Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Екскурсії в Ізраїлі

Замовлення екскурсії по Ізраїлю з нашою компанією починаються з підбору тільки найзручніших для вас умов. Ми займаємося повним циклом послуг, що включають оформлення всієї необхідної документації, реєстрації на оптимальний рейс і подальшого трансферу з аеропорту в комфортабельні апартаменти, що знаходяться в пункті призначення.

Групові та індивідуальні екскурсії в Ізраїлі від компанії «Рубін Туризм» включають в себе різноманітні поїздки по найпопулярнішим і загадковим місцям країни. У нас на сайті ви можете попередньо замовити пропонований тур, кожен з яких розроблений, виходячи з величезного досвіду в організації туристичних заходів. Ви також можете замовити і створити свій новий унікальний маршрут, захопивши всі міста і курорти, на яких би хотіли побувати за час відвідування даного дивного держави.

Екскурсії по Ізраїлю з нашою компанією будуть проходити з максимальним комфортом, так як ми повністю відповідаємо за перевезення своїх клієнтів по території всередині країни. У нас на сайті є величезний перелік готелів на будь-який смак, тому підібрати оптимальний варіант ви можете ще при формуванні туру. Переглянувши фотографії і докладні описи кожної з готелів та екскурсій а так само ціни на них, ви отримаєте повноцінне уявлення про те, де будете проживати під час екскурсії в Ізраїлі. У разі виникнення будь-яких питань або труднощів з вибором наші співробітники нададуть професійну консультацію і допоможуть вирішити будь-які проблеми.

Наша компанія також надає медичні послуги , Тим самим заощаджуючи ваші кошти на лікуванні в місцевих дорогих медустановах. Тому, відвідуючи цю прекрасну країну, ви завжди будете почувати себе в цілковитій безпеці, знаючи, що вам обов'язково допоможуть в будь-якій ситуації.

Екскурсії, які варто відвідати

Приїхати до Ізраїлю і не побачити цю дивовижну країну з усіх ракурсів - не найбільш вдала затія. Повірте, невелика держава, що омивається з трьох сторін ласкавими морськими хвилями, здатне змінити навіть найбільш консервативні погляди на відпочинок. Дізнатися популярні маршрути, найбільш відвідувані туристами місця і об'єкти паломництва можна, зв'язавшись з гідом або вивчивши доступну в Мережі інформацію. А ось познайомитися з країною ближче, стати, хоч ненадовго, її частиною, віддалено вийде.

Емоції, що виходять за межу

Який пункт призначення вибирає більшість туристів, націлених на продуктивний відпочинок? Звичайно, мова йде про Мертвому морі. Наситити організм корисними мінералами, відпочити тілом і душею, отримати заряд бадьорості - тільки на березі самого загадкового в світі водойми можна поєднати всі види задоволення.

Але це те, що вам розкажуть в більшості компаній. Є й інші моменти, які роблять відпочинок в Ізраїлі незабутнім. Ласкаві ранкові сонячні промені, свіжовичавлений гранатовий сік, в якому плескається саме сонце, зірваний з тераси готельного номера соковитий манго, пухнасті квіти бавовни, до яких так складно дотягнутися, але пройти мимо, не доторкнувшись, неможливо. Витає в повітрі аромат апельсинових дерев. Їх немає на сторінках рекламних брошур. Але вони чекають вас на вуличках і в будівлях Ізраїлю.

Слідами святих

відвідування священних місць - практично обов'язковий пункт будь-екскурсійної програми. Куди поїхати? Варіантів безліч. Одні з них представлені на сайті і ви легко можете з ними ознайомитися, інші - стануть особливістю особистої розробленої туристом програми подорожі. Можливо, є в Ізраїлі таке місце, де хотілося б побувати саме вам?

Торкаючись до старовинної кладці священних стін, ступаючи по вимощених вуличках, вслухаючись в говір місцевих жителів, легко зробити невелику подорож у часі. Ніби й не було 21 століття, технологічної революції, польотів в космос і витонченої дипломатії. У самій атмосфері Ізраїлю витає дух минулого, навіки став невід'ємною частиною країни. Доторкніться до нього, приїхавши в Назарет, відвідавши Хеврон, прогулявшись по вулицях Єрусалиму, спустившись глибоко під землю або піднявшись на вершини гір, що зберігають на собі кам'яну пам'ять про минуле.

Країна трьох релігій цілком виправдовує свою назву. Мабуть, більше ніде в світі не випробувати настільки глибокого і всепоглинаючого почуття священного трепету перед святинями. Вони іскріння, живі, пам'ятають.

Весь спектр вражень за три дні

Скільки часу буде потрібно на те, щоб познайомитися з маленьким за площею державою? Спілкуючись з місцевими жителями, можна зрозуміти, що зближення не відбувається миттєво. Люди, які переїхали в Ізраїль 5, 10, 25 років тому все ще знаходять нові грані цієї дивовижної країни. Але це не означає, що стати частинкою Ізраїлю і назавжди зберегти його в своєму серці не зможе кожен.

Посмішки на обличчях перехожих, взаємодопомога і розуміння людей, які не знають ні слова на вашій рідній мові, теплий вітер і прохолодні ночі, ніжні хвилі і сухе повітря пустелі - ця країна дивує різноманітністю одержуваних вражень і випробовуваних відчуттів. Знайомство з Ізраїлем можна легко розтягнути на все життя. Але почати варто з малого.

Вибирайте екскурсії до душі - це можуть бути одноденні, дводенні або триденні тури , Складайте максимально зручний маршрут, бронюйте готель , Яка на кілька годин стане будинком. Навіть за цей нетривалий час можна дізнатися таємничу країну з усіх її сторін.

Екскурсії в Ізраїлі від «Рубін Туризм» - ваш єдино вірний вибір!

* Скасування або перенесення екскурсій можливі не пізніше, ніж за 2 робочих дня.

* Запізнився на екскурсію туристам гроші не повертаються.

Куди поїхати?
Можливо, є в Ізраїлі таке місце, де хотілося б побувати саме вам?

Новости