Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

На Yalta Rally влаштують аукціон дорогих спорткарів і заспіває Лепс

Червоненко розповів про & laquo; Yalta Rally & raquo ;. Фото: С.Сич

На Yalta Rally влаштують аукціон дорогих спорткарів і заспіває Лепс Степан Сич https://cdn.segodnya.ua/img/article/4560/81_main.jpg https://cdn.segodnya.ua/img/article/4560/81_tn.jpg 2013-08-23T19: 50: 58 + 03: 00 Крим Міжнародна гонка розширює межі

Цього року міжнародна гонка Yalta Rally пройде в новому форматі. Про це "Сегодня" розповів один з головних організаторів змагань Євген Червоненко . За його словами, захід 2013 року називатися "Yalta Rally Fest" і включить в себе відразу три складові: безпосередньо гонки, музичний фестиваль і автошоу.

"Такого немає ніде в світі. Музичний фестиваль з наступного року триватиме тиждень", - розповів Червоненко.

За його словами, в цьому році на фестиваль запрошені Григорій Лепс, Тіна Кароль , Переможець голосу України Артем Терзян, Борис Моїсеєв і "А-Студіо".

Ще однією новинкою "Yalta Rally Fest" стане шоу-аукціон дорогих спортивних автомобілів. Правда, його подробиці організатори поки тримають в таємниці.

"Це поки секрет. Побачите, буде красиво. Везуть унікальні машини: як нові, так і старі. Брати участь можуть всі бажаючі. Може, і моя дружина захоче продати свій" Бентлі ", який стоїть у дворі", - розповів Євген Червоненко.

Він також зазначив, що в наступному році аукціон розшириться до виставки-продажі легкових машин, траків, вертольотів і човнів.

Нагадаємо, що "Yalta Rally Fest" стартує в Криму 13 вересня.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Підписуйтесь на нашу розсилку

Новости