Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Весілля за кордоном

  1. Весілля за кордоном: де?

Скажіть коронне «Так, згодна» на березі океану, виконаєте перший танець молодят в старовинному чеському замку або відзначте цей пам'ятний день запливом до коралових рифів - можливостей для проведення весільної церемонії за кордоном зараз предостатньо. Для пошуку потрібного варіанту ви можете скористатися послугами спеціалізованого агентства або ж організувати все самостійно, зв'язавшись безпосередньо з готелем, замком або рестораном, які проводять весілля і вирішивши десятки інших питань по телефону та Інтернету. Церемонію можна провести як абсолютно офіційну, з отриманням свідоцтва про шлюб (у США (Лас-Вегас), Італії, Греції, Ісландії, Чехії, Австрії, Австралії, на Кубі, Кіпрі, Ямайці, Сейшельських островах і в Домініканській республіці), так і символічну. Не варто боятися поєднання «символічна церемонія», так як зовні вона буде абсолютно не відрізнити від офіційної. А ось мороки з документами і витрат стане істотно менше! Найчастіше пара укладає офіційний шлюб в Росії і потім вже влаштовує весільну вечірку за кордоном.

Популярно і вінчання в Європі, адже православні церкви є практично у всіх країнах. Свідоцтво про вінчання буде дійсним і в Росії. Документи, які потрібні вам для укладення шлюбу, залежать від країни - будьте готові до того, що частина документів вам заздалегідь доведеться переводити і завіряти апостилем.

До цих плюсів можна додати незвичайність і екзотичність обстановки, неповторні відчуття, вибір відповідного вам клімату і погоди, а не повна залежність від часом суворих кліматичних реалій Росії, можливість створити свій образ у кращих європейських стилістів і перукарів і взагалі зробити своє весілля дуже стильною, витонченою і красивою. Мінусів у весілля за кордоном не так багато. До складнощів можна віднести оформлення всіх необхідних документів, яке може зайняти чимало часу, а неможливість запросити на весілля всіх бажаючих. З іншого боку, на вашу весілля за Гранц приїдуть найближчі люди, і церемонія пройде в більш щирій атмосфері! До речі, багато сучасних молодята взагалі не хочуть запрошувати нікого на весілля і відзначають її тільки для себе.


Весілля за кордоном зараз по праву вважається засобом знизити витрати, так як традиційне російське застілля з орендою автомобілів для всіх гостей, тамадою і іншим обійдеться дорожче розкішного весілля на двох на жарких островах. Крім того, таке весілля плавно перетікає у весільну подорож - відповідно, однієї витраченої сумою ви вбиваєте двох зайців.

В результаті вартість весілля за кордоном складається з наступних пунктів:

  1. Вартість самого відпочинку - авіапереліт, оплата проживання, трансферів, віз і медичної страховки. Деякі пари оплачують авіапереліт і для гостей, але по весільному етикету це не вважається обов'язковим.
  2. Вартості базового пакета церемонії (офіційної чи символічної, вінчання).

    В цей пакет входить: мита та збори для оплати в мерію обраного вами міста (якщо церемонія офіційна), попередня зустріч з координатором, перекладач на церемонію, базове прикраса місця церемонії, музика на церемонію, легалізація свідоцтва про шлюб, російськомовне супровід в день церемонії, оренда автомобіля, букет для нареченої і бутоньєрка для нареченого.

    Базовий пакет у різних країн і агентств може відрізнятися, тому обов'язково перевіряйте наявність всіх цікавлять вас пунктів при оплаті! Як правило, у агентств є не тільки базовий пакет, але і більш повні - «срібний», «золотий» і VIP.

  3. Вартості додаткових послуг, які Вам необхідні - сюди входять послуги фотографів, відеооператорів, візажистів, стилістів, флористів, декораторів. Якщо ви плануєте влаштувати градіозние шоу-програму, то бюджет істотно виросте.

Витрати можна і знизити. Так, плануючи першу їх частина, тобто сам відпочинок, шукайте недорогі авіаквитки, відстежуйте акції від авіакомпаній. Якщо готель забронювати задовго до самого весілля, то його ціна буде суттєво нижче.

Ви знизити витрати по другому пункту, якщо відмовитеся від офіційної реєстрації. Символічна коштує дешевше і вимагає менше організаційних витрат. У деяких країнах при оплаті проживання в готелі ви взагалі маєте право на безкоштовну символічну церемонію.

При організації весілля за кордоном велику роль відіграє і сезонність. У гарячий сезон все коштує істотно дорожче, тому розгляньте і не найпопулярніші місяці для весілля.

Таїланд

Офіційна церемонія

----------

символічна церемонія

Від 30 000 руб.

кращий сезон

----------

----------

Санторіні

Офіційна церемонія

від 71 000 руб.

символічна церемонія

від 38 000 руб.

кращий сезон

----------

Весілля за кордоном: де?

Вирішити, куди ж поїхати відзначати весілля, дуже непросто.

Якщо ви любите старовинні замки та палаци, оточені розкішними садами і хочете влаштувати собі весілля в стилі принцеси, то кращими країнами стануть Чехія, Австрія, Франція і Італія.

Якщо ви мрієте про пляжної весіллі на березі мальовничого моря, то ідеальними країнами стануть Греція, Кіпр.

Найбільш економічною весілля за кордоном буде саме на Кіпрі і в Чехії, тому ці напрямки користуються такою величезною популярністю.

Острів Маврикій, Мальдіви і Сейшели сподобаються тим, хто мріє про екзотичну атмосфері для весілля і відокремленому медовий місяць. На Ямайці, Домінікані, Барбадосі і Кубі та ж екзотика, але відпочинок буде більш активним і веселим.

Весілля за кордоном: де?

Новости