Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Російський дизайнер Зайцев зізнався, що бореться з невиліковною хворобою

Відомий російський модельєр В'ячеслав Зайцев, якому 2 березня виповнилося 78 років, зізнався, що бореться з хворобою Паркінсона Відомий російський модельєр В'ячеслав Зайцев, якому 2 березня виповнилося 78 років, зізнався, що бореться з хворобою Паркінсона   Про це він заявив в ефірі каналу   НТВ   , повідомляє   depo

Про це він заявив в ефірі каналу НТВ , повідомляє depo.ua .

"Я поїхав вперше в житті в санаторій в Карлових Варах, щоб підлікуватися трошки. З ногами і з хворобою Паркінсона", - повідомив знаменитий кутюр'є і колишній ведучий програми "Модний вирок".

"Ви знаєте, я побажав би собі на день народження одужати! Мене абсолютно це пригнічує", - додав він.

Модельєр також зазначив, що відчуває при ходьбі біль. На водах в Карлових Варах він проходив реабілітацію після операції на колінному суглобі: В'ячеславу Зайцеву встановили титановий протез. Попереду - ще одна операція.

"Лікарі налаштовані дуже оптимістично. Вони кажуть, що я людина життєрадісна, сильний, і тому у мене все буде класно", - поділився російський дизайнер.

Нагадаємо, що хвороба Паркінсона - хронічне захворювання, характерне для людей старшого віку. Хвороба пов'язана з поступовою загибеллю рухових нервових клітин, через що порушується регуляція рухів і м'язового тонусу.

Більше новин про події в світі читайте на Depo.Весь світ

Новости