Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як знайти готель у Відні на RoomGuru?

Відень - один з найкрасивіших європейське місто. Що може бути краще, ніж провести тиждень напередодні нового року в столиці Австрії? Прикрашена яскравими святковими вогнями, строкаті вивісками «Sale» Відень так і манить. А якщо Ви завжди мріяли побачити католицьке Різдво, то кінець грудня - найправильніше час для відвідування Відня. Відень - один з найкрасивіших європейське місто

Так як бажаючих зустріти Різдво у Відні багато, то продумати деталі подорожі, особливо, подбати про житло, краще заздалегідь.

Давайте подивимося, як йдуть справи з готелями у Відні . Я зазвичай шукаю готелі нема на конкретному сайті типу букінга або Агод, а користуюся агрегаторами. Суть в тому, що агрегатори шукають готелі відразу і на букінгу, і на Агод, і ще на купі інших сайтів. Вони порівнюють ціни та видають кращий варіант.

Один кращих готельних агрегаторів готельних пошукових систем - RoomGuru . Цей сервіс не молодий, може похвалитися десятирічним досвідом. Тому RoomGuru можна сміливо довіряти. Хлопці точно знають, що потрібно нам, звичайним користувачам, і зробили так, щоб шукати готелі було максимально зручно і просто.

Щось мене понесло трохи не в ту сторону. Повертаюся до Відня. Чим ближче до центру міста, тим дорожче готелі. Воно й зрозуміло. Пошукова видача на потрібні дати хоч і показує варіанти дешевше, але все одно дорогувато.

Як бачите, RoomGuru знайшов аж 1503 варіанту, але на передноворічний тиждень доступно всього лише 558 варіантів. І, звичайно ж, RoomGuru відсортував готелі за рекомендаціями користувачів. А нам потрібно за ціною, і бажано відфільтрувати невідповідні варіанти. Благо, RoomGuru - досить просунута система, і дозволяє легко все це зробити:

Благо, RoomGuru - досить просунута система, і дозволяє легко все це зробити:

Тепер готелів у видачі стало набагато менше, але зате залишилися потрібні. Тепер топ готелів виглядає так:

Тепер топ готелів виглядає так:

На першому місці відмінний готель з хорошими відгуками і рейтингом, а ціна майже в два рази нижче, ніж при першому пошуку!

Коли питання стоїть про розпродажі і шопінг, то краще трохи заощадити на житло, зупинившись трохи подалі від цента. Готелі там коштують значно дешевше. У разі Відня проблем з транспортом бути не повинно, адже столиця Австрії славиться своєю розвиненою і супер зручною транспортною системою. Але все одно, краще вибрати готель ближче до транспортної розв'язки, щоб додатково не витрачатися на таксі.

Більш за все мені сподобався Ibis Budget Wien Messe Ex Etap Hotel Він зручно розташований, в 10ти хвилинах ходьби Північний вокзал Відня, і ціна - ... а ось тут найцікавіше. Можна сказати, вся магія RoomGuru в цьому. Дивіться, як RoomGuru допоміг мені заощадити!

Дивіться, як RoomGuru допоміг мені заощадити

RoomGuru знайшов найнижчу ціну на двомісний стандарт на сайті готелю. Якщо б я шукала готель тільки на букінгу або Агод, то переплатила б трохи більше 1500 рублів. Краще на них магнітиків на холодильник накупити, правда?

Як бачите, шукати готелі на RoomGuru дійсно легко і приємно. Мені дуже подобається простий інтерфейс, велика кількість фільтрів і зручне сортування, а так само можливість шукати готелі поруч з будь-яким конкретним місцем (сортування «Рассторяніе від").

Іноді доводиться шукати житло прямо в дорозі, без ноутбука, на мобільному телефоні або планшеті. Для таких випадків у мене вибрали програму RoomGuru. Ставте і Ви собі, стане в нагоді!

Посилання на мобільний додаток для iOS: https://itunes.apple.com/ru/app/roomguru-poisk-otelej/id720516252?mt=8

Посилання на мобільний додаток для Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hotelscombined.mobile

Привіт!
Мене звуть Тетяна, і я рада бачити вас на блозі «Життя непередбачуване!».
Я люблю подорожувати, а в блозі ділюся своїми враженнями, порадами та іншими корисними нотатками.

Сподобалася стаття? Поділіться їй!

Буду дуже вдячна, якщо ви оціните цю статтю:

Сайти, які допомагають мені:

  • Знайти дешеві авіаквитки - Aviasales і SkyScanner .
  • Заощадити гроші на готелі - RoomGuru .
  • Зняти квартиру у господаря - Airbnb .
  • Взяти авто в оренду в будь-якому аеропорту або місті - Rentalcars .
  • Знайти квитки на автобуси, пороми і потяги по Азії - 12go.asia .
  • Забронювати таксі з / в аеропорту - Kiwitaxi .
  • Купити вхідні квитки та екскурсії зі знижками - Klook .
  • Знайти екскурсії від місцевих жителів - Tripster .
  • Вибрати Турстраховки - Instore.travel і Cherehapa .
  • Знайти тур за найкращою ціною - Travelata і Level.Travel .

Ще цікаві статті про подорожі:

Що може бути краще, ніж провести тиждень напередодні нового року в столиці Австрії?
Краще на них магнітиків на холодильник накупити, правда?
Com/ru/app/roomguru-poisk-otelej/id720516252?
Com/store/apps/details?
Сподобалася стаття?

Новости