Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Весілля за кордоном для двох

  1. Як організувати весілля за кордоном
  2. Пакет документів для весілля за кордоном:
  3. Організація весільної церемонії за кордоном
  4. Послуги агентів з організації весілля за кордоном
  5. Яка вартість весілля за кордоном
  6. Весільні тури
  7. Весілля на островах
  8. Весілля в Греції
  9. Весілля на Кіпрі
  10. Весілля на Мальдівах
  11. Церемонія для двох за кордоном

Ось нарешті на дворі практично літо, а це значить, що настає пора весільних урочистостей. На літній час припадає левова частка весільних заходів. На честь цього, ми розповімо вам про те, як організувати весілля за кордоном, з чого почати, де і що скільки коштує і які країни розглянути.

Тема - весілля за кордоном стає з кожним днем ​​все більш актуальною. Мабуть причиною того, буденність склалася роками, у всіх одні і ті ж шаблонні «торжества», що приносять часом не задоволення молодим, а скоріше муки. Адже хочеться щоб весілля було особливим, запам'яталася на все життя, була не схожа на інші. Як же цього домогтися? Адже більшість знайомих справляють одні і ті ж весілля з викупом, банкетом і тамадою. Складно зробити, щоб це могло запам'ятатися чимось на довго.

Але як вам такий варіант, ви, зі своєю другою половинкою забуваєте про всі шаблони, і летите куди подалі, від усього що тут набридло, і справляєте весілля за кордоном. Де небудь на островах, або в Європі, наприклад в Чехії.

Впевнена, що така подія запам'ятається вам на все життя, а родичі і знайомі просто впадуть побачивши такі незвичайні весільні фотографії. У будь-якому випадку, вирішувати вам, що вибрати, але я все ж рекомендую розглядати як варіант - це весілля за кордоном.

Зміст статті:

Як організувати весілля за кордоном

Як організувати весілля за кордоном

Якщо ви вже морально зважилися на те, щоб організувати весілля за кордоном, то вже простіше. Вам необхідно визначитися з місцем, зібрати пакет документів, і мати необхідну суму для організації всього заходу.

Пакет документів для весілля за кордоном:

  • Паспорти російські;
  • Закордонні паспорти;
  • Свідоцтва про народження;
  • Довідка з РАГСу, про те що немає юридичних обмежень - Адафавіт;
  • Свідоцтво про розлучення (якщо потрібно), свідоцтво про смерть минулого дружина (якщо були такі події);
  • Анкета (якщо проводиться весілля від готелю).

Необхідно, так само надати копії до всіх документів, завірені у нотаріуса, і переклад на ту мову, де буде церемонія.

Організація весільної церемонії за кордоном

Організація весільної церемонії за кордоном

Сюди буде входити вибір місця, для весільної церемонії за кордоном, прикраса, машина, торт, шампанське, послуги координатора і перекладача, кільця, музика, букет нареченої і інші нюанси. Це все теж потрібно враховувати, так як все складається з дрібниць. І дуже важливо правильно вибрати весільний букет, весільний автомобіль, красиве місце, і приємну людину, який все буде проводити.

Послуги агентів з організації весілля за кордоном

Самому організувати все досить складно, потрібно знати масу нюансів, які агент вже знає і пройшов через це давним давно Самому організувати все досить складно, потрібно знати масу нюансів, які агент вже знає і пройшов через це давним давно. Тому краще довіритися професіоналам, вони підкажуть, де конкретно зараз буде найкраще справити весілля за кордоном, розкажуть про мита, вартість весілля за кордоном для двох і нададуть готові варіанти, з яких ви зможете вибрати найбільш підходящий вам. Потрібно врахувати так само послуги фотографа, якого можна або взяти з собою, як багато хто робить, або шукати місцевого вже там.

З боку здається, що це практично нереально, і організувати все дуже складно. Але якщо згадати з яких етапів складається наша стандартна церемонія, то спробуйте вирішити, що для вас буде простіше. Можливо, зібрати документи, вибрати місце, домовитися про все з агентом і полетіти буде простіше. Кому як.

До речі, відразу звернемо увагу, на те чи можна змінити прізвища закордоном, немає, це можна зробити безпосередньо, повернувшись в Росію.

Яка вартість весілля за кордоном

Тепер поговоримо про вартість самої процедури закордонного вінчання Тепер поговоримо про вартість самої процедури закордонного вінчання. Звичайно здорово, міркувати і дивитися фото весілля за кордоном, але якщо не вистачить фінансів на все це справа, то буде сумно. Зазвичай вартість весілля за кордоном вважається для двох, це стандартний пакет, і якщо хтось хоче взяти родичів або друзів, то як правило їм потрібно купувати місця, заздалегідь подбавши про те, щоб вони були в наявності.

Якщо брати бюджетний варіант весілля за кордоном, то вартість пакета може бути від 1500 євро, скажімо це Кіпр або Прага. Довше йде по наростаючій, Греція обійдеться вам від 1800 євро. Вартість весілля на островах буде від 150-200 тисяч рублів. Якщо хочете пошиковать, і справити весілля на острові Маврикій, то це може бути і 450 тисяч рублів і звичайно більше. У наш час обмежень немає.

