Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Фалафельная Holynoot, меню Олени Чекалова в Leveldva, гастропаб Haggis - The Village

  1. Фалафельная Holynoot
  2. Гастропаб Haggis
  3. «Zю кафе» і Pizza Express на «Павелецькому»
  4. Вагончики з вуличною їжею The Urban Taste
  5. Друга кав'ярня Les

У торговому центрі «Афімолл» поруч з магазином одягу Gap відкрилося ще одне кафе мережі Tutti Frutti

У торговому центрі «Афімолл» поруч з магазином одягу Gap відкрилося ще одне кафе мережі Tutti Frutti. У меню - більше 80 видів замороженого йогурту, в тому числі полуничний, малиновий, банановий, ананасовий, лимонний, зі смаком солоної карамелі, чизкейка, таро, маршмеллоу і «Піна Колади». Можна замовити вже готовий йогурт або додати до нього фрукти, ягоди та соуси на свій розсуд.

Фалафельная Holynoot

У клубі Manifest (Мясницкая, 24/1) відкрилася фалафельная Holynoot. Кафе зробили два друга, ніколи раніше не займалися кулінарією: власник концертного агентства Stop the Silence Віталій Зімін і художник-бутафор Поліна Коновалова. За кухню відповідають друзі Віталія - ​​фахівець з хумус Іка, кухар сироедческой кухні Курт, а також Арсеній, який, за словами власників, «просто добре готує». В меню - фірмовий фалафель з соусом і овочами в лаваші або піті (200 рублів за порцію).

З напоїв - сидр (яблучний та грушевий) по 300 рублів за півлітра і розливне пиво трьох сортів: світле Bud (200 рублів), темне Lowenbrau (200 рублів) і нефільтроване Hoegaarden (300 рублів). Незабаром в меню з'являться сирні кульки, хумус, обсмажений нут зі спеціями, фруктово-ягідний шербет і комбуча. За check-in в Holynoot в подарунок до замовлення дають домашній морс або чай.

У просторі над рестораном « Угольок »Іллі Тютенкова і Вільяма Ламберті, яке з бару Bobo перетворилося три тижні тому в гастрономічний клуб Leveldva, нове меню нового кухаря - телеведучої, журналіста і кулінара Олени Чекалова. Вона виступає тут в ролі бренд-шефа, а допомагає їй власний шеф Ігор Котов, разом з яким (а також з партнерами) в жовтні Олена відкриває ресторан. В меню Leveldva Чекалова, яке буде доступно до 30 червня, 11 страв, два з яких подаються безкоштовно як комплімент.

Працює другий поверх сім днів на тиждень з 13:00. Їжу готують до півночі, а після, до третьої ночі, працює бар, але тільки в четвер і п'ятницю.

В саду імені Баумана відкрився кіоск «Пян-се». В меню - парові корейські булочки з кимчи і м'ясом (250 рублів), зі свининою, яловичиною і капустою (200 рублів), а також вегетаріанські (150 рублів). Крім того, в кіоску можна купити напої «Мілкіс» і «Лотте алое».

Заклад працюватиме до кінця вересня з 11:00 до 23:00. Це перше постійне місце проекту, до цього Пян-се можна було спробувати на фестивалях, маркетах і вечірках.

В саду «Ермітаж» розпочало роботу літнє кафе з грецької кухнею Lucky Souvlaki. Його відкрили власники закладів Prawns і Paella House в парку Горького Євгенія і Сергій Дороніни. За їхніми словами, проект задуманий як кафе при кінотеатрі під відкритим небом: навколо закладу на газоні розставлені пуфи, де можна подивитися кіно і перекусити. Саме кафе являє собою криту веранду площею 50 квадратних метрів з невеликою відкритою кухнею.

У меню тільки грецькі страви: три види сувлаки (шашлики на дерев'яних шпажках) з куркою, креветками або крабовим паштетом, хумусом і баклажанами, грецький омлет і коржі з начинками. Скоро з'являться сніданки: каші, домашній йогурт, фреші і випічка. Кафе по буднях працює з 10:00 до 00:00, а у вихідні з 10:00 до 02:00.

Гастропаб Haggis

Гастропаб   Haggis

На Петрівці, будинок 15, на місці ресторану «22.13», який закрився в лютому 2014 року, розпочав роботу гастропаб Haggis, співвласник якого - шеф-кухар Дмитро Зотов.

За кухню відповідає сам Зотов, а за бар - переможець конкурсу Wine People Trophy Russia 2011 року Сергій Крилов. В меню, яке, за словами Зотова, спеціально створювали «під ель», - нагетси з телячої голови, фарширована качина шия, запечене крило індички, пироги з качкою і кроликом і парфе з телячої печінки. З напоїв в меню ель (Pedigree, Belhaven, Stout, IPA Greene King, Old Speckled Morland), сидр, віскі і вина. Заклад розрахований на 130 осіб і працює щодня з 12:00 і до останнього гостя.

«Zю кафе» і Pizza Express на «Павелецькому»

«Zю кафе»   і Pizza Express на «Павелецькому»

На Кожевнічеськая вулиці, будинок 8/4, будова 1 відкрилося чергове, дев'яте за рахунком «Zю кафе». Триповерхова заклад розрахований на 294 чоловік і буде працювати щодня з 07:00 до 23:00. В меню - страви паназиатской кухні: вокі, дім-сами, спринг-роли, супи і кілька видів рису.

По сусідству з «Zю кафе» на «Павелецькому», як зазвичай, розташувалася піцерія Pizza Express (у закладів одні власники), де готують кілька десятків видів піци, фокаччу, салати, закуски, пасту, супи і десерти.

Вагончики з вуличною їжею The Urban Taste

Вагончики з вуличною їжею   The Urban Taste

На території проекту «Фабрика» (Переведеновскій провулок, будинок 18) і центру дизайну Artplay (Нижня Сиромятніческій, будинок 10) з'явилися вагончики з вуличною їжею The Urban Taste. Відкриттям кафе займалися троє друзів - два американських художника і їх російська приятель, які не хочуть розкривати своїх імен. В меню - супи (кожен день різні) по 100 рублів, фалафель в піті з хумусом і тахини (150 рублів), тости з індичкою (150 рублів) або з помідорами, сиром і м'ятою (120 рублів), а також овочева тортилья (боби , помідори, сир, гриби, цибуля, імбир і перець чилі) в кукурудзяній коржику (150 рублів). З напоїв - американо (100 рублів), латте і капучіно (по 120 рублів), еспресо (60 рублів), марокканський чай (70 рублів) і лимонади з груші, полуниці, яблука і тархуна (60 або 100 рублів залежно від обсягу) .

На території «Фабрики» фургончик працює тільки по буднях, з 09:00 до 20:00, у дворі Artplay - щодня з 09:00 до 20:00.

Друга кав'ярня Les

Друга кав'ярня Les

У будівлі «Музею Москви» (Зубовський бульвар, будинок 2, будова 1) запрацювала друга кав'ярня Les. Вхід в кафе розташований з боку Остоженка.

Заклад всередині і на літній веранді вміщує до 30 гостей. У меню - кілька видів кави, наприклад чорний (100 рублів), з молоком (200 рублів) і повільних, крапельних, способів заварювання (180 до 300 рублів), а також випічка (від 70 рублів). У майбутньому тут будуть продавати ще й посуд, книги та сувеніри. Працювати кав'ярня буде кожен день з 10:00 до 21:00.

Новости