Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Аеропорт Відень - найбільший і сучасний авіавузол Австрії!

  1. Загальна інформація аеропорт Відень: Аеропорт Відень Швехат VIE розташовується в 18 кілометрах на...
  2. Термінал 1.
  3. Термінал 2.
  4. Термінал 1 А.
  5. Термінал 3.
  6. Схеми і карти аеропорту Відень
  7. Онлайн табло прильоту знаходиться тут
  8. Послуги аеропорту Відня
  9. Магазини та ресторани
  10. Спеціальні пропозиції Д'юті-фрі
  11. Послуги для багажу
  12. Інтернет: wi-fi
  13. Банки і банкомати
  14. бізнес-зали
  15. Tax free
  16. Як дістатися до / з аеропорту?
  17. Поїзд
  18. автобус
  19. таксі
  20. трансфер
  21. Оренда авто
  22. Корисна інформація для туристів

Загальна інформація аеропорт Відень:

Аеропорт Відень Швехат VIE розташовується в 18 кілометрах на південний схід від центру міста та вважається в Австрії найголовнішим і затребуваним. Його назва походить від блізлежайшіх в окрузі міста - Швехат.

В аеропорт Відень можуть прийматися будь-які типи літаків, навіть такі як Аеробус А340 або Боїнг 747.
Аеропорт Відень Швехат VIE є для Austrian Airlines AG і її підрозділів, а також для дискаунтера авіакомпанії Ніки Лайда хабом, тобто досить великим пересадочних і перевантажувальному транспортним вузлом з усім необхідним набором сервісів.

Аеропорт Відня: телефон довідкової служби 43-1-7007-22233

термінали

Сьогодні в Аеропорті Відень Швехат VIE працюють такі термінали:

Термінал 1.

Проводиться обслуговування всіх місцевих рейсів Австрійських авіаліній, а також Стар Альянс і їх партнерів, і маршрути авіакомпанії «Емірейтс».

Термінал 2.

Займається обслуговуванням здебільшого міжнародних авіарейсів. Він застосовується для таких авіакомпанії: Британські авіалінії, Катарський авіалінії, Іспанські авіалінії, Французькі авіалінії. Зараз знаходиться на реконструкції до 2017 року.

Термінал 1 А.

Розташовується в окремій будівлі навпроти терміналу 1. Займається обслуговуванням бюджетних авіаперевізників або по-іншому лоу-кост авіакомпаній, таких як Нікі Лауда, Air Berlin PLC & Co. Luftverkehrs KG, Germanwings.

Термінал 3.

Він є новітнім терміналом аеропорту, відкриття якого мало відбутися в 2009 році. Однак в підсумку термінал почав свою роботу лише в 2012 році. В основному він обслуговує рейси Австрійських авіаліній і компаній - учасників Star Alliance. Пропускна здатність в рік становить близько 30 мільйонів пасажирів. Тут розташовується центральна зона прильоту, де проводиться прийом пасажирів з усіх терміналів.

Схеми і карти аеропорту Відень

Схеми і карти аеропорту Відень

Онлайн табло прильоту знаходиться тут

Онлайн табло вильоту знаходиться тут

Послуги аеропорту Відня

Аеропорт Швехат VIE пропонує пасажирам скористатися наступними послугами:

Магазини та ресторани

Під час перебування в аеропорту можна прекрасно провести час, відправившись за покупками по магазинах або відпочити в ресторані. Маючи величезний торговий досвід, магазини пропонують туристам великий різноманітність для шопінгу: тут представлені як світові бренди, так і типово австрійські. Ресторани пропонують покуштувати вишукані страви місцевої кухні, і отримати насолоду від справді чудовим віденською кавою.

Booking.com

Спеціальні пропозиції Д'юті-фрі

У Д'юті - фрі представлений відмінний асортимент продукції: тютюн, алкоголь, парфумерія, техніка, ювелірні вироби, годинники ну і звичайно Австрійські сувеніри та шоколад і десерти.

Послуги для багажу

Багажний сервісний центр розташовується в терміналах 1 і 3. Пасажири можуть залишити багаж у камері схову, є спеціальні сейфи для зберігання документів, можна скористатися послугами носія.

Також є можливість упакувати багаж спеціальною плівкою, яка захищає від пошкоджень, розкриття і вологи.

Інтернет: wi-fi

У залах очікування та реєстрації в аеропорту Швехат є безкоштовний фай - фай, що дуже зручно для пасажирів.

Банки і банкомати

Аеропорт Швехат пропонує кілька представництв банків: Райфайзен банк, Американ експрес, Erste Bank, BA-CA, а також численні банкомати.

бізнес-зали

Для пасажирів, які готові додатково заплатити за відпочинок, надається можливість скористатися бізнес - залами. Найбільш популярні серед них - це JET Lounge, SKY Lounge і Air Lounges, HON Circle, Senator / Star Alliance Gold

Tax free

Для того щоб оформити повернення податку на ПДВ мають звернутися до стійки Global Blue Tax Free, розташовану в терміналах 1 і 3. При е те, покупки повинні складатися не менше 75 євро.

