Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Тури на Мертве море

Тиждень на Мертвому морі   7 ночей на Мертвому морі   Два тижні на Мертвому морі   14 ночей на Мертвому морі   Також ви можете відвідати Мертве море в рамках одного з наших комбінованих турів:   Два моря - Середземне і Мертве   Два моря - Мертве і Червоне   Три моря в Ізраїлі   Як відомо, Мертве море - найнижча точка Землі, рівень його поверхні знаходиться на 430 метрів нижче рівня моря

Тиждень на Мертвому морі
7 ночей на Мертвому морі

Два тижні на Мертвому морі
14 ночей на Мертвому морі

Також ви можете відвідати Мертве море в рамках одного з наших комбінованих турів:

Два моря - Середземне і Мертве

Два моря - Мертве і Червоне

Три моря в Ізраїлі

Як відомо, Мертве море - найнижча точка Землі, рівень його поверхні знаходиться на 430 метрів нижче рівня моря Як відомо, Мертве море - найнижча точка Землі, рівень його поверхні знаходиться на 430 метрів нижче рівня моря. Насправді, Мертве море - це, фактично, озеро з дуже високою концентрацією солей і мінералів; вода його відрізняється підвищеною щільністю і олійністю. Звичайно, в такій воді звичні нам морські мешканці жити не можуть (звідси і назва "Мертве"), але життя в ньому все-таки є: це мікроорганізми, чия їжа - сіль.

Тури на Мертве море в Ізраїль користуються незмінною популярністю круглий рік, адже Мертве море недарма називають ще і Морем життя. Його вода, завдяки високій щільності і вмісту в ній корисних речовин, лікує хвороби суглобів; сонце, проходячи крізь "подушку" водних випарів, насичених солями, не обпалює, а дбайливо впливає на шкіру; повітря, насичене сполуками брому, заспокоює нервову систему. Тут майже ніколи не йдуть дощі, а вода залишається теплою навіть взимку.

Відпочинок на Мертве море залучав людей ще з часів Клеопатри, і користується незмінним попитом і в наші дні. Околиці і берег Мертвого моря в Ізраїлі надзвичайно красиві і своєрідні. Стародавні Едомскіе гори, що згадуються ще в Старому завіті, на заході стають червоними ... У пам'яті мимоволі виникають пейзажі Марса, якими вони описуються в фантастичних романах. А ось і гора, на вершині якої видно фортецю Массада - цитадель борців проти римського панування. Всюди - соляні стовпи, які нагадують нам біблійний сюжет про Содом і Гоморру, Лоті і його дружині, що стала одним з цих стовпів - який же з них справжня Лотова дружина? Кажуть, що у кожного екскурсовода, супроводжуючого туристів на Мертве море, вона своя.

Їдемо уздовж Мертвого моря на південь - в оазисі Ейн Геді знаходяться цілющі термальні джерела Їдемо уздовж Мертвого моря на південь - в оазисі Ейн Геді знаходяться цілющі термальні джерела. Тут лікувалися багато історичні персонажі - від цариці Клеопатри до Ірода Великого. Однак, більш популярні курорти Ейн Бокек і Неві Зоар, саме там знаходяться всі клініки і готелі Мертвого моря. Готелі Мертвого моря - на будь-який смак, від фешенебельних до економічних, і ніколи не пустують. Тури на Мертве море в Ізраїль і ціни на готелі також вельми різноманітні, і не буває періоду, щоб хоча б в одному з них не діяли які-небудь акції.

Туризм на Мертвому морі і відпочинок це особливий туризм - лікувальний. Два основних профілю лікування - це захворювання опорно-рухового апарату і шкіри. Майже при всіх готелях Мертвого моря є СПА-комплекси, в яких можна приймати різні медичні процедури. Лікування на Мертвому морі незмінно привертає сюди стражденних, а також просто люблять побалувати себе людей.

Але Мертве море в Ізраїлі це також місце, де можна поєднувати лікування і пізнання - звідси можна замовити екскурсії в Єрусалим, Галілею і Назарет, і навіть в Йорданію. А також подивитися вечірню виставу на Массаді - спектакль зі світловими ефектами розігрується в амфітеатрі фортеці; ілюзія занурення в старовину - повна.

Всюди - соляні стовпи, які нагадують нам біблійний сюжет про Содом і Гоморру, Лоті і його дружині, що стала одним з цих стовпів - який же з них справжня Лотова дружина?

Новости