Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

7-зірковий готель відкрився в Тбілісі

4 Августа 2016
Категорія: Готелі Тбілісі

1 серпня в столиці Грузії відбулося урочисте відкриття нового розкішного готелю «Biltmore Hotel Tbilisi» 1 серпня в столиці Грузії відбулося урочисте відкриття нового розкішного готелю «Biltmore Hotel Tbilisi». Він ідеально розташований на одній з головних вулиць міста, і недалеко від набережної річки Кури. При цьому готель був побудований на базі будівлі Інституту Марксизму-ленінізму, що є архітектурною пам'яткою. Інститут був відреставрований, і став підставою готелю.

Сьогодні жителі та гості Тбілісі можуть побачити на міському пейзажі 32-поверховий хмарочос, покритий дзеркальною облицюванням, що відбиває небо. Усередині готелю розташовано 214 комфортабельних номерів різного класу, ресторани, бари, конференц-зал, спа-центр, а також казино і багато іншого.

Будівництвом такого грандіозного проекту в Тбілісі, займалася арабська компанія «Дабі груп», яка вклала за деякими даними близько 140 млн. Доларів. До речі, і саме відкриття готелю «Biltmore Hotel Tbilisi» було розкішним - на церемонії були присутні шейх Мубарак Аль Нахайян, прем'єр-міністр Грузії, і інші високопоставлені особи.

Новости