Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Вантажу для дайвінгу в магазині Poseidon

Наступна інформація обов'язково зацікавить тих, хто прагне до якісних занурення і вчиненням комфортних прогулянок по морському дну.

Вантажі для підводного полювання - для комфортних занурень

Інтернет магазин «Посейдон» - це завжди широкий асортимент кращого дайверській споряджень і аксесуарів. Сьогодні особливою популярністю користуються вантажу для дайвінгу, які використовують з метою регулювання плавучості.

Без сумнівів можна заявити про те, що такі предмети необхідні абсолютно кожному водолазу, який планує перебувати під водою на потрібній йому глибині більше однієї секунди і при цьому не застосовувати додаткових зусиль.

Ефективний спосіб тривалих занурень!

Широкий вибір вантажів для підводного полювання і вантажів для дайвінгу дозволить кожному з Вас вибрати найоптимальніший варіант, який буде відповідати виключно Вашим запитам. Найбільш популярними вважаються свинцеві вантажі, серед яких розрізняють такі форми:

  • Класичний «цеглина» або пластина;
  • Для розвантажувальних жилетів в м'якої тканини вантажі в розсипчастою вигляді;
  • Плита розвантажувальна на спину.

Пам'ятайте, що Ви самі будете вирішувати, в якому вигляді будете використовувати вантаж. При цьому врахуйте, що при використанні вантажів на поясі необхідно правильно розподілити вагу, щоб при зануреннях і підйомах не відчувати жодного дискомфорту. Якщо ж Ви вирішите використовувати розвантажувальний жилет, що в такому випадку Вам не знадобляться пластини і пояса.

Як правильно вибрати вагу вантажу

Наші фахівці рекомендують для визначення ваги вантажу керуватися наступними порадами:

  • Повністю одягнути всі аксесуари і гідрокостюм;
  • Одягнути вантажу;
  • Прийняти горизонтальне положення на поверхні;
  • При вдиху - вантажі повинні тримати на плаву;
  • При видиху - вантажі повинні повільно занурюватися.

На сайті нашого інтернет магазину Ви можете більш детально ознайомитися з вантажами для підводного полювання і вантажами для дайвінгу. Пам'ятайте, що в разі виникнення будь-яких питань, Ви завжди можете проконсультуватися з нашими фахівцями.

Зв'яжіться з нами прямо зараз, і в самий найближчий час Ви отримаєте необхідне спорядження для професійного заняття дайвінгом! На сайті ви можете також купити гідрокостюм для підводного полювання в Одесі.

Новости