Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Перетин кордону Україна-Росія на авто

  1. Перетин кордону на власному авто - це легко!
  2. Документи для перетину кордону
  3. Заповнення імміграційну карти
  4. огляд машини

Перетин кордону Україна-Росія на автомобілі дозволяється тільки через спеціальні пункти пропуску. Після проходження митного огляду можна потрапити на територію іншої держави. Але успішно перетнути кордон можна буде тільки при наявності певних документів і дотриманні правил перевезення речей.

Але успішно перетнути кордон можна буде тільки при наявності певних документів і дотриманні правил перевезення речей

Перетин кордону на власному авто - це легко!

Якщо виїзд проводиться з боку України, то потрібно під'їхати на пропускний пункт прямо на своєму авто, після чого до вас підійде співробітник прикордонної служби та попросить надати необхідні документи.

Документи для перетину кордону

Щоб перетнути кордон у водія і пасажирів повинні бути діючі паспорти. Якщо в авто будуть перебувати неповнолітні особи, то для них потрібно попередньо отримати свідоцтво підтверджує українське або російське громадянство. Через митницю неповнолітня дитина може бути пропущений, тільки в присутності одного з батьків, в іншому випадку потрібно отримати у нотаріуса довіреність на провезення неповнолітньої особи через кордон.

На пункті пропуску попросять надати технічний паспорт транспортного засобу. Якщо за технічним паспортом автомобіль не належить вам, то ви маєте право перетинати на ньому кордон, тільки при наявності генеральної довіреності. Посвідчення водія як правило на пропускному пункті не вимагають.

Заповнення імміграційну карти

здійснюючи в'їзд виїзд на Україну потрібно заповнити імміграційну карту. Якщо особа перетинає кордон є громадянином Російської Федерації, то йому потрібно заповнювати цей документ на українському пункті пропуску. Громадяни України відповідно повинні це робити на російському кордоні. У документі потрібно вказати особисті дані і автомобільного транспорту.

огляд машини

Заповнивши імміграційну карту, можна направлятися на наступний пункт огляду. Де ще раз буде перевірено всі документи. На цій частині пункту пропуску у вас можуть попросити відкрити багажник автомобіля і надати на огляд все речі. В автомобілі не повинно бути заборонених для перевезення предметів.

Новости