Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

шенгенська віза

  1. Оформлення візи: процедура, документи
  2. вартість шенгену

«Шенген» - дозвіл на перетин європейських кордонів 26 країн в Європі. Віза до Європи полегшує подорожі і контроль на держкордоні, наявність шенгену дозволяє подорожувати по всій Європі, не відкриваючи окремих віз для кожної країни.

Віза до Європи для українців дозволяє безперешкодно перетинати кордони наступних держав: Німеччина, Словенія, Польща, Мальта, Австрія, Нідерланди, Данія, Естонія, Швеція, Словаччина, Ліхтенштейн, Люксембург, Чехія, Угорщина, Франція, Бельгія, Греція, Латвія і багатьох інших .

Для жителів України цей документ дозволяє з'їздити в Монако, Гренландію, побачити своїми очима Ватикан, відпочити в Болгарії, Андоррі, відвідати Фарерські острови і побувати в Сан-Марино.

«Шенген» - дозвіл на перетин європейських кордонів 26 країн в Європі

Громадяни України можуть отримати шенгенську дозвіл в будь-якому посольстві ЄС, при наданні відповідних документів. Найбільш поширеною серед українців вважається польська віза в Європу.

Види Шенгену:

  • Разова шенгенська віза Україна - дозволяє подорожувати по одній державі ЄС і перебувати в його межах не більше зазначеного періоду. При поверненні на Батьківщину раніше зазначеного у візі часу, другий раз по ній подорожувати категорично заборонено.
  • Мультивіза «шенген» дає можливість неодноразового відвідування на багаторазовий в'їзд в стстрани. Шенгенська віза Україна найбільш оптимальна для бізнес поїздок, спортивних заходів, за умови, що громадянин відвідує країну кілька разів на рік. Шенгенська віза вартість визначається періодом поїздки, з активним терміном більше 30 календарних днів відноситься до мультивізам.

Оформлення візи: процедура, документи

Громадян, що подає прохання на відкриття шенгенської візи, необхідно відкриття біометричного паспорта, який дає право на відвідування країн ЄС. Для цього буде потрібно особисте відвідування візового агентства, в якому потрібно пройти процедуру здачі відбитків пальців. Ця процедура потрібна від усіх виїжджають, крім дітей, які не досягли 12 років, глав держав, і дипломатів. Після 5 років, дані біометричного документа потрібно систематично підтверджувати.

Щоб оформити шенгенську візу потрібно зібрати і пред'явити наступні документи:

  • Анкета з правильно заповненими графами;
  • Оригінал закордонного паспорта;
  • Ксерокопія українського паспорта;
  • Фотографія 35х45 мм - 2 шт;
  • Офіційна папір з місця служби з виписаними даними про з \ п, відпустці, посади і т.д .;
  • Виписка з фінансової установи з історією банківського рахунку та дебетними засобами, за останні 3 місяці;
  • Медичне страхування.

У разі первинного відкриття шенгенської візи, будуть потрібні додаткові документи: юридично завірений право власності на машину, квартиру, будь-яке рухоме і нерухоме майно.

Оформити шенгенську візу неповнолітні громадяни України можуть при наданні наступних паперів:

  • Свідоцтво про народження: оригінал і одну копію;
  • Паспорти батьків: копії;
  • Папери з навчального закладу про надання звільнення від занять на час поїздки;
  • Юридично підтверджений дозвіл обох батьків на поїздку дитини.

Пенсіонерам, які бажають оформити візу до Європи, знадобиться докласти до основного пакету документів також ксерокопію пенсійного посвідчення та виписку з пенсійного фонду про нарахування пенсії на 6 місяців.

Індивідуальним підприємцям, щоб оформити візу до Європи, потрібні також папери приватного підприємця і реєстраційні документи на ведення бізнесу.

вартість шенгену

Громадянам України, які бажають виїхати за кордон, шенгенська віза ціна якої складе 35 євро консульської мита. Але це не є гарантією отримання потрібних документів. Щоб бути впевненим у тому, що поїздка відбудеться за планом, рекомендується звернутися до фахівців агентства BTH. В такому випадку шенгенська віза ціна включає вартість послуг візового агентства.

Кваліфіковані співробітники візового центру BTH мають багаторічний досвід роботи і гарантують своїм клієнтам:

  • Допомога в зборі та подачі паперів на візу;
  • Повний супровід клієнтів;
  • Оперативність роботи;
  • Легальний виїзд за кордон.

Важливо, що в агентстві шенгенська віза вартість, якої порадує і приємно здивує клієнтів.

Шенгенська віза в Європу для Українців з агентством BTH - це швидкий і надійний спосіб подорожувати за кордоном!

Головна » ★ Оформлення віз №❶ з гарантією ★ " Шенгенська віза

Повний список країн Європи, для яких ми зможемо допомогти Вам з відкриттям візи, представлений нижче:


Якщо ви не знайшли необхідну вам інформацію, ми обов'язково вам допоможемо!

Корисна інформація: Відкрийте свій Таїланд: незвичайні маршрути

Традиційне оформлення візи в Таїланд проходить кілька етапів: консультація професіонала, заповнення анкети, підготовка документів для виїзду, подача їх в консульство, супровід і комплексна підтримка протягом усього відпочинку. Ступивши на ...

Читати далі

У Китаї стартував один із наймасштабніших фестивалів снігових і крижаних скульптур

5 січня в Харбіні, розташованому в Північно-Східному Китаї, почався один з найграндіозніших міжнародних фестивалів снігових і крижаних фігур. Масштаб і популярність цього фестивалю настільки великі, що туристи з усього світу намагаються на власні очі побачи ...

Читати далі

Що привезти туристам з Еміратів?

Неофіційною столицею ОАЕ вважається Дубай, саме тут зосереджено безліч магазинів, бутіків, торговельних центрів. Тут можна купити, все, що тільки душа забажає, для себе і на подарунок, як пам'ятних сувенірів. Турпоїздка за кордон в ...

Читати далі

5 «ліків» від осінньо-зимово-весняної депресії - кращі фестивалі в Дубаї світового масштабу

Захоплюючий і цікавий відпочинок - це запорука гарного настрою і незабутніх вражень. Рекомендується плідну напружену роботу чергувати з якісним відпочинком. Віза в ОАЕ дозволить відвідати Дубаї і насолодитися численними ін ...

Читати далі

Гігантська туфелька-церква чекає романтичних дівчат на вінчання

На острові Тайвань, розташованому біля південно-східній частині Китаю, в місті Цзяї, посеред ландшафтного парку з'явився незвичайний храм. Зовні він нагадує величезну кришталеву блакитну туфельку на каблучку, мимоволі породжуючи асоціації з діснеївського ...

Читати далі читати всі статті

Новости