Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Символічні весільні церемонії за кордоном

  1. Для кого підходить символічна весілля за кордоном?
  2. Як організувати символічну весілля
  3. Відповідні країни для символічної церемонії
  4. Домініканська республіка
  5. Мальдіви
  6. Єгипет
  7. Шрі Ланка
  8. Індія
  9. Маврикій
  10. Весілля за кордоном: від чого залежить ціна?
  11. Відео: символічна церемонія на острові Ко Самуї Таїланд
  12. Фото символічних весільних церемоній за кордоном

Весільний кортеж, покладання квітів до могили полеглих воїнів і банкет в ресторані - це банально і нецікаво. Сучасні молодята не хочуть більше проводити весілля за шаблоном, а щоб свято пройшло емоційно, яскраво і запам'яталося на все життя, то краще його провести в якій-небудь екзотичній країні. Тим більше, що зараз нареченим не потрібно напружуватися паперовою тяганиною - туристичні компанії пропонують свої послуги на весільні тури. до змісту ↑

Для кого підходить символічна весілля за кордоном?

Символічна весільна церемонія - це дивна пригода для тих молодят, які вже зареєстрували офіційний шлюб і влаштовують для себе романтичну відпустку або медовий місяць. Таке екзотичне весілля відмінно підходить як для молодого подружжя, так і для пар, одружених вже багато років. За кордоном можна незвично відзначити 5, 10, 15 або навіть 50 років спільного життя, оновлюючи свої обіцянки і клятви одне одному.

до змісту ↑

Як організувати символічну весілля

Символічна весільна церемонія по урочистості абсолютно не відрізняється від офіційної реєстрації шлюбу. Невелика різниця між ними полягає лише в тому, що сертифікат, що видається за кордоном, не має юридичної сили ні в Росії, ні в будь-якій іншій країні. Але багато пар нерідко навіть не доводять до відома своїх гостей про те, що у них символічна церемонія, щоб у них не виникло враження про неправдоподібності торжества.

Найбільший плюс такої поїздки за кордон в тому, що наречені одночасно проводять урочисту церемонію одруження і насолоджуються романтичним подорожжю. Тим більше, що ніяка паперова тяганина їм не страшна - оформленням такого весільного туру готові займатися величезна кількість туристичних компаній, які розвіюють стереотипи про дорожнечу цього заходу. Професійні організатори весіль молодятам пропонують:

  1. Підготувати необхідні документи для виїзду за кордон.
  2. Зарезервувати квитки в обидва кінці.
  3. Оформити проживання в готелі.
  4. Предсмотреть кілька варіантів сценаріїв символічної весільної церемонії.
до змісту ↑

Відповідні країни для символічної церемонії

Організувати символічну весілля можна в будь-якій точці земної кулі, головне - це бажання молодят і позитивний настрій. Саму церемонію можуть провести організатори весіль обраної країни, як національний обряд з традиційними костюмами, клятвами, ритуалами. Популярними серед молодят стали такі напрямки, як романтична Європа, яскравий Лас-Вегас, екзотичні Сейшели, демократичний Крит, дивовижна Домінікана і загадковий Таїланд.

до змісту ↑

Домініканська республіка

Домініканська республіка - це екзотичний рай, стародавня історія, неповторна архітектура і колиска запальних танцювальних ритмів. Організація весільної церемонії в Домінікані - це ідеальне поєднання латиноамериканських пристрастей і розкішного відпочинку. Ця мальовнича країна володіє шикарними пляжами з дрібним білосніжним піском, які змінюють барвисті джунглі, і омиває бірюзовий теплий океан. Для пар, які бажають тут одружитися, відкриті двері розкішних вілл або недорогих бунгало на самому березі океану.

до змісту ↑

Мальдіви

На Мальдівах час зупиняє свій біг, гублячись на численних островах, купаючись в блакиті прозорих вод і надихаючись красивими весільними церемоніями. Зупиняючи вибір символічної весільної церемонії на одному з Мальдівських островів, наречені занурюються в казку. Це ідеальне місце для тих, хто хоче втекти в тишу первісної природи. Наречений з нареченою вибирають для весільної церемонії безлюдний атол, що потопає в квітах, до якого їх везуть на традиційній човні «Доні» по нескінченній океанської дали.

