Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Робота за кордоном: незвичайні пропозиції з різних країн світу

  1. аніматор
  2. Травесті-шоу
  3. Ice-cream showmen
  4. Бананова ферма
  5. Мисливці за трюфелями (Італія)

Як ви собі уявляєте заробітчан ? Традиційно - з зігнутою спиною, на плантації, під пекельним сонцем і місцем для сну в вагончику. Але українці вже перенаситилися "гостинністю" Польщі і масово шукають альтернативу. І знаходять, однак іноді в дуже екстремальних умовах.

Деякі, коли чує фразу "робота в Туреччині", відразу жартують про непристойні речі. Це - міф. Навіть там можна знайти цікаві вакансії, як для чоловіків, так і для жінок.

аніматор

Як ви собі уявляєте   заробітчан

Робота ніби й не важка, але конкурс ще той. Вам можуть запропонувати босоніж пройтися по битому склу, щоб перевірити нерви і силу волі. Діти чекають вашої витримці і вихованості, доведеться терпіти.

Діти чекають вашої витримці і вихованості, доведеться терпіти

Більш досвідчені порадять вам одну хитрість. Скло потрібно брати тільки з певних пляшок (запитайте у бармена, яких саме), а під них потихеньку покласти тканину. Тоді і ноги цілі, і робота в кишені.

Популярні статті зараз показати ще

Травесті-шоу

Варіант не для людей зі слабкими нервами. Вимоги тут прості, треба переодягнутися ( "змінити стать") і йти розважати гостей. З ними можна жартувати, співати в караоке і навіть спокушати. Однак, дуже обережно, також жартома. Інакше вас будуть сприймати, як в анекдоті про "турецьку Наташу".

Ice-cream showmen

Також актуальний спосіб заробити грошенят. Тут знадобиться хороша фізична підготовка, ну і м'язи, звичайно. У нас продавець морозива не так втомлюється, як в Туреччині. Туристи часто купують солодке і присісти вам буде ніколи.

Бананова ферма

Якщо морозиво не любите, тоді можна спробувати влаштуватися на бананову ферму. Це щось схоже за складністю на ферму устриць. Гілка бананів, уявіть собі, може важити до 50 кілограмів, а вам за один раз потрібно перенести мінімум 20 таких. Чим не вантажник? Тому розраховуйте свої сили, інакше до вечора впадете без свідомості.

Мисливці за трюфелями (Італія)

Щороку на початку жовтня в маленькому містечку Альба, що знаходиться в найбільш французької провінції Італії - П'ємонті, починається видатне для всіх гурманів світу подія - Фестиваль білого трюфеля. Чому б не скористатися можливістю?

Чому б не скористатися можливістю

Ризикнувши, можна піти на пошуки трюфеля самому, стоять вони чимало, в залежності від стану, в якому ви на нього натрапите. Але чорні ніхто не купує, цінність - тільки у білих. Деякі можуть потягнути на десятки тисяч доларів, тому будьте уважні. Якщо боїтеся заблукати в лісах, скористайтеся послугами професійних мисливців. Заплативши 100 доларів йому і 3,5 за вхід на фестиваль ви потім легко не тільки отобьте цю суму, а заробите не гірше за інших.

Заплативши 100 доларів йому і 3,5 за вхід на фестиваль ви потім легко не тільки отобьте цю суму, а заробите не гірше за інших

Будьте обережні, адже ліси патрулює поліція. Краще виберіть одяг кольору хакі і візьміть з собою собак - вони почують запах трюфелів в радіусі 100 метрів, і захистять вас від небезпеки.

Краще виберіть одяг кольору хакі і візьміть з собою собак - вони почують запах трюфелів в радіусі 100 метрів, і захистять вас від небезпеки

Важливо! Вакансій, які дивують, мільйон. Але краще сто раз перестрахуватися, якщо все ж вирішили кудись їхати. Щоб заробітки не перетворилися в знущання над самим собою. Відразу вимагайте підписання договору, навіть на випробувальний термін і уважно читайте те, що пишеться дрібним шрифтом.

Дивіться: як знайти роботу за кордоном?

Як повідомляв портал "Знай.ua" , українцям розповіли систему працевлаштування в Польщі.

Чим не вантажник?
Чому б не скористатися можливістю?
Дивіться: як знайти роботу за кордоном?

Новости