Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Основні помилки при покупці велосипедного сідла

  1. Відмова від тестування сидіння перед покупкою
  2. Прирівнювання м'якості до комфорту
  3. Рішення про те, що вам обов'язково потрібно сідло певного бренду
  4. Ігнорування точок тиску
  5. Відмова від перевірки ширини Куприк
  6. Відмова від пояснення вашого стилю їзди
  7. поспішний вибір

18 Березень

Вибір найкращого велосипедного сидіння не зобов'язаний бути складним. Ось як зробити його правильно.

Пошук ідеального сідла для велосипеда нагадує пошук своєї другої половинки. Це довгий шлях, на якому можна не раз оступитися. Деякі відразу ж знаходять для себе ідеальне сседло (або супутника життя). У інших на це йдуть багато років.

Хоча ми не можемо дати вам пораду про те, як правильно поводитися на побаченні, зате здатні полегшити пошук ідеального сідла, вказавши на те, що ви, можливо, робите неправильно і пояснити, на що слід звертати увагу замість цього.

Для написання даної статті, ми поговорили з Паулой Дюба, віце-президентом з маркетингу компанії Terry Bicycles, яка поділилася кількома хорошими порадами і розповіла про те, які помилки люди найчастіше роблять під час придбання велосипедних сидінь.

Відмова від тестування сидіння перед покупкою

Використання рук замість своєї задньої частини для тестування сидіння - дуже поширена проблема, пояснює Паула. По можливості, ви завжди повинні перевіряти сидіння під час реальної поїздки.

«Багато магазинів дозволяють протестувати сидіння або пропонують можливість повернення, якщо вам воно в підсумку не сподобалося».

Прирівнювання м'якості до комфорту

М'якість сідла ще не означає, що воно підійде вам за розміром чи формою. Через те, що кістки нашого тіла завжди шукають надійну опору, м'якість сідла може привести до посилення тиску на ваші чутливі частини.

«Вага вашого тіла повинен підтримуватися кістками, а не м'якими тканинами», говорить Дюба. «М'яке сідло здається зручним приблизно 20 хвилин, але потім тиск тіла на м'які тканини може викликати дискомфорт».

Рішення про те, що вам обов'язково потрібно сідло певного бренду

Форми тіла всіх велосипедистів відрізняються. Те ж саме стосується і дуп. Саме тому на ринку представлені сідла різної довжини, ширини і рівня жорсткості. «У чутливості і стилі водіння різних велосипедистів є явно виражені відмінності», говорить Паула.

Ігнорування точок тиску

Існує багато способів роботи сідла з вашої анатомією, пояснює Дюба.

Воно повинно забезпечувати підтримку в місцях, які контактують з вашими м'якими тканинами.

Можливо, вам варто вибрати варіант з більш тонким носом. Зверніть увагу на те, чи тисне сідло на ваші чутливі м'які тканини.

Якщо це відбувається, підберіть іншу модель.

Відмова від перевірки ширини Куприк

Ширина сідничних кісток не пов'язана з розміром штанів, тому деякі компанії розробили спеціальні вимірювальні інструменти, доступні в багатьох велосипедних магазинах.

Вони допомагають виміряти відстань між вашими сідничного кістками, щоб підібрати ідеальне сідло.

«Вам, без сумніву, потрібно досить широке сідло для підтримки своїх сідничних кісток», говорить Паула. «Саме на них припадає основна частка тиску від ваги вашого тіла».

Відмова від пояснення вашого стилю їзди

Ви можете простий зайти в місцевий магазин і почати вибирати сидіння для тестування. Але перед тим як ви це зробите, подумайте, з якими проблемами ви зіткнулися і для чого саме вам потрібно сідло. Сідла гірських велосипедів полегшують переміщення ваги тіла назад, а сидіння для шосейних моделей робляться набагато вже з метою зниження зносу.

Якщо у вас виникає багато проблем з тиском і онімінням під час їзди, подумайте про придбання сідла з вирізом, пропонує Дюба. А якщо ви плануєте оговтуватися в дуже довгі подорожі, пошукайте сідло з тонким шаром гелю на верхівці.

Подібне покриття може зробити довгі поїздки не настільки нудними. Потреби чоловіків і жінок теж різняться.

«Я пропонують жінкам вибирати сідло з плоскою, а не зігнутою верхівкою, яка нібито намагається розсунути ваші сідничні кістки», зазначає Паула.

поспішний вибір

Перевірка безлічі сидіння може бути стомлюючим заняттям, але тестування дійсно того варто. «Не сумуйте», говорить Паула Дюба. «Відповідне сідло - це те, про яке ви навіть не згадаєте після завершення поїздки»!

Як вибрати велосипедне сідло для трюків

Рекомендуємо ще почитати по темі статті:

Новости