Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Авіапереліт з Києва до Варшави за € 31

Варшаву варто відвідати хоча б заради прогулянки по центральній площі і фотографії зі знаменитою «Варшавської русалкою». Спеціально для вас ми знайшли економний прямий переліт з Києва до столиці Польщі, що б ви могли отримати насолоду від принадами цього міста. Варшаву варто відвідати хоча б заради прогулянки по центральній площі і фотографії зі знаменитою «Варшавської русалкою»

Пам'ятник Русалці, що захищає місто.

Виліт з Києва 4 червня о 11:00. Прибуття в Варшаву о 11:30. Повертаємося додому 11 червня. О 8:00 сідаємо на літак у Варшаві. Прибуття до Києва о 10:30. У вартість перельоту включена тільки ручна поклажа. Квиток за € 31 можна купити тут .

Клімат Варшави - помірно-континентальний, з нежарким вологим літом. Сильної спеки тут не буває, температура в липні піднімається до + 25 + 27 за Цельсієм. Варто відзначити, що літо в Варшаві радує частими дощами.

Варто відзначити, що літо в Варшаві радує частими дощами

Найстаріший історичний район Варшави- «Старе място».

У Варшаву варто поїхати, щоб побродити по мощених вуличках Старого міста і мальовничих набережних річки Вісли, прогулятися по величезному Лазенковський парку і побачити костел Святого Хреста, де покоїться серце композитора Фредеріка Шопена.

Новости