Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

iPhone 5 в Цитрусі вже з 31 жовтня по ціні 7999 грн!

Здійснилося

Здійснилося! iPhone 5 презентовано! І ми, Цитрус, вже можемо вам сказати, коли він буде у нас і скільки ж він буде коштувати .. Хеллоуїн в цьому році стане незабутнім! 31 жовтня перші офіційно ввезені і сертифіковані iPhone 5 в країні - приїдуть в Цитрус! Оформляйте передзамовлення - адже саме так ви зможете отримати iPhone одним з перших! Дивіться на 2 кроки вперед - інші можуть його не дочекатися! .. iPhone 5 обіцяє стати кращим подарунком собі, коханим, близьким. Кращий смартфон у світі - для самих-самих!

І ... Ми підтверджуємо ціну! Новий, неймовірний iPhone 5 в Цитрусі коштує від 7999 грн! Дана ціна діє тільки за попереднім замовленням при оплаті за готівковий розрахунок.
Форма для замовлень нижче - і, до речі, ніякої передоплати не потрібно! ;)

В Україні мережа Цитрус традиційно проводить програми по прийому попередніх замовлень на новинки гаджетів до появи їх у продажу. Подібна практика вже була успішно реалізована до виходу Нового iPhone 4S і iPad. Рівно рік тому ті, хто встиг оформити на сайті Цитрус попереднє замовлення на iPhone 4S, змогли першими за адекватною ціною придбати офіційно ввезений та сертифікований iPhone 4S, IMEI яких в білому списку. Нагадаємо, що з першими відвантаженнями iPhone 4S в США, звичайним явищем в Україні стала активізація «сірих» інтернет-магазинів, які привозять перші партії нелегально ввезених iPhone 4S в валізах. Вартість таких пристроїв в перші дні перебувала в межах 12 000 грн - 15 000 грн.

Ще до своєї появи iPhone 5 вже став настільки бажаним продуктом, що на міжнародній виставці IFA 2012 у Берліні було вже представлено понад 50 моделей аксесуарів до нього від провідних виробників і брендів, які першими будуть представлені в Україні мережею Цитрус вже на початку жовтня!

Оновлену інформацію про старт продажів iPhone 5 в Цитрусі ви можете прочитати тут .

Оновлену інформацію про старт продажів iPhone 5 в Цитрусі ви можете   прочитати тут

Новости