Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

6 романтичних способів провести час в Відні

  1. ЯКЕ ПРОЖИВАННЯ МЕНІ ВИБРАТИ?

Перш ніж відправлятися на прогулянку в кареті, зверніть увагу, що це може коштувати досить дорого. 20-хвилинна поїздка на 'Fiaker' (= віденське слово для позначення карети з кіньми) може коштувати близько 50-60 євро. Ми радимо вам подивитися в інтренет, чи є якісь ліюо спеціальні пропозиції - це допоможе вам істотно заощадити. При бажанні, ви можете також розділити карету з іншою парою і таким чином, заплатити тільки півціни. Під час поїздки на Fiaker ви зможете поєднувати огляд визначних пам'яток з чистою романтикою - притулившись до своєї другої половинки, насолоджуватися красою центру Відня - чого ще можна бажати?

2. ВІДВІДАЙТЕ ДІМ МЕТЕЛИКІВ

Якщо ви не каталися на колесі Riesenrad, ви взагалі були в Відні? Це - одне з місць, які ви ПОВИННІ відвідати. Крім іншого, якщо ви підете зі своїм партнером, то немає нічого кращого, ніж разом насолоджуватися прекрасним видом на даху Відня з висоти 65 метрів. Також Відень має багату історію - але ми вам нічого не скажемо - найкраще - це самому відкривати для себе цікаві факти і місця.

4. прогулятися за РУЧКУ У САДАХ SCHÖNBRUNN

Прогулянка навколо Палацу Schönbrunn абсолютно безкоштовна і під час неї ви зможете багато чого побачити: парк при палаці, Глорієтта Шенбрунн, Фонтан Нептун, Пальменхаус і багато іншого. Щоб дістатися до Глорієтта, вам доведеться відправитися по крутому пагорбі, але воно однозначно того варте - звідти перед вами відкриємо приголомшливий вид, а також це - ідеальне місце для Селфі;) Також, ви можете відвідати зоопарк Schönbrunn - найстаріший працюючий зоопарк в світі, який подарує вам враження на цілий день.

5. насолодитися шматочки справжнього ТОРТА Захер

насолодитися шматочки справжнього ТОРТА Захер

Чи є щось більш віденське, ніж торт Захер? Швидше за все, немає;) Влаштовуйтеся в кафе Sacher Cafe і спробуйте шматочок смачного торта Захер зі збитими вершками. Один шматочок коштує 4-6 євро - і він точно того варто: торт неймовірно смачний, а також має своє унікальне прикраса. Також там дуже непоганий кави!

6. ПОДИВІТЬСЯ КАРТИНУ 'ПОЦЕЛУЙ'

Музей Belvedere у Відні містить найбільшу колекцію картин Клімта у Відні. Там ви зможете знайти самуюізвестную роботу Густава Клімта "Поцілунок". Крім зачаровують золотих елементів, вважається, що картина отримала свою популярність, тому що символізує вічну любов і щастя фізичної близькості. Ми впевнені, що це обов'язково потрібно побачити. Це абсолютно нове відчуття, коли ти бачиш вживу твір мистецтва перед собою, а не на фото або в інтернеті. Якщо ви віддаєте перевагу заощадити на вході, ви також можете прогулятися по парку - за садами ретельно доглядають, і вони просто чудові - в будь-який час року.

ЯКЕ ПРОЖИВАННЯ МЕНІ ВИБРАТИ?

Ми можемо відразу сказати: У Відні ви знайдете безліч відмінних варіантів проживання ! Ми представляємо вам 3 найромантичніших місця, де, зрозуміло, є приватні номери - так що вас ніхто не потурбує;)

Palace Hostel - Schlossherberge

Один з наших улюблених хостелів - в основному завдяки відмінному розташуванню, неймовірним видам і дружній обстановці. Він розташований на Wilhelminenberg і займає частину палацового парку. В ціну включено смачний сніданок, і поруч знаходиться місце для міні-гольфу з двома терасами, звідки відкривається гарний вид на місто. Між іншим, власники членська картка HostelsClub отримають 7% знижку!

Wombat's CITY Hostels Vienna - The NASCHMARKT

Wombat's CITY Hostels Vienna - The NASCHMARKT

Говорячи про красивих видах - хостел Wombat's City пропонує номери з панорамним видом на Naschmarkt (де також вас чекає чудовий сніданок). Цей хостел знаходиться всього в 5 хвилинах від метро і є відмінним початком романтичної подорожі.

MEININGER Wien Downtown Sissi

Цей 3-зірковий готель випромінює такий віденський шарм, що ви самі практично можете стати місцевим жителем;) Номери мають унікальний дизайн, а сам готель знаходиться в 2-му районі, оточений безліччю можливостей для цікавого проведення часу. До того ж, ви зможете пішки дістатися до Stephansplatz і побачити там красивий собор. Бажаємо гарного відпочинку!

ЯКЕ ПРОЖИВАННЯ МЕНІ ВИБРАТИ?
Під час поїздки на Fiaker ви зможете поєднувати огляд визначних пам'яток з чистою романтикою - притулившись до своєї другої половинки, насолоджуватися красою центру Відня - чого ще можна бажати?
ЯКЕ ПРОЖИВАННЯ МЕНІ ВИБРАТИ?

Новости