Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Огляд Xiaomi Redmi 4A: Один з найкращих смартфонів початкового рівня, але тільки якщо ви можете взяти на себе його руки.

Xiaomi була популярною торговою маркою в Індії, і згідно з останнім звітом, вона також стала найбільш бажаний бренд в країні, над Samsung та Apple. З моменту запуску Xiaomi Mi 3 Ще в середині 2014 року Xiaomi постійно випускав смартфони, пропонуючи хороший неперевершений варіант пропозиції.

Інші смартфони також захопили стратегію Xiaomi, і за останній рік, безумовно, була жорстка конкуренція, проте Xiaomi все ще має зірковий продукт у більшості цінових сегментів за 30 000 рублів. Єдиний дратівливий аспект - це фактично придбання телефону Xiaomi. Його флеш-розпродажі або відкриті продажі не є відомими для того, щоб змусити вас чекати тижні, перш ніж нарешті отримати одну трубку. Після цих багатьох років Xiaomi став правильним цей аспект. Для покупців мобільних телефонів боляче чекати тижнями, перш ніж їм пощастить придбати одну трубку з продажу.

Нещодавно Xiaomi випустила свій пристрій Redmi початкового рівня - the Xiaomi Redmi 4A , який оцінюється в 3999 рублів. Це буде телефон для того, щоб хтось думав про перехід з функціонального телефону? Давайте дізнаємось

Створення та проектування: 7/10

Пристрої середнього класу Xiaomi почали займатися металевими конструкціями
Пристрої середнього класу Xiaomi почали займатися металевими конструкціями. Xiaomi Redmi 4A, будучи пристроєм початкового рівня, оснащений полікарбонатом. Важить він у 131 грам і відчуває себе досить легким, але міцним для тримання.

Перемикач гучності та кнопка живлення / очікування у правій частині дають хороші відгуки. Лоток для SIM-картки розташований у лівій частині краю. Розмір телефону становить близько 8,5 мм.

Xiaomi Redmi 4A забезпечує відсутність гострих країв телефону завдяки скошеним краям. Це також допомагає добре керувати телефоном. На задній панелі телефону вгорі та внизу є тонкі канавки, але це лише елемент дизайну, і він не призначений для антенних смуг. Задня камера 13 Мп розміщена всередині металевого кільця і ​​розташована у верхньому лівому куті, а біля неї світлодіодний спалах. Брендування Mi видно на нижній половині тильної сторони. Назустріч підставі знаходиться секція решітки гучномовця з незначним підборіддям трохи нижче неї.

У верхній частині телефону поставляється інфрачервоний бластер, де також розміщений 3,5-мм аудіороз'єм. В основі у вас є порт microUSB для зарядки та передачі даних. На передній частині розміщений 5-дюймовий HD-дисплей з товстими рамками зверху та внизу.

На передній частині розміщений 5-дюймовий HD-дисплей з товстими рамками зверху та внизу

В цілому якість збірки за ціною не зовсім погана. Дизайн - це не що інше. Елемент з однієї руки, безумовно, приверне чимало покупців.

Особливості: 7/10
Xiaomi Redmi 4A оснащений 5-дюймовим HD-дисплеєм і вміщує Qualcomm Snapdragon 425 SoC з чотирьохядерним процесором Cortex A53, який працює на частоті 1,4 ГГц. Графічною частиною опікується графічний процесор Adreno 308. Набір чіпів поєднується з 2 ГБ оперативної пам’яті. Він постачається в 16 ГБ і 32 ГБ варіантів зберігання. Для тестування ми отримали модель на 16 ГБ, що дає близько 10,3 ГБ корисного простору. Ви можете розширити сховище за допомогою картки microSD до 256 ГБ.

Xiaomi Redmi 4A має гібридну подвійну SIM-конфігурацію (micro SIM + nano SIM), підтримує Wi-Fi 802.11 b / g / n, Wi-Fi Direct, Bluetooth 4.1, GPS з A-GPS, GLONASS та BDS. Він оснащений мікро-портом USB для зарядки та передачі даних, і немає підтримки для швидкої зарядки.

