Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Туроператори по Танзанії з Москви


Ambotis Holidays, Амботіс Турс - туроператор

Про фірму: Ambotis Holidays - туроператор, що працює на російському ринку з 1996 року. Компанія Ambotis Holidays є частиною грецького холдингу Ambotis Group. Майже 20 років туроператор Амботіс працював тільки з одним напрямком - Грецією. Зараз кількість напрямків значно розширилося. Сьогодні компанія пропонує тури в Грецію, а також в Індії, Шрі-Ланку, ОАЕ, Мальдіви, Таїланд, Камбоджу, Танзанію (о.Занзібар), Індонезію (о. Балі), а також на Кавказькі Мінеральні Води. Пропозиції Ambotis Holidays базуються в основному на регулярних авіаперельотах.

Anex Tour, Анекс Тур - туроператор
Anex Tour, Анекс Тур - туроператор

Про фірму: АНЕКС ТУР почав свій літопис з 1996 року, коли відкрився перший офіс в Москві. Сьогодні - це динамічно розвивається c багатим туроператорської досвідом, згуртованим професійним колективом і надійними партнерами. ANEX TOUR - це провідний туроператор на російському туристичному ринку. Чартерна програма охоплює 34 міста вильоту з Росії, України і Казахстану. А якісно відпочити з Анекс Туром можна вже в 28 країнах світу. Крім туроператорської діяльності, компанія розвиває свою власну мережу туристичних агентств, що працюють по франшизі під брендом Anex Tour.

Biblio Globus, Бібліо Глобус - туроператор
Biblio Globus, Бібліо Глобус - туроператор

Про фірму: Туроператор Бібліо Глобус більше 20 років надає людям можливість побачити весь світ, захоплюватися його красою, відчувати смаки і запахи різних країн, розуміти і відчувати людей, що населяють ці країни, їхню мову, музику і традиції. Бібліо Глобус вважається одним з лідерів за напрямками Кіпр, Болгарія, Чорногорія, Туреччина, Греція та Росія. Крім цих провідних напрямків, компанія відправляє відпочивати своїх туристів в 53 країни світу з 8 міст вильоту, де вони дійсно отримують якісні туристичні послуги.

Coral Travel, Корал Тревел - туроператор
Coral Travel, Корал Тревел - туроператор

Про фірму: Володіючи 20-річним професійним досвідом в сфері виїзного туризму, надійний туроператор Coral Travel пропонує на російському туристичному ринку тільки високоякісний турпродукт, що включає в себе не тільки відпочинок, а й екскурсійні, екзотичні тури, корпоративні та спортивні заходи. Компанія Корал Тревел вважається одним з лідерів серед туроператорів і організовує вильоти з 44 міст Росії в 34 країни світу. Крім того широко розвинена мережа туристичних агентств, що працюють по франшизі під брендом Coral Travel.

Pegas Touristik, Пегас Туристік - туроператор
Pegas Touristik, Пегас Туристік - туроператор

Про фірму: Міжнародна компанія PEGAS Touristik заснована 1994 році і є одним з лідерів російського ринку подорожей і туризму. На сьогодні, туроператор ПЕГАС Туристік пропонує широкий спектр послуг для всіх груп клієнтів і здійснює свої польотні програми з 45 міст Росії в 22 країни світу. Так само в країні широко представлена ​​мережа франчайзингових агентств, що працюють під брендом туроператора Пегас Туристік.

Space Travel, Спейс Тревел - туроператор
Space Travel, Спейс Тревел - туроператор

Про фірму: Space Travel працює на російському ринку туристичних послуг з 1991 року. Компанія Спейс Тревел є багатопрофільним туроператором, що спеціалізуються на виїзному індивідуальному і груповому туризмі. Головними напрямками Space Travel є Об'єднані Арабські Емірати, Йорданія, Марокко, Ізраїль, Індія, Оман, Сейшели, В'єтнам, Шрі-Ланка, а також круїзи по річках Європи. Вильоти здійснюються на регулярних і чартерних рейсах з 9 міст Росії.

Арт-Тур, ART TOUR -туроператор
Арт-Тур, ART TOUR -туроператор

Про фірму: C 1992 року фірма ART TOUR успішно працює на Російському ринку туризму і пропонує апробовані тури з проживанням в кращих готелях, ретельно підібраних менеджерами компанії. Туроператор АРТ-ТУР спеціалізується нa індивідуальних турах і має великий досвід в організації весільних подорожей і церемоній одруження в різних куточках планети. У колекції є весільні подорожі на Маврикії, Сейшелах, Мальдівах, ПАР, Мексиці, Коста-Ріці, Перу, Таїланді і Греції.

Веди тур, Veditour - туроператор
Веди тур, Veditour - туроператор

Про фірму: Веди Тур груп-багатопрофільний туристичний оператор з більш ніж 14-річним досвідом роботи. Спочатку компанія Veditour вийшла на туристичний ринок як туроператор по Чехії, і по теперішній час займає лідируючі позиції в цьому напрямку. Веди Тур Груп неодноразово входив в провідний список за результатами рейтингів серед туроператорских фірм, нагороджувався міжнародними і російськими дипломами та преміями. Холдинг компаній ВЕДІ тургруп має свої офіси в Москві, Санкт-Петербурзі, Казані, Краснодарі, Пермі, Нижньому Новгороді, Ростові-на-Дону, Самарі, Уфі. Туроператор пропонує різні програми відпочинку та екскурсій по 26 країнам, лікувальні та оздоровчі тури, проведення весіль і вивчення іноземних мов за кордоном.

Квінта Тур, Quinta Tour - туроператор
Квінта Тур, Quinta Tour - туроператор

Про фірму: Туроператор Квінт-ТУР організує екскурсійні, групові та індивідуальні тури по всьому світу. Маршрути будь-якої складності. Розкішний відпочинок на островах, оренда вілл, котеджів і апартаментів. Ділові поїздки, відвідування виставок і спортивних заходів. Кожна поїздка від туристичного клубу Квінта Тур - це ретельно сплановане подорож, в ході якого туристу лише залишається насолоджуватися красою обраної країни, адже все організаторські моменти туроператор бере на себе.

Російський Експрес, R-Express - туроператор
Російський Експрес, R-Express - туроператор

Про фірму: Холдинг "Російський Експрес" був створений в 1996 р і за час свого існування став одним з провідних учасників російського туристичного бізнесу, закріпивши за собою репутацію надійного і стабільного партнера. Компанія має досить велику і розгалужену географію, охоплюючи ключові міста Російської Федерації. Головний офіс компанії розташований в Москві. Туроператор Російський Експрес формує тури в 48 країн з вильотом з 11 міст.

ЮНЕКС, UNEX - туроператор
ЮНЕКС, UNEX - туроператор

Про фірму: Туроператор UNEX пропонує цікавий і якісний турпродукт не тільки в сегменті групових турів, а й в сегментах Premium і VIP на регулярних рейсах різних авіакомпаній. Юнекс пропонує послуги з оренди приватних літаків і організації VIP-чартерів.

Новости