Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Візова інформація - Чорногорія - AroundMontenegro.com - все про Чорногорію

Громадяни Російської Федерації і Білорусії перебувають на території Чорногорії без візи терміном до 30 днів включно Громадяни Російської Федерації і Білорусії перебувають на території Чорногорії без візи терміном до 30 днів включно. Громадяни Російської Федерації в'їжджають на територію Чорногорії терміном до 30 днів тільки на підставі закордонного паспорта. Громадянам Білорусії при в'їзді до 30 днів на територію Чорногорії необхідний паспорт + туристичний ваучер або запрошення від приватної або фізичної особи Чорногорії.

Понад 30 днів перебування на території Чорногорії, громадяни Російської Федерації та Білорусії зобов'язані отримати візу в Консульському відділі Посольства Чорногорії в РФ.

  • Громадяни України з 24 жовтня 2010 року можуть перебувати на території Чорногорії без візи терміном до 90 днів включно. При в'їзді потрібно тільки паспорт.
  • Громадяни Республіки Казахстан та Республіки Вірменії з 01 липня 2012 року по 31 жовтня 2012 року включно подорожують в Чорногорію без візи на термін перебування до 30 днів рівно. В'їзд по паспорту.
  • Громадяни Республіки Азербайджан з 15 липня 2012 року по 31 жовтня 2012 року включно подорожують в Чорногорію без візи на термін перебування до 30 днів рівно. В'їзд по паспорту.
  • Громадянам Киргизії, Узбекистану, Таджикистану, Туркменістану, Молдови, Грузії віза для поїздки в Чорногорію необхідна.
  • Громадяни країн Шенгенської угоди можуть перебувати на території Чорногорії без візи терміном до 90 днів включно.

Що стосується інших громадян іноземних держав, прохання звертатися до Консульського відділу Посольства Чорногорії в РФ за телефонами, вказаними на сайті Посольства.

При виїзді в Чорногорію неповнолітньої дитини з одним з батьків обов'язково потрібно нотаріально завірена згода на виїзд дитини за кордон від другого з батьків.

При виїзді в Чорногорію неповнолітньої дитини з одним з супроводжуючих обов'язково потрібно нотаріально завірена згода на виїзд дитини за кордон від обох батьків.

Джерело: Посольство Чорногорії в Російській Федерації
http://www.ambasada-montenegro.narod.ru/

Новости