Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Американська Af & Co назвала аджарський хачапурі "Блюдом 2019 року"

  1. Тепер же аналітики Af & Co радять звернути увагу на гастрономічну сцену Грузії.

ТБІЛІСІ, 30 грудня - Новини-Грузія

ТБІЛІСІ, 30 грудня - Новини-Грузія. Авторитетна американська консалтингова фірма Af & Co назвала грузинську кухню «Кухнею 2019 року», а аджарський хачапурі - удостоїла звання «Страва року».

Af & Co, головний офіс якої базується в Сан-Франциско - провідна консалтингова компанія в сфері ресторанів та гостинності. Ця фірма розробила концепції і запустила більш ніж 100 ресторанів і готелів в різних країнах світу. Уже кілька років поспіль «Af & Co» підводить гастрономічні підсумки року, визначаючи основні тренди індустрії.

У минулому році рестораторам радили звернути увагу на ізраїльську кухню. Саме вона отримала звання «Кухня 2018 року». «Блюдом 2018 року» назвали курку-гриль.

Тепер же аналітики Af & Co радять звернути увагу на гастрономічну сцену Грузії.

«Ресторани, які спеціалізуються на автентичної грузинської кухні, з'являються по всій території США, хачапурі так полюбився інстаграмерам, а грузинське вино стає все більш популярним», - сказано в огляді Af & Co.

Пояснюючи свій вибір в номінації «Страва року», аналітики фірми підкреслюють, що аджарський хачапурі, готують з доступних інгредієнтів, улюблених практично всіма.

«Грузинська кухня переживає особливий момент, і на чолі всього цього варто фотогенічний хачапурі - улюблене блюдо інстаграма. У наповнену сиром хлібну човник додають яйце, а після подачі їх змішують. Хліб ... яйця ... сир ... Що може тут не подобається? », - відзначають в компанії.

В огляді сказано, що аджарський хачапурі включений в меню декількох ресторанів США. Найвідоміші з них це ресторан «Supra» у Вашингтоні, «Cheeseboat» в Брукліні, а також нью-йоркський «Barbounia».

Читайте також:

Що може тут не подобається?

Новости