Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

10 причин почати готувати в мідному посуді Cu Artigiana (Італія)

У кожного іменитого шеф-кухаря є секрети, які мріють розкрити кулінари-аматори. Але часом ідеальний смак страви пояснюється не використанням екзотичних спецій або незвичайних інгредієнтів, а правильно підібраною посуді. Магазин "Virtuves lietas" пропонує посуд, готуючи в якій Ви досягнете рівня віртуоза кулінарного мистецтва.

1. Смачно. Не так як в звичайному посуді. Звичні страви набувають новий смак

Найкращі і знамениті кухарі світу готують свої шедеври тільки в мідному посуді. Ароматний суп, печеня, тушковані овочі або м'ясо, приготовані в мідній каструлі, набувають вишуканий, чистий смак.

2. Швидко. Час приготування страв знижується до 30-50%

З появою нових технологій і матеріалів, багато зовсім забули про посуд з міді - матеріалу, який проводить тепло значно краще, ніж нержавіюча сталь, алюміній або скло, і прогрівається швидко і рівномірно, істотно знижується час приготування страв до 30-50%. При цьому їй досить мінімального вогню, цим економлячи Ваші кошти.

3. 100% ручна робота майстрів Cu Artigiana

Підтримуючи багаторічні традиції роботи з міддю, майстри італійської компанії Cu Artigiana до сих пір не змінюють свій процес виробництва: кожен предмет вони роблять вручну і прожарюють його на відкритому вогні, що забезпечує міцність всіх деталей.

Ручки посуду Cu Artigiana виготовляють з латуні за старовинною технологією плавлення і полірують вручну майстрами фабрики. Латунь погано нагрівається, тому заклепки на посуді дуже товсті і виготовляються з нержавіючої сталі.

4. Красиво. Поставити на стіл - красиво! В гарному посуді і готувати приємніше і їжа смачніша здається

Яка ще посуд може зрівнятися з мідної за своєю природною красою й багатством? Напевно тільки золота.

5. довговічність. Якщо були в музеї ремесел, то напевно бачили багато мідного посуду, звідси висновки

Мідь не тільки дуже красивий, але довговічний матеріал. Ваші каструлі дістануться як сімейних реліквій Вашим онукам і правнукам. Яка ще каструля може похвалитися таким довголіттям?

6. Мідний посуд з лудінням і без - для різних страв

Мідні каструлі та сковорідки при контакті c кислими середовищами можуть окислюватися, тому зсередини покриваються шаром харчового олова, яке не тільки захищає посуд від окислення, але і служить як антипригарне покриття.

Мідний посуд без покриття чудово підходить для приготування холодних, що не кислих страв. Зокрема, мідний таз для варіння варення: завдяки унікальним властивостям міді, варення, приготоване в такому тазу, не пригорає і виходить особливо ароматним.

7. Заводська гарантія

Виробник Cu Artigiana дуже дорожить своєю репутацією, тому завжди йде на зустріч за рішенням доже найменших незручностей, звичайно якщо такі трапляються.

8. Консультації досвідчених продавців

У магазині "Virtuves lietas" Вам дадуть повну інформацію про продукцію: телефонуйте, пишіть, приходьте.

9. Можливість покупки в магазині "Virtuves lietas" в центрі Риги, Тербатас 12

Є можливість паркування на всіх прилеглих вулицях і на стоянках EuroPark.

10. Замовити в інтернеті з доставкою: www.virtuveslietas.lv

ПОСУД З вулканічного каменю

В асортименті нашого магазину є і такий ексклюзив, як посуд з вулканічного (талькового) каменю Cu Artigiana.

  • Такий посуд тримає тепло 3-4 години і допускає нагрів до високої температури 400ºC. Можете насолоджуватися теплою їжею протягом усього вечора;
  • Кам'яна посуд Cu Artigiana не тільки відмінно тримає тепло, але і холод;
  • Соковитий стейк на камені? Не проблема!
  • Камінь має природним антипригарним властивістю, тому на такий жаровні можна смажити практично або без жиру;
  • Камінь не вбирає запахи і аромати, смак продуктів залишається натуральним;
  • Каструлі з вулканічного каменю ідеально підходять для страв, які стають смачніше при довгій готуванні. При приготуванні страв в кам'яній каструлі їжа виходить як з сільської печі - страви довгий час тужать при рівномірному нагріванні з усіх боків.

www.virtuveslietas.lv

Які б предмети ви не вибрали з нашого асортименту - вони завжди будуть Вас радувати, привернуть увагу гостей і стануть яскравим доповненням декору в інтер'єрі вашої кухні.

Адреса магазину: Тербатас 12, Рига   Тел Адреса магазину: Тербатас 12, Рига
Тел. +371 29450947
[email protected]
www.virtuveslietas.lv
Facebook

Яка ще каструля може похвалитися таким довголіттям?

Новости