Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Тури в Іспанію. Провідні турфірми Мінська. огляд Holiday.by

Іспанія - це країна гір, рівнин, родючих долин, найвищих обривів і прекрасних піщаних пляжів. Кожен знайде тут відпочинок до душі: спокійні вулички Барселони, дивовижна національна кухня, пристрасний танець фламенко, комфортні пляжі і, звичайно, самий екстремальний парк розваг Європи - Порт Авентура. Вирушаючи в Іспанію , Хочеться бути впевненим, що замовив тур у професіоналів, які роками працюють з іспанським напрямком. Але від вибору турфірм розбігаються очі. Holiday.by зібрав в одному огляді мінські турфірми, які спеціалізуються на Іспанії. Іспанія - це країна гір, рівнин, родючих долин, найвищих обривів і прекрасних піщаних пляжів

Іспанія - це країна гір, рівнин, родючих долин, найвищих обривів і прекрасних піщаних пляжів

АероБелСервіс

Турфірма «АероБелСервіс» пропонує авіатури на всі популярні курорти Іспанії. Є прямі рейси з Мінська до Барселони, Коста-Брава, Майорки і Коста-Бланки. Гурманам можуть запропонувати гастрономічні тури. Є можливість замовити комбіновані програми по Іспанії і Франції, а також Іспанії та Португалії на 15 днів.

Новинки сезону: компанія «АероБелСервіс» запустила ланцюжок чартерних рейсів на іспанський острів Майорка. У цьому році з'явився новий 15-денний тур в Південну Іспанію (Андалусія).

Ціновий діапазон: відпочинок Майорці з вильотом з Мінська в червні коштує € 830. вартість включено: переліт, проживання в готелі протягом 10 ночей, харчування «сніданки», трансфер.

Вояжтур

Компанія «Вояжтур» відправляє туристів на всі курорти Середземного моря. У турфірми є гарантовані місця на рейсі до Барселони з Мінська. Клієнтам пропонують як пляжний відпочинок на курортах Коста-Брава, Коста-Дорада і Салоу, так і екскурсійні програми по всій Іспанії: три дні в Берселона і 11 днів на Майорці або тиждень екскурсій і тиждень відпочинку на морі.

Новинки сезону: прямий рейс Мінськ - Коста Бланка. Тур на 10-11 ночей з відпочинком на курорті Аліканте.

Ціновий діапазон: 7-денний тур з відпочинком на морі коштує від € 770 на людину, а комбінована програма з екскурсіями і пляжним відпочинком від € 1000..

Нембратур

Компанія "Нембратур" пропонує пляжний відпочинок на курортах Каталонії, Коста-Брава і Коста-Дарада. Тим, хто хоче побачити всю Іспанію, пропонують комбінований тур: тиждень екскурсій по головних містах країни і тиждень відпочинку на одному з курортів. Добиратися до Іспанії пропонують на літаку. Туристи віддають перевагу вильотів з Мінська, тому що за ціною вони не сильно відрізняються від авіатурів з Москви і Вільнюса.

Новинки сезону: в цьому році білорусам пропонують відпочити на улюбленому курорті британців - Бенідорм. Також в цьому сезоні з'явилися прямі рейси до Коста-Бланки та Аліканте.

Ціновий діапазон: десять ночей в 4-зірковому готелі на курорті Коста-Брава обійдуться в € 1350. Ціна на десятиденний відпочинок в Коста-Браві починається від € 1500.

Нова туристична система

Компанія "Нова туристична система" відправляє туристів на всі курорти Іспанії, за винятком Атлантичного узбережжя материка. Тривалість турів від 5 днів, можливі вильоти з Москви, Вільнюса і Мінська. Туристам пропонують відпочити на курортах Коста-Брава, Коста-Дорада, Коста-дель-Соль, Коста-Бланка, Майорка і Тенеріфе (Канарські острови), також є спеціальні пропозиції для сімейних пар. Крім цього, компанія розробляє індивідуальні тури під замовника (наприклад, в Ібіцу). Серед екскурсійних маршрутів найбільш популярний Порті-Льгаїті - місце, де починав працювати Сальвадор Далі.

Новинки сезону: в цьому сезоні з'явився новий напрям - Аліканте - з вильотом з Мінська. Також клієнтам пропонують відпочити 3-4 тижні в приватних апартаментах, розташованих на березі Середземного моря і в доступній близькості від Барселони. В апартаментах з трьома спальнями і двома ванними можуть оселитися до 5 чоловік.

Ціновий діапазон: в травні двотижневий відпочинок на Тенеріфе з перельотом, візами і трансфером на двох обійдеться в € 1400. Оренда приватних апартаментів на Коста-Дорада в липні на 3 тижні коштує € 2025 євро.

Оренда приватних апартаментів на Коста-Дорада в липні на 3 тижні коштує € 2025 євро

Одні з найпопулярніших курортів Іспанії - Коста-Брава, Коста-Дорада, Коста-дель-Соль і Майорка

МагАвіа-Сервіс

Турфірма "МагАвіа-сервіс" пропонує тури тільки на Середземне узбережжі. До курортів туристів доставляють на літаку з вильотом з Мінська, Москви і Вільнюса. Чартерна програма Іспанія-Мінськ стартує з першої суботи червня і триває до жовтня. Тривалість турів в Іспанію з вильотом з Мінська складає 7, 14 або 21 ніч.

Новинки сезону: у зв'язку зі зростаючою популярністю Коста-Бланки, в цьому році було збільшено кількість рейсів до курорту. Тривалість туру від 10 ночей.

Ціновий діапазон: купуючи тур в червні, сімейна пара заплатить € 1100 за 7 ночей.

Ціновий діапазон: купуючи тур в червні, сімейна пара заплатить € 1100 за 7 ночей

Чартерна програма Іспанія-Мінськ стартує з першої суботи червня і триває до жовтня

Сакуб

Компанія "Сакуб" пропонує тури на все іспанські курорти від Середземномор'я до Атлантики. До них можна дістатися як на літаку (з Москви, Мінська Вільнюса), так і на автобусі. Сьогодні компанія організовує понад 15 видів автобусних турів. Агентство також робить індивідуальні та VIP-тури. Найбільш популярні курорти Коста-Дорада, Коста-Брава, Тенеріфе і Майорка.

Новинки сезону: в цьому сезоні "Сакуб" пропонує нові комбіновані тури «2 + 12». Два повних дня в Барселоні і 12 днів на остовах Майорка або Тенеріфе. Також в цьому році були розроблені нові автобусні тури по Іспанії.

Ціновий діапазон: програма «2 + 12» коштує € 900. У вартість включено проживання в тризірковому готелі, переліт і сніданки.

Суперформація

Компанія "Суперформація" пропонує переважно авіаперельоти, але також організовує і автобусні тури на Середземномор'ї Іспанії. У сферу додаткових послуг компанії входять консультації при виїзді за кордон, VIP-обслуговування і корпоративне обслуговування, а також бронювання готелів в інших містах і організація трансферів.

Новинки сезону: в цьому році компанія стала пропонувати прямий рейс до Коста-Бланки. Також з цього сезону клієнтам пропонує восьмиденні круїзи по Середземномор'ю з відправленням з Барселони.

Ціновий діапазон: тижневий тур на одну людину з вильотом з Мінська коштує від € 500.

Карта турфірм, що спеціалізуються на Іспанії

Тури в Іспанію на Holiday.by

Читайте по темі

Автобусні тури по Європі. Провідні турфірми Мінська. огляд Holiday.by

Тури в Чехію. Спеціалізуються турфірми Мінська. огляд Holiday.by

Новости