Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

На відпочинок в Затоку всією сім'єю

  1. Що знаходиться на Будакській косі, поблизу Одеси курорт Затока багатьом знайомий. Чисте море, Дністровський...
  2. Розваги в Затоці

Що знаходиться на Будакській косі, поблизу Одеси курорт Затока багатьом знайомий.

Чисте море, Дністровський лиман, піщані пляжі і пологий берег роблять його дуже зручним для відпочинку з дітьми. Але його люблять не тільки сімейні пари: завдяки розвиненій інфраструктурі і сучасним розваг Затока лідирує в списку популярних курортів Одеської області серед молоді. Зручне розташування, доступні ціни та великий вибір готелів. А ще - ласкаве Чорне море.

Де зупинитися на курорті

Затока простягнулася уздовж моря багато кілометрів, вона настільки велика, що навіть умовно розділена на райони, назви яким дають залізничні станції - Сонячна, Кароліно-Бугаз, Лиманська. Сімейні пари більше воліють Сонячну - тут більше дитячих атракціонів і найширші пляжі. А ось молодь їде на Бугаз, де життя кипить вдень і вночі - тут багато нічних клубів, дискотек і ресторанів. Щорічно в Затоці відпочиває понад 250 тисяч туристів.

Затока - це місце відпочинку для людей будь-якого достатку. Тут можна підібрати житло економ-класу в приватному секторі, на віллі або базі відпочинку, і ніхто не забороняє вибрати фешенебельний готель. Причому дорогі готелі тут - найвищого рівня. Щоб отримати хороший сервіс сьогодні не потрібно перетинати океан і летіти на далекі острови.

Каталог варіантів житла широко представлений на порталі Planet of Hotels - від дешевих гостьових будинків і вілл до п'ятизіркових готелів. Всі вони розташовані недалеко від моря, оскільки весь курорт розтягнувся уздовж берега. Пляжний сезон в Затоці відкритий з кінця травня по вересень, наплив туристів завжди великий, тому готель краще підібрати і зарезервувати заздалегідь. В системі он-лайн це не займає багато часу, ціни тут цілком демократичні.

Розваги в Затоці

Курорт зручний тим, що тут можна і весело розважитися, і відпочити в повній тиші. Вибір розваг величезний - водні гірки, дельтаплани і скутера - все, що зазвичай пропонують морські курорти. Для відпочинку з малюками передбачені дрібні басейни і атракціони. До речі, цей курорт часто вибирають для дитячого відпочинку. Пляж піщаний, майже немає каменів і черепашок, пологе морське дно дуже зручно для маленьких купальщиків.

Ресторани і кафе в Затоці представлені на будь-який смак. Місцева кухня дуже смачна - тільки тут можна спробувати дивовижно апетитних бичків - смажених, в'ялених, сушених. На березі моря, під пиво - вони просто скасовані, і не зрівняються з модними заокеанськими смакотою. До речі, рибку можна не тільки скуштувати, а й наловити самому. Місцеве узбережжі дуже багато креветками і дрібною рибкою. Багато відпочиваючих ловлять їх на сачок, допливаючи до коси не більш 50 метрів. Засмажити можна теж прямо на березі - багато готелів з задоволенням пропонують мангали. Відпочинок в Затоці може стати незабутнім, якщо спробувати його.

Відпочинок в Затоці може стати незабутнім, якщо спробувати його

Новости