро, а туди-назад - 19 євро.
  • Електричка (S-Bahn), лінія S7. В дорозі - 25 хвилин. Квиток коштує від 3,90 євро, включаючи віденський громадський транспорт. Також є залізничне сполучення аеропорту Відня з Лінц і Зальцбургом. (Деталі на сайті, присвяченому залізниці Австріі- www.oebb.at).
  • Автобуси з Відня в Аєропорт. Ціна квитка - близько 8 євро. Час в дорозі 20-40 хвилин в залежності від рейсу. Для довідки - є міжнародні автобуси в Віденський аеропорт зі Словаччини, Угорщини та Чехії.

Лоукости до Відня

Лоукости - це авіакомпанії нового покоління, які надають мінімальний сервіс (за будь-який додатковий, в тому числі - провезення багажу) потрібно оплачувати понад куплених квитків, зате на авіаквитки можна купити по скандально низькими цінами. Дізнайтеся більше про лоукост в окремій статті з бази знань для самостійних мандрівників.

Лоукости до Відня представлені такими авіакомпаніями:

  • easyjet: Амстердам, Берлін, Брістоль, Женева, Ліон, Лондон, Манчестер, Неаполь, Північно-Західна Англія, Единбург.
  • eurowings (колишня germanwings): Лондон, Дублін, Канарські острови, Малагу, Барселону, Валенсію, Лісабон, Цюріх, Штутгарт, Париж, Рим, Туніс, Сараєво, Афіни, Варшаву, Краків, Вроцлав, Берлін, Іракліон, Кельн, Осло, Стокгольм , Анкару, Анталію, Барі, Бріндізі і багато інших напрямків.
  • vueling: Рим - Відень і Барселона-Відень.
  • jet2: Едінбург, Лідс і Ньюкасл.
  • airBaltic - авіаквитки в Ригу.

Оскільки Братислава знаходиться всього в 49 км від Відня і квиток на автобус коштує 1-7 євро і займає всього годину в дорозі, то якщо Вам не вдалося знайти відповідний лоукост до Відня, то ви сміливо можете купувати авіаквитки в Братиславу, тим більше, що туди літають найбільші і дешеві лоукост-авіакомпанії Європи - ryanair і wizzair.

Також варіантом для перельоту можна назвати головний угорський аеропорт - Будапешт (Угорщина). З Будапешта до Відня на поїзді або автобусі можна доїхати за три години і 13 євро. Так що ви можете спланувати переліт з пересадкою, при цьому купивши дешеві авіаквитки.

Так що автобуси в Австрію так само як і автобуси до Відня з успіхом замінюють авіаперельоти з найближчих країн, адже навіть за часом це частіше вигідніше, ніж переліт на літаку.

Авіаквитки в Австрію

Авіаквитки в Австрію можна купити з більшості країн Європи і великих авіахабов усього світу, включаючи Нью-Йорк, Торонто, Пекін, Делі, Гонконг, Дубаї, Москву та інші. Австріан Ейлайнс - головна національна авіакомпанія, яка часто пропонує далекі перельоти за низькими цінами.

Якщо ціна або інші умови перельотів Вас не влаштовують, поцікавтеся вартістю квитків на автобуси в Австрію . На сайті можна купити квитки на прямі рейси з Угорщини, Чехії, Словаччини, України та інших країн Європи, причому одночасно порівняти декількох перевізників.

Авіаквитки в Австрію це рейси за основними напрямками: до Відня, Зальцбург, Клагенфурт, Лінц, Інсбрук, Фридрихсхафен.

Корисно? Розкажи друзям, тому що їм теж стане в нагоді!

Розкажи друзям, тому що їм теж стане в нагоді

Корисно?

Новости