Вдячно він також входить у FM-радіо. На передній частині камери ви отримуєте 13 Мп задню камеру разом із 5-мегапіксельною камерою на 5 MP. Все це працює від незнімного літій-іонного акумулятора 3,120 мАг.

Відображення: 7/10

Xiaomi Redmi 4A оснащений 5-дюймовим РК-дисплеєм IPS з роздільною здатністю 1280x720 пікселів
Xiaomi Redmi 4A оснащений 5-дюймовим РК-дисплеєм IPS з роздільною здатністю 1280x720 пікселів. Хоча кольори виглядають добре, а кути огляду чіткі, ви помічаєте потріскування тексту, коли ви використовуєте WhatsApp та інші програми. Це особливо помітно, коли розмір тексту вибрано як "Малий" у меню налаштувань.

Під час перегляду відеороликів різкість та кольорове відтворення досить непогані. Зміна кутів огляду впливає лише на яскравість, але я не помітив жодної зміни кольору. Розбірливість сонячного світла могла бути кращою; у вас немає іншого вибору, як збільшити яскравість. Загалом, дисплей досить хороший для цього сегменту телефонів.

Програмне забезпечення: 7,5 / 10
Телефон оснащений Android 6.0 Marshmallow з MIUI 8 шкірою на ньому. Це було те саме поєднання, що спостерігалося на нещодавно запущеному Редмі Примітка 4. Шкіра MIUI 8 має деякі незначні доповнення до MIUI 7, такі як менший віджет годинника на головному екрані, перероблений сповіщення та статус стану (рядок стану виглядає набагато художніше на MIUI 8), оновлений додаток погоди та інше .

Шкіра MIUI 8 має деякі незначні доповнення до MIUI 7, такі як менший віджет годинника на головному екрані, перероблений сповіщення та статус стану (рядок стану виглядає набагато художніше на MIUI 8), оновлений додаток погоди та інше

На функціональному рівні не так багато змін, а лише незначне оновлення на передній частині дизайну. Одне, що виділилося, - це те, як мініатюра екрана плаває у верхньому правому куті екрана після того, як ви зробили знімок екрана. Якщо зробити знімок екрана (утримуючи кнопку зменшення гучності та кнопку живлення), це займе трохи більше часу, ніж зазвичай. Існує певне відставання, яке можна помітити з анімацією та при запуску програм.

Він пропонує додаток під назвою Second Space, який вийшов з минулого року. Додаток дозволяє в основному створювати окремі профілі для різних випадків використання. Наприклад, у вас може бути один режим роботи та один режим для офісу - з різними шпалерами, розташуванням значків додатків тощо. Він копіює інший примірник для вас.

Вистава: 6/10
Це телефон початкового рівня, тому що стосується звичайних завдань, він не збоїть. Snapdragon 425 SoC в парі з 2 ГБ оперативної пам’яті задовольняє всі потреби користувача початкового рівня. Але програмні збої помітні вже в декількох випадках. Наприклад, було багато випадків, коли після завершення дзвінка, незважаючи на натискання червоної кольорової кнопки завершення дзвінка, для завершення виклику знадобиться два-три натискання. Відповідь, як правило, дещо затримується. Я впевнений, що це не може вирішити майбутнє оновлення.

Я впевнений, що це не може вирішити майбутнє оновлення

Існує відставання при перемиканні між додатками та під час відкриття деяких важких додатків. Ігри чудово підходять для повсякденних ігор, не турбуйтеся з важкими заголовками, такими як Asphalt 8: Airborne . Крім відставання, це також займе багато місця на вашому телефоні - пам’ятайте, у вас є лише 10,3 Гбайт. Ви можете додати карту microSD, на щастя.

Телефон не сильно нагрівається, якщо ви не працюєте з важкими програмами на борту. Ні в якому разі під час тестування ми не помічали вимкнення будь-якої програми через перегрів.

Щодо орієнтирів, сюрпризів тут немає. Якість дзвінків відмінна, і я з цим абсолютно не стикався. Однак гучномовець досить поганий, вам буде краще з парою хороших навушників.