Зазвичай у вартість входить все мита, послуги координатора, оренда місця, прикраса і інші дрібниці, це потрібно вже уточнювати у агента, до якого ви звернетеся.

Весільні тури

Щоб зробити це день дійсно незабутнім, потрібно грамотно вибрати весільний тур в своєму місті. Зазвичай таких агентств дуже багато, і всі вони просто мріють відправити вас у весільну подорож за кордон. Весільні тури набирають популярність все більше і більше. Зараз можна відправитися і до Франції і в Чехію, Грецію, Італію, та хоч на Ямайку. Аби був необхідний бюджет. Радимо спочатку подивитися, де і як справляють весілля, які виходять фотографії та емоції від цієї події і зробити для себе висновки, що вам більше до душі.

Весілля на островах

Весілля на островах - це просто мрія будь-якої закоханої парочки, Сейшельські острови , Маврикій, Канари, Кариби, Багами і Крит, ну хіба не це самі райські місця на землі? Безумовно, бризки океану, невимовна краса, місцеві обряди, тепло і екзотика. Вартість весілля на островах буде безумовно вище стандартної весілля будинку, але ж це того варто. Життя дається тільки раз і треба брати від неї все, і якщо є можливість відправитися у весільну подорож на острови, то треба діяти не роздумуючи.

Головна перевага в тому, що ви занурюєтеся в казкову обстановку, ні з чим незрівнянну, перебуваєте в найкрасивіших місцях світу, і все це в один з найважливіших днів вашого життя. Я сподіваюся що ви перейнялися тією ж думкою що і я.

Весілля в Греції

Весілля в Греції

Незабутнє весілля в Греції буде чим особливим для вас, сюжети для пар підбираються індивідуально і складаються спільно, згідно з вашими побажаннями. Дивуватиме все, починаючи від обстановки, кухні, традицій і місцевої краси. Після процесу одруження, можна відправитися в плавання на красивій білій яхті.

Улюблені і найпопулярніші місця для святкування в Греції - це острова Санторіні, Родос і Крит.

Найрозкішнішим місцем для святкування є острів Крит, тут проводяться пишні весілля на повну ногу.

Острів Санторіні являє собою частину жерла вулкана, що вийшов з води. У цьому місці проводяться церемонії на заході сонця, дуже красиво.

Весілля на острові Родос вразить вас тим, що процесія пройде на тлі бухти святого Павла, і агентства можуть заздалегідь домовитися, щоб мер міста оголосив про ваші заручини.

Весілля на Кіпрі

Весілля на Кіпрі

Кіпр входить в список дозволених країн для святкування весілля закордоном. Тут панує атмосфера краси і свободи. Раніше ми вже писали про тури на Кіпр , Можете прочитати окремо. Тепла погода круглий рік дуже приваблює туристів, також Кіпр є батьківщиною Афродіти - богиня любові і краси. А це значить що острів створений для того щоб сплочала серця.

Найпопулярніші місця для проведення церемонії і не тільки це місто Лімассол - центральний порт і місце з безліччю садів, Пафос - саме тут з'явилася на світ богиня краси - Афродіта, Айя-Нама - місто де відбуваються головні тусовки і вирує нічне життя і Ларнака - тихе , спокійне і красиве місце, стане прекрасним вибором для проведення медового місяця.

Весілля на Мальдівах

Весілля на Мальдівах

Найсприятливішим проміжком для проведення весілля на Мальдівах це період з осені по весну, буде як раз, тепло і спокійно. З головних мінусів цього торжества відразу потрібно відзначити, що російським законодавством, таке весілля враховуватися не буде і офіційно оформляти документи потрібно буде вже вдома. За вартістю проведення такого весілля на островах вам обійдеться від 700 $ і вище, залежить від ваших уподобань. З можливих організацій проведення можна виділити такі типи як: проведення обряду вінчання на безлюдному острові, весілля під водою, церемонія на пляжі або просто в готелі.

Церемонія для двох за кордоном

Церемонія для двох за кордоном

Ми вже багато розповіли про те як влаштувати таку подію як - весілля за кордоном. І з впевненістю можемо сказати, що більшість парочок про це мріє. Головне що ви отримуєте масу позитивних і незабутніх емоцій, які залишаться з вами на все життя. Вартість весілля за кордоном не завжди так велика як нам здається. Зараз повно різних пропозицій, від туристичних компаній та сайтів Купонатор.

Ще одним плюсом цього вибору стає те, що ваш медовий місяць і романтичну подорож вже почалося, після того як ви одружитеся, без довгоочікуваних перельотів.

І як часто це буває, навала вічно непроханих гостей теж буде навряд чи можливо.

На цьому все, сподіваємося наша стаття була корисною, бажаємо вам і вашій половинці найяскравішою весілля.

І ще - не будь жаднюгою і поділися в соціальних мережах! І ще - не будь жаднюгою і поділися в соціальних мережах
Це найкраща подяка для нас ...

Як же цього домогтися?

Новости