Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як дістатися до гірськолижного курорту Майрхофен

  1. Від Москви до Майрхофена
  2. Від Мюнхена до Майрхофена
  3. Інсбрук-Майрхофен
  4. Зальцбург-Майрхофен
  5. Від Відня до Майрхофена

Популярний австрійський гірськолижний курорт Майрхофен розташований в однойменній комуні, в долині Циллерталь

Популярний австрійський гірськолижний курорт Майрхофен розташований в однойменній комуні, в долині Циллерталь. Найближчий до Мархофену аеропорт (в самому поселенні «повітряних воріт» немає) знаходиться в місті Інсбрук, в 75 км від курорту, а в 170 км від Майрхофена розташований аеропорт Зальцбурга. У нашій статті ми розповімо, як дістатися до зони відпочинку з вищеназваних та інших міст на всіляких видах транспорту.

Якщо вас цікавить вартість турів на Майєрхофен, ви можете скористатися популярним зараз сервісом, який здійснює пошук по 50 операторам. Клікайте по банеру нижче.

Клікайте по банеру нижче

Від Москви до Майрхофена

У москвичів, які збираються в Майрхофен, є кілька варіантів потрапити туди. Мабуть, самий зручний і швидкий - долетіти на літаку до найближчих до курорту аеропортів Зальцбурга (час у дорозі - від 4 годині 35 хвилин, вартість квитка - від 17 000 руб.) Або Інсбрука (час у дорозі - від 4 годині 40 хвилин, вартість квитка - від 25 000 руб.).

Також можна доїхати на поїзді до Інсбрука (правда, час в дорозі займе 36 годин при вартості квитка від 15 000 руб.). Прямих потягів до Зальцбурга немає.

Ще один не самий виграшний варіант - скористатися автобусними послугами приватних перевізників. Наприклад, компанія Fast Travel пропонує оренду автобусів в Європу (ціна за добу - від 400 євро). Про час в дорозі і підсумкової вартості доведеться уточнювати індивідуально.

На подив, самий бюджетний спосіб дістатися з Москви в Майрхофен - через німецький Мюнхен (час у дорозі - від 3 годині 20 хвилин, вартість квитка - від 11 000 руб.). Якщо ви віддаєте перевагу автобус, то, наприклад, компанія «Мосрегіонавтотранс» пропонує поїздку за 115 євро в один кінець, правда, в дорозі доведеться провести 31 годину.

Про те, як дістатися в Майрхофен з Інсбрука, Мюнхена і Зальцбурга, читайте нижче.

І, нарешті, відчайдушні автомобілісти доїжджають з Москви в Майрхофен на машині. Зразкове відстань між містами - 2 400 км. Маршрути можна прокласти різні - через Варшаву і Берлін, через Брест, Краків, Братиславу, Відень та Інсбрук. Час в дорозі, залежно від маршруту, швидкості та темпу їзди - від 32 годин до трьох днів.

Від Мюнхена до Майрхофена

Саме в Мюнхен прилітає більшість росіян, що вважають за краще гірськолижний відпочинок на відомому австрійському курорті. На поїзді. Якщо ви віддасте перевагу поїзд, то готуйтеся до кількох пересадок. Спочатку з аеропорту міста ви доберетеся до Східного вокзалу (Bahnhof München Ost), звідки поїдете до станції Єнбах (приблизно 1,5 години). Подивитися розклад і навіть придбати квитки можна на офіційному сайті перевізника .

Відзначимо, що прямі поїзди до Єнбах доведеться почекати (ходять вони нечасто). Відзначимо, що прямі поїзди до Єнбах доведеться почекати (ходять вони нечасто)

Нарешті, опинившись на потрібну станцію, пересідаєте на місцевий потяг (орієнтуйтеся по напису на ньому - Zillertalbahn) до курорту. Вартість квитків на кожному «етапі» невелика, близько 7 євро.

Пам'ятайте, що вже в 5-6 годин вечора громадський транспорт в Майрхофені перестає курсувати, і до готелю / готелю вам доведеться добиратися на таксі або пішки. У будь-якому випадку знайти машину в поселенні не складе труднощів - візники завжди стоять біля залізничної станції.

На автомобілі / таксі. Дальність відстані (приблизно 180 км) робить поїздку на таксі не найдешевшим задоволенням (вартість - від 200 євро). Ви можете замовити таксі заздалегідь або взяти машину прямо в аеропорту. Взяти автомобіль напрокат можна там же, однак нагадуємо, що гірськолижний курорт Майрхофен - невелика зона відпочинку, як відзначають досвідчені мандрівники, його можна обійти пішки за 40 хвилин, тому машина вам може знадобитися хіба що в екскурсійних цілях (якщо ви плануєте активні поїздки в довколишні міста).