Як дістатися до / з аеропорту?

Австрійська столиця щорічно зустрічає мільйони туристів з різних куточків нашої планети. І опинившись в цьому місті-музеї, перше питання, яке цікавить мандрівників: Як дістатися з аеропорту Відня в місто?

Нижче представлено кілька варіантів.

Поїзд

Міський швидкісний поїзд CAT - це найбільш швидкий спосіб, як доїхати з аеропорту Відня в центр міста. Відправлення проводиться кожні півгодини. Всього за 16 хвилин Ви зможете потрапити на станцію Wien-Mitte. Плата за проїзд становить 12 євро в оду сторону і 19 євро туди - назад. Хочете купити квитки на поїзд дешевше, не платити в Відні в метро, ​​автобусі і трамваї оформите офіційну карту Відня і отримаєте 210 бонусів, безкоштовне відвідування музеїв і.т.д.

автобус

Vienna Airport Lines - маршрутний автобус, який відправляється кожну годину з аеропорту в місто. Починає свою роботу з 6.20 ранку і до 0.20 ночі. Автобус доїжджає до зупинок Volkstheater, Rathaus і Schottentor. Вартість проїзду в одну сторону дорівнює 8 євро.

таксі

Це, мабуть, найпростіший, але і в той же час дорогий варіант пересування з аеропорту Відня в місто. Приблизна ціна поїздки вийде Вам в 25 євро. При цьому краще заздалегідь замовити таксі, так буде дешевше і зручніше. Щоб не бігати в пошуку і стояти в черзі на таксі, скористайтеся онлайн бронюванням, при замовленні вказуйте ваш рейс, так ви заздалегідь будете знати вартість і навіть якщо ваш рейс буде затримуватися, таксі вас дочекається без додаткової оплати.

трансфер

Ще одним вигідним способом дістатися з аеропорту Відня в місто - це скористатися послугою індивідуального трансферу . Її суть полягає в наступному: водій з табличкою в руках з Вашим ім'ям і прізвищем чекатиме в залі, він допоможе легко пройти через заплутані переходи терміналів, надасть допомогу в навантаженні багажу і доставить в потрібний готель.

Беручи до уваги деякі труднощі під час пересування на території аеропорту Швехат, трансфер може виявитися досить цікавою пропозицією, особливо якщо ви з дітьми або великим багажем або приїхали вночі. Однак не слід забувати, що така послуга буде коштувати дорожче в порівнянні з іншими способами пересування, подивіться вартість трансферу .

Оренда авто

В аеропорту представлені всі відомі компанії з прокату автомобілів, такі як; Hertz, Avis, Europcar, Budget, Alamo, Sixt і інші, стійки оформлення знаходяться на парковці 4 рівня 1, можна знайти за вказівниками, порівняти ціни провідних компаній можна на онлайн сервісі Car-traveler.com з підтримкою російської мови.

Також з аеропорту є прямі автобуси в Брно, Прагу, Братиславу, Кошице і Будапешт, вартість вас приємно здивує.

Корисна інформація для туристів

Аеропорт Швехат Відень дуже зручний своїм розташуванням в центрі Європи, і безліччю стикувальних рейсів практично в будь-яку точку світу, тому досвідчені мандрівники часто замість прямих рейсів шукають маршрути через Відень, іноді можна знайти фантастичні варіанти польотів з пересадкою у Відні. Сервіс та якість аеропорту таке, що пересадка не завдасть Ви не зручностей.

Найближчі аеропорти:

Братислава-Іванка - 61 км

Turany, Брно - 107 км

Thalerhof, Грац - 151 км

Blue Danube, Лінц - 162 км

Sármellék / Balaton, Балатон - 178 км

Марібор - 192 км

Пардубіце - 206 км

Mosnov, Острава - 209 км

Сліач - 209 км

Жиліна - 209 км

Подорожувати дешевше можна підписавшись на календар дешевих перельотів і акцій в найбільших пошукових системах , Шукати рейси в найближчі аеропорти, детальніше читайте тут .

Заздалегідь здійснюйте бронювання готелів. Для пошуку відповідного готелю можна скористатися сервісами booking , hotellok .

на сервісі Airbnb можна знайти дуже смачні пропозиції оренди приватних квартир і бунгало забронюй прямо зараз і отримай бонус в 35 євро !

Підпишіться на наші сторінки в Facebook і G + , Щоб заздалегідь знати про останні новини, акції та знижки!

Вдалих подорожей і завжди м'якої посадки,

D & H!

Корисні статті:

страховка для шенгенської візи онлайн - і інших країн

Пам'ятки Австрії !!!

Дешеві квитки онлайн ?! Ми відкриємо секрет справжніх мандрівників - як купити квитки онлайн дешево ?!

Як дістатися до / з аеропорту?
І опинившись в цьому місті-музеї, перше питання, яке цікавить мандрівників: Як дістатися з аеропорту Відня в місто?
Дешеві квитки онлайн ?
Ми відкриємо секрет справжніх мандрівників - як купити квитки онлайн дешево ?

Новости