Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок на морі за кордоном

Рідко можна зустріти людину, яка не хотіла б провести відпустку на морі: поніжитися в теплих хвилях, отримати гарну засмагу і приємно провести час. Відпочити на морі можна як в Росії, так і за кордоном. Великою популярністю користуються тури в Єгипет , Туреччину , Таїланд . Для тих, хто любить не тільки проводити час на пляжі, а й їздити на екскурсії відмінним рішенням стане відпочинок в Європі. Серед Європейських курортів великим попитом користуються Італія , Іспанія , Греція , Чорногорія , Хорватія . Вибрати тур в цікаву для Вас країну ви можете, скориставшись нашим пошукачем

Золотисті піщані пляжі, плавно йдуть у воду Чорного моря, велика кількість зелені і чистого повітря, добре розвинена інфраструктура курортів робить відпочинок в Болгарії воістину казковим, а невисокі ціни - доступним Золотисті піщані пляжі, плавно йдуть у воду Чорного моря, велика кількість зелені і чистого повітря, добре розвинена інфраструктура курортів робить відпочинок в Болгарії воістину казковим, а невисокі ціни - доступним. Не випадково цей курорт люблять сім'ї з дітьми і молодь. Країна відмінно підходить для поїздок з «маленькими мандрівниками». Велика кількість дитячих розваг, а також наявність системи харчування «все включено» в більшості готелів дозволить батькам і їх малюкам весело і комфортно провести час.

Болгарія розташована в Південно-Східній частині Європи і характеризується м'яким кліматом. Купальний сезон відкривається в травні і закінчується у вересні. Крім пляжного відпочинку Болгарія запропонує туристам оздоровчі комплекси, гірськолижні курорти (в холодну пору року), багату екскурсійну програму. Самостійно підібрати тур в Болгарію ви можете тут .

Самостійно підібрати тур в Болгарію ви можете   тут

На півдні Балканського півострова і прилеглих островах розкинулася красива і велична країна - Греція. Знайома ще за шкільними підручниками, ця країна таїть безліч загадок і легенд. Три великих моря омивають береги Греції: Середземне, Іонічне та Егейське. Відпочинок в Греції представлений не тільки пляжним туризмом та екскурсіями, але і численними видами водного спорту: яхти, рибалка, серфінг, дайвінг та інші. Якщо метою вашого туру є відпочинок на морі в Греції, то для подорожі найкраще вибирати червень, липень, серпень і вересень.

Греки досить доброзичливі, добре ставляться до росіян туристам. Вони дуже товариські і привітні, про свою країну розкажуть вам не гірше екскурсовода. Відпочивати в Греції суцільне задоволення: чисте море, красиві пейзажі, смачна кухня, багата історія, комфортне житло. Крім того, в країні практично немає злочинності. Підібрати тур в Грецію ви можете тут .

Ця північноафриканська країна забезпечує туристів пляжним відпочинком цілий рік, але найкращим часом для відпочинку в Єгипті вважаються травень, жовтень і листопад, причому період з листопада по березень місцеві жителі називають російським сезоном, а з квітня по жовтень - європейським. Для відпочинку російські туристи найчастіше обирають Хургаду або Шарм Ель Шейх. Всі курорти Єгипту розташовані на березі червоного моря, що безсумнівно радує всіх любителів дайвінгу.

Побувавши в Єгипті, ви зможете не тільки отримати чудовий загар і познайомитися з дивовижним підводним світом Червоного моря, але і відправитися на екскурсію до величних пірамід. Туристам Єгипет також пропонує такі розваги як катання на квадроциклах, їзда на верблюдах, поїздка до бедуїнів і інші. У цій країні ви легко зможе провести час цікаво і недорого. дешеві тури в Єгипет користуються великим попитом.

дешеві   тури в Єгипет   користуються великим попитом

Одним з улюблених напрямків відпочинку у росіян є Туреччина. Курортний сезон в цій країні починається в травні і закінчується в жовтні. При відкритті сезону туристів порівняно небагато, погода не спекотна і ціни на путівки не високі. У червні приплив туристів збільшується, в тому числі і за рахунок відпочиваючих з дітьми шкільного віку. Найспекотнішими місяцями вважаються липень і серпень, а ось у вересні починається оксамитовий сезон. Незалежно від обраного вами місяця Туреччина порадує вас якісним відпочинком за доступними цінами. Більшість готелів країни працюють за системою «все включено».

Туреччину омивають 4 моря: Мармурове, Середземне, Чорне, Егейське. На березі Середземного моря розташувалися курорти Аланія (має велику кількість недорогих готелів), Белек (самий престижний і дорогий курорт), Кемер (велика кількість молоді та розваг у вигляді барів, кафе, дискотек), Анталія (сучасний, швидко розвивається місто з великим числом магазинів ), Сіде (відмінно підходить для сімейного відпочинку). На узбережжі Егейського моря розташувалися Бодрум ( «тусовочний рай», безліч клубів і кафе, відмінно підходить для серфінгу), Мармарис (має статус «самого європейського курорту» підходить для молодіжного відпочинку і відпочинку з дітьми, дуже плавний вхід в море), Фетхіє ( знаходиться в бухті, дуже мальовничий). Ви можете підібрати собі тури в Туреччину на нашому сайті.