Камера: 6,5 / 10

Xiaomi Redmi 4A оснащений задньою камерою на 13 Мп з діафрагмою f / 2
Xiaomi Redmi 4A оснащений задньою камерою на 13 Мп з діафрагмою f / 2.2 та фронтальною камерою 5 Мп з діафрагмою f / 2.2. Інтерфейс камери схожий на те, що ми очікували від телефонів Xiaomi. Є на вибір набагато більше фільтрів, серед яких є такі цікаві, як Тунель та Дзеркало. Ручний режим дозволяє лише налаштувати баланс білого та ISO. У режимі відео ви отримуєте лише режим сповільненого проміжку часу (без повільного запису).

Що стосується якості зображення, то, безумовно, спостерігається втрата різкості, коли ви переглядаєте пікселі, і це помітно по краях. Але для обміну на веб-сайтах соціальних мереж зображення є досить хорошими. Режим HDR за замовчуванням не ввімкнено, як це стосується телефонів Xiaomi з більш високим кінцем. Режим HDR увімкнений, обробляє зображення потрібно кілька секунд.

Крім того, переробка зображень помітна в умовах слабкої освітленості, тим самим надаючи їм воскового відчуття. Захід знімального майданчика - це виклик, і Redmi 4A насправді не в змозі добре впоратися. Але знову ж таки, це смартфон початкового рівня, і за цією ціною ви отримуєте цілком пристойний шутер - той, хто може змусити телефонів із ціною вдвічі перевищувати MRP на сором.

Акумулятор: 8/10

Був час, коли телефони початкового рівня не мали настільки вражаючих батарей, але вже не так
Був час, коли телефони початкового рівня не мали настільки вражаючих батарей, але вже не так. Акумуляторні апарати великої ємності пропонують все більш доступні ціни. Наприклад, Xiaomi Redmi 4A накопичує батарею в 3,120 мАг, що є досить великою ємністю. У порівнянні з iPhone 7 Plus є менший акумулятор. Додайте до того, що 4A працює від малоенергетичного Snapdragon 425 SoC і того факту, що має екран з роздільною здатністю HD.

Разом це означає, що ви можете легко витягнути час роботи акумулятора з робочого дня з Redmi 4A. Акумулятор, заряджений близько 12:30 ранку, прослужив мене до 18:30 другого дня, що досить вражає. PCMark для Android дає близько 12 годин 32 хвилини, що знову вражає.

Насправді у світлий день мені навіть вдалося витягти акумулятор з Redmi 4A за добу та вдвічі.

Вирок і ціна в Індії
Ціна Xiaomi Redmi 4A за ціною 5 999 рублів. У цій ціні ви отримуєте велику цінність за свої гроші. Єдиний виклик, швидше за все, роздратування телефонів Xiaomi - це модель, що продається лише в Інтернеті, де телефони продаються за лічені секунди. Дуже прикро, що Xiaomi ще не спростив процес купівлі смартфона в Інтернеті. Це, здається, є основним блокпостом і може легко відкласти багато потенційних покупців. Xiaomi повинен розуміти, що це не 2013 рік і що конкуренція розвивалася.

Що стосується якості складання, дисплея, ресурсу акумулятора тощо, Xiaomi Redmi 4A є досить вражаючим. Так, помітний відставання в інтерфейсі користувача, але для тих, хто переходить від функціонального телефону до смартфона, це не повинно бути великою проблемою. Камера чудово підходить для фотографій денного світла, але знімки з низьким освітленням залишають бажати кращого.

Що стосується конкуренції в цій ціновій точці, у вас немає нічого, що пропонує щось порівнянне. Звичайно, за ціною Rs 6k є багато пристроїв, але вони бліді порівняно з Redmi 4A. Тож якщо це ваша перша покупка смартфона, 4A напевно рекомендується.

Вам просто потрібно пощастить у продажах.

Tech2 зараз на WhatsApp. Щоб дізнатися про найновіші технології та науку, підпишіться на наші послуги WhatsApp. Просто зайдіть Tech2.com/Whatsapp і натисніть кнопку Підписатися.

Це буде телефон для того, щоб хтось думав про перехід з функціонального телефону?

Новости