Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Що купити в Варшаві. Що привезти з Варшави

  1. Що ж привезти з Варшави?
  2. Фотографії покупок в Варшаві


Варшава є не тільки столицею Польщі , А й одним з привабливих міст Європи для шопінгу. Плануючи візит до Польщі, варто заздалегідь визначити, що привезти з Варшави - це допоможе зекономити дорогоцінний час на пошуки подарунків рідним і близьким.

Що ж привезти з Варшави?

  • Одяг і взуття. У центрі Варшави розташована велика кількість великих торгових центрів, наприклад, Real M1, Klif, Blue City, Sadyba Best Mall і інші, в кожному з яких представлено безліч польських і зарубіжних модних брендів. Заслуженою популярністю користується шкіряне взуття і сумки польського виробництва. Вартість виробів цілком доступна, а якість - відмінне.
  • У перелік обов'язкових покупок входять традиційні польські сувеніри. Найбільша кількість крамниць і магазинів з різноманітними сувенірами сконцентровано на Ринковій площі. Тут народні майстри та умільці запропонують вам: статуетки-Сіренко - копії захисниці міста, дерев'яні розписні ляльки, крашанки, невеликі картини з видами Варшави. І, звичайно ж магнітики, брелоки і багато інших пам'ятних дрібниць. Вишиті серветки і скатертини, а також вироби з льону - постільні приналежності, рушники, прихватки, а також народні костюми.
  • Алкоголь, сири, ковбаси та мед. Серед алкогольних напоїв найбільшої уваги заслуговують «Зубрівка», польське вино і пиво-гжанес. У Польщі великою популярністю користується овечий сир осціпек, оштьепок і Бундза (бринза). Серед ковбас - знаменита краківська, сирокопчені франкфутеркі, кабаноси. Польський мед відрізняється тонким смаком і неперевершеним ароматом.
  • Прикраси з бурштину. Біжутерію, картини та прикраси з польського бурштину краще купувати у фірмових магазинчиках, не забудьте зберегти чек про покупку, щоб уникнути проблем на кордоні.
  • Соляні лампи - їх привозять з міста Величка, де розташовані соляні шахти. Якщо вас хвилює питання, що купити в Варшаві в подарунок друзям і близьким, пам'ятайте, що така лампа стане не тільки пам'ятним, але і корисним сувеніром, так як її випромінювання робить благотворний вплив на організм людини.

Це лише короткий перелік корисних і пам'ятних речей, які можна привезти з Варшави, насправді покупки обмежуються тільки товщиною вашого гаманця і розмірами валізи.


Автор: ВОтпуск.ру
Дата публікації: 04.03.2014


Фотографії покупок в Варшаві

Популярні статті


Відео


Варшава Польща) Інша відео про Варшаві

Що ж привезти з Варшави?
Що ж привезти з Варшави?

Новости