Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

як дістатися з аеропорту вени до міста

  1. Як бути завжди онлайн в поїздках?
  2. Як я економлю на готелях?

Дістатися до аеропорту Відня можливо декількома способами. Ми воспользоваліст місцевим Аероекспрес CAT. Він їде дійсно 16 хвилин, як і заявлено в розкладі. Їде до метро Landstraße (U3 / U4) і при покупці квитка в обидва кінці поїздка обходиться на 2 євро дешевше (18 замість 20). Коли летиш з Відня, то прям на станції звідки йде поїзд, можна зареєструватися, здати багаж, і піти гуляти далі по місту.

Музеї Відня хоч і привабливу пропозицію, але на них може не вистачити часу. А ось подихати повітрям в якомусь парку Відня , Або випити кави в одному з численних віденському кафе , Завжди можна встигнути. Важливо тільки розуміти, що реєстрація на вокзалі Аероекспрес діє не для всіх а / компаній, а тільки для австрійських авіаліній, ники і ейрберлін. У Москві на Павелецькому в приниципе теж заявлена ​​така послуга, і що, мовляв, розклад вильотів австріяків дуже зручно під розклад поїздів збудовано, але тільки тепер на Павелецькому речі не можна здавати і реєстрацію теж скасували. А у Відні ось все діє. Поїзд ходить кожні пів години. Квитки купуються в касах або автоматах, або ж він лайн. Членам Муму або ж Miles & More, присуджуються милі, які потім можна витратити на той же авіаквиток.

І хоча місце посадки на поїзд в місті не прямо біля виходу з метро, ​​але все дуже інформативно. У метро ось такі покажчики

У метро ось такі покажчики

На виході взагалі зелена смуга як на тротуарі, так і на стіні уздовж нього

На виході взагалі зелена смуга як на тротуарі, так і на стіні уздовж нього

Поїзд великий і двоповерховий

Поїзд великий і двоповерховий

І дуже комфортний

І дуже комфортний

А можна з аеропорту до міста проїхати на приміській електричці S7, вона ходить кожні пів-години, і варто 4.40 євро. Час в дорозі хвилин на 9 більше, але зате економічніше. Якщо купити відразу тижневий проїзний, наприклад, який діє з понеділка, то можна доплатити тільки за зону близько 2 євро. А в межах міста вже діє проїзний.

Завантажити карту метро Відня .

Зміст статті

Як бути завжди онлайн в поїздках?

Купити євро карту для інтернету і дзвінків. У мене особисто картка Оранж вибрати карту і тариф

Як я економлю на готелях?

Все дуже просто - шукайте не тільки на букінгу. Я віддаю перевагу пошуковик RoomGuru. Він шукає знижки одночасно на Booking і на 70 інших сайтах бронювання. готелі зі знижкою тут

Як бути завжди онлайн в поїздках?
Як я економлю на готелях?

Новости