Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Туроператор розповів про попиті на тури в Гамбії

За місяць, що минув з тих пір, як Coral Travel оголосив про початок продажів турів до Гамбії, туроператору вдалося продати 30% крісел на першому рейсі. Про це в четвер, 16 серпня, в рамках прес-конференції заявив комерційний директор компанії Ерджюмент Юналан. Нагадаємо, чартерні рейси з Москви заплановані раз в 10-11 днів в період з кінця вересня по кінець березня на бортах Royal Flight. Тури з вильотом 1 жовтня в системі онлайн-бронювання компанії доступні за цінами від 98 тис. Руб. на двох за промотаріфу в готель 4 * з харчуванням All inclusive. За словами комерційного директора, поїздка в Гамбії обійдеться туристам дешевше, ніж, скажімо, в Гоа. «Це невелика африканська країна. У неї своя екзотика, вона не може зрівнятися з іншими зимовими напрямками, такими як Таїланд, В'єтнам, Домінікана і т. Д. Тут дуже гостинний народ, який готовий завжди допомогти туристам », - зазначив пан Юналан.

Однак в порівнянні з популярними курортами в цій африканській країні досить обмежений готельний фонд. «Дуже мало готелів, ми підписали договір з 25-30», - підтвердили в компанії.

«Наталі Турс» і DSBW: перспективи виплат

Постраждалим туристам доведеться звертатися до суду або чекати втручання понад

Дві погані новини про проблемні туроператорах на цьому тижні: «Наталі Турс» спростувала власне оголошення про зупинку діяльності, а страховик DSBW-Tours раптово почав відмовляти туристам у виплатах. Спробуємо розібратися, чи є перспективи отримати якісь компенсації і в тому і в іншому випадку.

У керівництві туроператора впевнені, що запланований невеликий обсяг польотної програми буде затребуваний. «Принаймні, турагенти дуже зацікавлені напрямком. Ми вже отримали близько 500 заявок на інфотур », - повідомив заступник генерального директора Coral Travel Сельчук Бугай.

Однак, судячи з обговорень представників туристичної роздробу, є причини, за якими вони бояться пропонувати Гамбії своїм клієнтам. Нове, нерозкручену напрямок лякає своєю невідомістю. Деякі турагенти впевнені, що країна небезпечна для подорожей. За їхніми словами, через особливості природи і клімату, бідність населення і недотримання жителями санітарних норм велика ймовірність різних захворювань. Перед поїздкою необхідно зробити безліч щеплень. Крім того, викликає питання криміногенна обстановка в країні і відсутність посольства Росії.

Втім, ряд спостерігачів відзначає, що, наприклад, з Польщі до Гамбії вже давно стоїть чартерна ланцюжок, причому не тільки з Варшави, але і з Катовіце. Борти добре заповнюються вже кілька років. Вони додають, що для росіян важливим стане аргумент про те, що візу можна отримати по прильоту.

При передруці матеріалів або частковому цитуванні посилання на портал www.TourDom.ru обов'язкова

Новости