Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Новини України - українсько-польський кордон - черги - закритий пункт пропуску - «ФАКТИ»

У Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби повідомили, що станом на 9.00 понеділка, 6 серпня, в пунктах пропуску на кордоні «застрягли» понад 600 автомобілів. Найбільше - на кордоні з Польщею.

Так, в пункті пропуску «Устилуг» своєї черги проходження кордону чекали 50 автомобілів, в «Угринів» - 30, в «Грушіве» і «Шегинях» - по 100 автомобілів, а на «Краковці» - 135 авто.

«Через поломку на трансформаторній підстанції пункт пропуску в Шегинях частково знеструмлений. До усунення несправностей фахівцями рух через пункт пропуску загальмовано. Просимо подорожуючих врахувати цю інформацію при виборі пункту пропуску для перетину державного кордону », - повідомляють в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби.

А депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич показав, що творилося на українсько-польському кордоні в ніч на понеділок, 6 серпня.

«Пропускні пункти на кордоні України не працювали. Нікого не пускали в Україну. Ні автобуси, ні легкові. На українській стороні нічого не пояснюють. Поляки говорили, що в українців полетіли всі комп'ютери і кордон закрили », - повідомив депутат в соціальних мережах і показав фото з двох пунктів пропуску: Рави Руської і Краковця.

Як раніше повідомляли «ФАКТИ», житель Львова виграв суд у обласного главку Державної міграційної служби (ДМС ), З вини якої була зірвана його турпоїздка в Єгипет.

Читайте нас в Telegram-каналі , Facebook і Twitter

Новости