Інсбрук-Майрхофен

Як ми вже говорили, Інсбрук - найближчий до гірськолижного курорту Майрхофен велике місто. Дістатися від нього до зони відпочинку можна, вибравши один з варіантів.

На автобусі. Автобус 8330 курсує щодня від залізничного вокзалу Інсбрука Хауптбанхоф (Hauptbahnhof). Точний розклад можна подивитися на сайті перевізника Zillertaler Verkehrsbetriebe . При попередньому бронюванні квитків (через форму на офіційному сайті : Оператор зв'яжеться з вами і назве кількість вільних місць і точну ціну. У будь-якому випадку, вартість проїзду - бюджетне задоволення, час в дорозі - близько 2-х годин.

На поїзді. А точніше - на поїздах, адже, щоб дістатися з Інсбрука в Майрхофен, вам доведеться поміняти 2-3 складу. Отже, подробиці. Якщо ви перебуваєте в аеропорту Інсбрука, то на швидкісному поїзді добираєтеся до залізничного вокзалу міста, потім пересідаєте на будь-який потяг, який прямує в бік Відня, Мюнхена, Зальцбурга і їдете до зупинки Єнбах (час у дорозі - близько півгодини). У Єнбах пересідаєте на вузькоколійну електричку і близько години їдете вже до Майрхофена (врахуйте, що склади ходять до 19:00, в якості альтернативи в Єнбах можна сісти на автобус до Майрхофена). Квитки на кожен поїзд коштують близько 6-7 євро.

На автомобілі або таксі. Ще один варіант для цінують комфорт і не бажають бути прив'язаними до розкладів руху громадського транспорту - оренда автомобіля або послуги таксі. Ви можете взяти напрокат машину прямо в аеропорту Інсбрука, але підприємство це невигідне, оскільки використовувати автомобіль на самому курорті ви навряд чи будете. А ось доїхати до Майрхофена на таксі зручно - і швидко (приблизно 1,5-2 години), і пересадок не вимагає, і по дорозі можна помилуватися видом з вікна. Вартість проїзду - від 120 євро (можна торгуватися і замовляти трансфер туди-назад, що істотно знизить ціну).

Зальцбург-Майрхофен

Між аеропортом Зальцбурга і Майрхофені приблизно 170 км. Дістатися від австрійського міста до гірськолижного курорту можна на поїзді або автомобілі / таксі.

На поїзді. Точно так же, як описано вище при переміщенні з Інсбрука. Спочатку від аеропорту до міського вокзалу, звідки доведеться пересісти на потяг, який прямує до станції Єнбах, а вже в Єнбах - на вузькоколійну електричку до зони відпочинку.

До слова, на сайті австрійських залізниць можна і подивитися розклад, і забронювати квитки.

На автомобілі / таксі. орендувати автомобіль можна заздалегідь (вибравши на одному з безлічі сайтів підходящу пропозицію), але подумайте, наскільки вигідним буде брати напрокат машину тільки для однієї поїздки. Якщо ви все ж таки зважитеся добиратися таким способом, не забудьте замовити зимову гуму і купити на найближчій заправці віньєти (невелику наклейку на лобове скло, оплату платних автострад Австрії). Коштує вона близько 8 євро, термін дії - 10 днів. У разі її відсутності вам доведеться викласти штраф в розмірі 120 євро.

Від Зальцбурга до Майрхофена можна доїхати і на таксі , Правда, задоволення це досить дороге - від 220 євро. Машину можна взяти і в аеропорту, і заздалегідь подбати про трансфер.

Від Відня до Майрхофена

Від Відня до Майрхофена

Ще далі знаходиться від Майрхофена Відень - приблизно в 400 км. Зі столиці Австрії на гірськолижний курорт їдуть, як правило, ті, хто спеціально затримався в прекрасній Відні, щоб вивчити її пам'ятки.

Дістатися з Відня в Майрхофен можна на поїзді (точно так само, як із Зальцбурга і Інсбрука) і на автомобілі / таксі. Правда, вартість послуги таксі через дальності відстані істотно зростає - від 300 євро в один кінець.

Ми рекомендуємо нашим читачам замовляти таксі і трансфер заздалегідь. Надійна компанія, що дозволяє це зробити - KiwiTaxi .

Ми поділилися з вами інформацією про те, як дістатися до гірськолижного курорту Майрхофен з Москви, Відня, Мюнхена, Зальцбурга, Інсбрука на різних видах транспорту. Впевнені, що бажаючі тут відпочити, скористаються їй і проведуть незабутні канікули!

Новости