Королівство Таїланд - один з найпопулярніших азіатських курортів Королівство Таїланд - один з найпопулярніших азіатських курортів. І це не дивно! Тут кожен турист знайде відпочинок на будь-який смак. Відпочинок в Таїланді - це, перш за все, це прекрасні курорти, найпопулярнішими серед яких є Пхукет і Паттайя. Також за пляжним відпочинком ви можете відправитися на курорти Чанг, Самуї, Хуахін, Крабі. Таїланд - це екзотична країна, що відрізняється своїми традиціями і культурою. Тут ви можете побачити стародавні храми, покуштувати тайську кухню, спробувати безліч екзотичних фруктів, подивитися незвичайні шоу, насолодитися оздоравливающим масажем, побувати на найрізноманітніших екскурсіях від відвідування крокодилячих ферм і катання на слонах до дайвінгу та морської риболовлі. Таїланд ніколи не буває нудний! Крім того, тут знайдете європейський сервіс і досить низькі ціни. Підібрати собі відповідний тур Ви можете тут .

Ви вже побували на найпопулярніших курортах Єгипту, Туреччини, Таїланду, але вам хочеться чогось більшого Ви вже побували на найпопулярніших курортах Єгипту, Туреччини, Таїланду, але вам хочеться чогось більшого? Ми знаємо, що здатне подарувати нові емоції та враження. Дізнатися, що таке рай на землі вам допоможуть Мальдіви. Дивовижна атмосфера острова дозволить вам зануритися в світ спокою і гармонії і відчути себе безтурботно, легко і щасливо. На Мальдівах немає галасливих розваг, але їх цілком компенсують білосніжні пляжі і прозорі води океану, що відкривають всю красу і різноманітність підводного світу. На Мальдівах ви можете зайнятися дайвінгом або морської риболовлею, скористатися чудовими СПА-центрами, відвідати рибальські села, безлюдні острови і столицю Мале. Відпочинок на Мальдівах доступний в будь-який час року. Для пошуку туру Ви можете скористатися нашим пошуком .

Італія здатна підкорити серце будь-якого мандрівника: багатовікові пам'ятники історії, прекрасна середземноморська кухня і, звичайно ж, численні пляжі Італія здатна підкорити серце будь-якого мандрівника: багатовікові пам'ятники історії, прекрасна середземноморська кухня і, звичайно ж, численні пляжі. Омивається 5 морями (Адріатичним, Іонічним, Лигурийским, Тірренським, Середземним) узбережжі Італії здатне надати відпочинок на будь-який смак і достаток. Демократичними цінами порадують курорти Адріатичного моря, представлені 4 великими курортними зонами: Абруцио, Апулія, «Адріатична рів'єра», «Венеціанська рів'єра». Елітний відпочинок ви знайдете на березі Лігурійського моря в «Італійської Рив'єрі». Поруч знаходиться курортна зона «Тосканська Рів'єра», де можна чудово провести час з сім'єю і дітьми. Узбережжя Тірренського моря представлено курортними зонами «Неаполітанська Рів'єра» і «Рів'єра ді Улісс». Чудові курорти для пляжного відпочинку ви зможете знайти і на островах: Сицилія, Искья, Капрі, Сардинія, Ельба. Відпочинок в Італії - це не тільки пляжі, а й різноманітні екскурсії. Саме на території даної країни зосереджено 60% пам'яток ЮНЕСКО, включаючи знамениту Пізанську вежу. Для підбору відповідного туру Ви можете скористатися нашим пошукачем .

Корида, фламенко, гаспачо Корида, фламенко, гаспачо ... У кожного свої асоціації з Іспанією, цієї дивовижної і прекрасною країною. Вона стане відмінним варіантом для тих, хто хоче поєднати пляжний і екскурсійний відпочинок. Курортний сезон на батьківщині кориди починається в кінці травня-початку червня і триває до жовтня місяця. Одними з популярних курортів Іспанії є острова Ібіца, Майорка і Мінорки, розташовані в Середземному морі. Відпочити можна і в материкової Іспанії: Коста Брава, Сан-Себастьян, Коста Дорада, Коста де Сіль, Коста Бланка. Іспанії також належать Канарські острови, розташовані в Атлантичному океані. На них пляжний відпочинок можливий круглий рік. Підібрати тур Ви можете тут .

Ви вже побували на найпопулярніших курортах Єгипту, Туреччини, Таїланду, але вам хочеться чогось більшого?

Новости