Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

SCORPIONS повертаються до Естонії!

Пройшов рік з того часу, як успішно завершилося світове прощальне концертне турне німецької рок-групи SCORPIONS, однак міжнародних музичних оглядачів досі цікавить питання про повернення групи. Так що німецькі рокери, незважаючи на втому, що накопичилася в ході есчісленних інтенсивних концертних програм і переїздів, не в змозі відмовити східноєвропейським шанувальникам і повертаються з концертами в країни Балтії.

Концерт групи SCORPIONS в Талліні відбудеться 12 листопада в Saku Suurhall. Квитки в продажу з 12 години 7 травня в касах Piletilevi і на автозаправних станціях Statoil по всій Естонії. Протягом перших трьох днів ціна на всі квитки буде на 20% нижче - від 24 EUR.
Концерт групи SCORPIONS в Талліні відбудеться 12 листопада в Saku Suurhall
SCORPIONS запропонує захоплююче шоу з використанням новітніх технологій організації сценічного простору, відео, світлових і звукових ефектів, а також піротехніки. Під час виконання групою окремих пісень піднесення, на якому будуть стояти барабани, попливе над сценою разом з барабанами і легендарним Джеймсом Коттака (James Kottak).

Засновник і гітарист групи SCORPIONS Рудольф Шенкер (Rudolf Schenker) - про шоу: «Ми не граємо для того, щоб заробити побільше грошей. Ми робимо це, тому що люди хочуть нас чути ». За словами вокаліста групи Клауса Майне (Klaus Meine), слухачів чекає справді незабутнє і магічне шоу рок-музики, в якому відіб'ється вся історія групи. Весь виступ буде повністю складатися з найзнаменитіших хітів групи.

«В даний момент ми хочемо попрощатися з дивовижною кар'єрою SCORPIONS, і хочемо зробити це на верхній ноті», - повідомляють музиканти. «Ми дуже вдячні за те, що стільки років потому музика залишається нашою пристрастю. Тому ми прийшли до одноголосного рішення - SCORPIONS досягли вершини своєї музичної кар'єри. Цими залишилися шоу ми завершимо концертне турне і попрощаємося зі своїми слухачами у всьому світі. Ми вдячні всім нашим фанатам за їх не вичерпується підтримку протягом усіх цих років! »

Групу SCORPIONS заснував в 1965 році гітарист Рудольф Шенкер. На рубежі 1969 і 1970 років до неї приєднався вокаліст Клаус Майне, разом з яким у Шенкера утворився вдалий творчий дует. За час свого існування Scorpions записали 18 студійних альбомів і продали більше 100 мільйонів копій альбомів, але всесвітньої слави група удостоїлася в 1978 році, коли було видано концертний альбом Tokyo Tapes.

Концерт організовує агентство EM Concert.

Додаткова інформація:

www.the-scorpions.com

Youtube:
Wind of Change

Rock You Like A Hurricane

Big City Nights

Новости