Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Wi-Fi в Барселоні

  1. Місця, де можна користуватися зв'язком Wi-Fi
  2. За допомогою яких IT-гаджетів можна здійснити підключення до системи Wi-Fi?
  3. Правила , Які необхідно дотримати для встановлення інтернет-з'єднання і підвищення його якості :
  4. якими сайтами можна користуватися?
  5. Покрокова інструкція установки підключення до системи Wi-Fi
  6. Додаткові настройки сервісу:

Барселона   є одним з найулюбленіших і часто відвідуваних   туристами   міст в   світі

Барселона є одним з найулюбленіших і часто відвідуваних туристами міст в світі . Щоб завжди бути на зв'язку зі своїми рідними та друзями і мати можливість відразу ж поділитися враженнями від красот цього унікального міста , Туристам потрібно досить вільний доступ до світової веб-павутині .

мерія Барселони надає всім таку унікальну можливість завдяки проекту , Розпочатого ще в 2011 році, і тепер всі, хто приїжджає в Барселону можуть практично постійно мати доступ до інтернету . Три роки копіткої роботи дали свої плоди - на сьогоднішній день Барселона є найбільший в Іспанії і один з найбільших в Європі вузол безкоштовної бездротовий інтернет-зв'язку Wi-Fi. Це дає можливість користувачам інтернету залишатися в контакті один з одним, будучи в багатьох районах Барселони. Необхідно відзначити, що влада Барселони вважають розвиток мережі бездротових з'єднань Wi-Fi одним з центральних інструментів залучення населення до нових інформаційним технологіям.

Необхідно відзначити, що влада Барселони вважають розвиток мережі бездротових з'єднань   Wi-Fi   одним з центральних інструментів залучення населення до нових   інформаційним   технологіям

Місця, де можна користуватися зв'язком Wi-Fi

Місця, де можна користуватися зв'язком Wi-Fi

Якщо ви хочете скористатися безкоштовної бездротовий інтернет-зв'язком, вам слід знайти значок Wi-Fi на блакитному тлі , Який кріпиться в громадських місцях і є підтвердженням того, що тут можна підключитися до інтернету. Для отримання хорошого сигналу зв'язку слід підключатися до системі Wi-Fi, розташовуючись як можна ближче до місцезнаходження значка. У міру віддалення від центру зв'язку сигнал може слабшати.

В разі неполадок або труднощів з підключенням до інтернету ви можете звернутися до оператору .

За допомогою яких IT-гаджетів можна здійснити підключення до системи Wi-Fi?

наступні IT- прилади можуть бути використані для підключення до безкоштовної бездротової системі Wi-Fi:

Правила , Які необхідно дотримати для встановлення інтернет-з'єднання і підвищення його якості :

  • використовуваний вами гаджет повинен перебувати в зоні, що покривається інтернет-з'єднанням;
  • гаджет повинен мати необхідний браузер (Mozilla Firefox, Microsoft Internet Explorer, Safari і ін.);
  • процес з'єднання з інтернетом повинен бути ініційований з домашньої сторінки «Barcelona WiFi» за допомогою одного з браузерів (Mozilla Firefox, Internet Explorer, Safari і ін.);
  • невід'ємною частиною процесу реєстрації і встановлення інтернет-з'єднання буде прийняття умов користування інтернетом. Якщо ви вирішите почати користування інтернетом без читання і прийняття цих умов, з'єднання не буде працювати .

Радіус дії антени, що забезпечує інтернет-підключення, становить приблизно 20 - 50 метрів в закритих приміщеннях і 100-150 метрів на відкритому просторі. Слід пам'ятати, що якість інтернет-з'єднання залежить від багатьох факторів : мо і гаджета, перешкод, погодних умов і відстані від вас від антени. Інтернет-з'єднання має швидкісні обмеження в 256 кб / сек.

якими сайтами можна користуватися?

При користуванні безкоштовним Wi-Fi в Барселоні ви можете заходити на всі види електронних сторінок і сайтів за винятком тих, які відкрито закликають до жорстокості, расизму і мають інший заборонений контент. Якщо ви спробуєте зайти на один з таких сайтів, на вашому екрані з'явиться значок-попередження. Е слі ви вважаєте, що інформаційний контент сайту, який ви намагалися відкрити, не несе в собі неприпустимого змісту, ви можете повідомити про це нам, натиснувши на посилання, яка з'явиться на екрані вашого гаджета.

Користуючись системою Wi-Fi, потрібно пам'ятати про те, що такі операції, як завантаження відео / аудіофайлів, використання IP-телефонії, відео конференції (включаючи кошти , аналогічні Skype ) Неможливо здійснити за допомогою використання саме з цією бездротової системі зв'язку. У разі спроби використання однієї з перерахованих вище функцій Ви побачите значок-попередження.

Покрокова інструкція установки підключення до системи Wi-Fi

Щоб користуватися доступною в Барселоні бездротовий інтернет-системою з максимальною ефективністю , Вам необхідно здійснити певні кроки . З огляду на величезне різноманіття гаджетів, пропонованих сучасним ринком, досить проблематично дати інструкцію підключення до системи Wi-Fi для кожного типу апаратів, тому нижче наведено загальний алгоритм операції підключення для системи Microsoft Windows XP:

  • знайдіть мережу «Barcelona WiFi wireless network»;
  • натисніть «Start / Старт»;
  • натисніть «Connect to / З'єднати з»;
  • виберіть «Wireless network connections / Мережа бездротових з'єднань»;
  • виберіть «Barcelona WiFi»;
  • натисніть «Connect».

Якщо, зробивши всі необхідні кроки, ви все ж не можете підключитися до інтернету, натисніть кнопку повтору з'єднання. проблема може полягати і в тому, що не всі муніципальні центри оснащені покриттям Wi-Fi, саме тому важливо перебувати поблизу до джерела сигналу.

Додаткові настройки сервісу:

  • під час роботи з браузером, використовуючи систему Wi-Fi, ви завжди можете повернутися на домашню сторінку;
  • домашня сторінка може виглядати по-різному, беручи до уваги відмінність гаджетів, за допомогою яких здійснюється підключення;
  • повний список місць Барселони з доступною зв'язком Wi-Fi ви можете знайти, скориставшись даною посиланням ;
  • додаткова інформація про центри і місцях користування бездротовий інтернет-зв'язком можна знайти, перейшовши за цим засланні .

Центр послуг для життя і бізнесу «Іспанія по-російськи» - це Ваш гід в світі індивідуального туризму. Організація турів, маршрутів, поїздок, квитки на різні події, екскурсії з кращими гідами, організація свят. Послуги для вимогливих клієнтів.

+7 495 236 98 99 або +34 93 272 64 90 , [email protected]

Стаття виявилася корисною?

Так

() ()

За допомогою яких IT-гаджетів можна здійснити підключення до системи Wi-Fi?
Кими сайтами можна користуватися?

Новости