до змісту ↑

Єгипет

Якщо пара захоче провести бюджетну церемонію в райському місці, то відвідування Єгипту - найвірніше для них рішення. Ця країна славиться своїми розкішними пляжами, кораловими рифами, теплим морем, низькими цінами на послуги і красивими заходами в пустелі. Слід додати до цього продуману до дрібниць весільну програму, високопрофесійного фотографа - і молодята в результаті отримають незабутнє торжество, про який будуть з гордістю розповідати своїм онукам.

до змісту ↑

Шрі Ланка

Більшість молодят, організовуючи свою весільну церемонію за кордоном, вибирають екзотичні країни. І вони мають рацію, адже клятва вічної любові буде більш дієва, якщо дана ось так: на незвичайному місці і при незвичайних обставинах. Одне з найбільш казкових і екзотичних місць на планеті - це тропічний острів Шрі-Ланка, омивається теплим Індійським океаном.

Кожен куточок цього мальовничого місця просочений екзотикою, а місцеві жителі дбайливо зберігають багатовікові традиції. Молодята поринуть в ідилію, слухаючи шурхіт хвиль синього океану, пахощі рідкісних квітів і зелені після нетривалого тропічної зливи, дивуючись красі численних буддійських храмів і загадкових печер. Організатори весільної церемонії на Шрі-Ланці запропонують безліч оригінальних варіантів проведення торжества.

Організатори весільної церемонії на Шрі-Ланці запропонують безліч оригінальних варіантів проведення торжества

до змісту ↑

Індія

Провести традиційне весілля в індійському стилі по-справжньому можна тільки в Індії. Будь штат, будь то Гоа або Керала, здатний відтворити необхідну весільну стилістику, яка буде передавати справжню сутність цього народу. Неважливо, яке місце буде вибрано молодятами для проведення церемонії - пляж, храм або павільйон, священний дух Індії буде відчуватися ними в кожній дрібниці.

до змісту ↑

Маврикій

Весілля за кордоном - це вибір мандрівників. Якщо молодята хочуть об'єднати торжество і пізнати культуру кількох народів, то їм потрібно провести символічний весільний обряд на острові Маврикій. На цьому тропічному острові з'єдналися культури Індії, Китаю, Африки і Європи. До переваг цього місця потрібно віднести також:

  • райські краєвиди;
  • красиві легкі наряди молодят;
  • екзотичні фрукти;
  • божественну місцеву кухню;
  • посмішки на обличчях місцевих жителів;
  • запальну музику і танці.

райські краєвиди;   красиві легкі наряди молодят;   екзотичні фрукти;   божественну місцеву кухню;   посмішки на обличчях місцевих жителів;   запальну музику і танці

до змісту ↑

Весілля за кордоном: від чого залежить ціна?

Вартість символічної церемонії за кордоном безпосередньо залежить від:

  1. Пакету послуг обраного туроператора.
  2. Сезону.
  3. Ціна квитка на обраний вид транспорту.
  4. Періоду розміщення в готелі.
  5. Вартості трансферу від аеропорту до місця проживання.
  6. Витрат на харчування.

Відео: символічна церемонія на острові Ко Самуї Таїланд

Молодята при виборі місця проведення торжества за кордоном нерідко вибирають Таїланд для цього романтичного дійства. Це не дивно, адже загадкова країна на узбережжі Індійського океану з'єднує всі достоїнства тропічного раю, не вимагаючи від сімейної пари занадто великих витрат. Ціна може змінюватися - це залежить від сезону, але в тропічних дощах, які проходять дуже швидко, є своя родзинка.

Найбільшу частину витрат для молодят складе тривалий (близько 9-10 годин) переліт в цю тропічну країну посмішок, а ціни на готель і послуги тут дуже демократичні. Таїланд вже кілька років спеціалізується на проведенні весіль для іноземців, тому в країні знайдеться багато цікавих варіантів за доступною ціною. Дивіться красиве відео, в якому пара вибрала райський острів Таїланду Ко Самуї для своєї символічної весільної церемонії:

до змісту ↑

Фото символічних весільних церемоній за кордоном

Символічне весілля за кордоном відкриває для молодої пари безмежні можливості:

  • По-перше, це чудова нагода не кликати на весільну церемонію численних родичів, а запросити на неї тільки найближчих і дорогих людей.
  • По-друге, це відмінний шанс дізнатися культуру іншої країни, завести нові знайомства.
  • І по-третє - це добра нагода позагоряти на шикарному пляжі, скупатися в блакитних хвилях океану або теплого моря.

І по-третє - це добра нагода позагоряти на шикарному пляжі, скупатися в блакитних хвилях океану або теплого моря

Для кого підходить символічна весілля за кордоном?

Новости